martin.radev написа:Айсбрейкърите са в пъти по-скъпи от Woolverine, ще ми е любопитно дали и ще са в пъти по-качествени или още един случай, в който плащам за маркетинг, реклама и лого...
martin.radev написа:изкуствените материи, дето смърдят и развъждат бактерии и обриви
_SoRa_ написа:При пране с обикновен прах или с течен такъв, какво може да стане на мериното?
http написа:Мартине, не знам защо така влизаш на хората, само защото са споделили, нещо което им е харесало през годините, и споделят във форума?
Pr3d4t0R написа:И аз съм така с моите крайници. Лятото по високата планина също карам със Shushon мерино чорапи, само че от по-тънките модели. Лятото хванах доста добро намаление на зимни обувки Northwave от байк-дискаунт и таблицата с размери им е точна.
_SoRa_ написа:Днес вечерта карах при 8-7 грауса и пръстите на краката ми измръзнаха, станаха на чоканчета, на ръцете също. Не ми се мисли при 0 и минусови температури какво ще е. И моите шпайкове имат мрежички точно в областта на пръстите, но имах чувството, че студеният въздух влиза и отдолу, през отвора на парчетата.
_SoRa_ написа:Днес вечерта карах при 8-7 грауса и пръстите на краката ми измръзнаха, станаха на чоканчета, на ръцете също. Не ми се мисли при 0 и минусови температури какво ще е. И моите шпайкове имат мрежички точно в областта на пръстите, но имах чувството, че студеният въздух влиза и отдолу, през отвора на парчетата.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта