Похвали/Порицай веломеханика си!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Похвали/Порицай веломеханика си!

Мнениеот practicar » Съб Юли 14, 2012 7:39 pm

Тези от Bike center в Младост наистина са уникални в отношението си към клиентите. Миналата година, 7 юли им се обадих, търсих модел велосипед (Скот), казаха, че нямат, попитах дали очакват и те казаха, да и да се обаждам, че очаквали внос. Обадих се на друг техен магазин и те казаха, че не очакват, сезона вече минава. Обадих се на внвосителя и той каза, че няма да има внос. Какво би станало ако бях повярвал на тези от Младост? Щях да си чакам като Гюро Михайлов, щях да имам един провален сезон.
Аватар
practicar

Рейтинг: 1220

Мнениеот Джанджев » Вто Юли 17, 2012 8:07 am

:agree: за Пацо (Вело 2009). Успя да изправи безнадеждно изкривената ми вилка вследствие на сериозно падане. Също така имах и проблем с телескопичното ми колче (KS i900), което спря да се заключва, но след два дни в сервиза си го взех възстановено и работещо без проблем. Благодаря и за двете! :bowdown:

Повече подробности в отделната ми тема -> http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=117874&p=863418#p863418
Shturkur Bike Team
Аватар
Джанджев

Рейтинг: 1270

Мнениеот Antares » Вто Юли 17, 2012 8:28 am

Пацо е изрод! Шока го бях отписал. Пацо е бил на друго мнение, обаче. Лисугерите ми от година и нещо ги обгрижва той и нямам грам оплакване!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот mariovel » Пет Авг 10, 2012 2:00 pm

Наистина и аз сам много доволен от Пацо :beer: Също така и от Velo Strast :beer:
Вело 2009
Аватар
mariovel

Рейтинг: 1168

Мнениеот royalracing » Пет Авг 10, 2012 8:40 pm

Здравейте,
ще пиша в тази тема защото гледам,че тази ( viewtopic.php?f=3&t=54359&hilit=%D1%81%D1%8A%D0%BC+%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD+%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8&start=90 ) от доста време не е ЪП-вана.Както и да е :)
Днес отидох при "Боби Бомбата" в Люлин,нуждаех се от вътрешна гума,но Пацо нямаше,та отидох там.
Отидох и си закупих две гуми от 3.50 ( бройката) възможно най-простите,но исках да имам нещо за резерва за утре.
Отидох при Пацо обратно и открихме някаква цепка в гумата.Посъветваха ме да се върна в магазина на Боби и да ми смени гумата.
Отидох в Магазина и им обясних ситуацията - НЕ съм монтирал гумата и НЕ съм я помпал.Беше ми в джоба опакована,а в джоба нямаше нищо ,но Боби ми каза: : Съжалявам,но не мога да ти върна парите или гумата , не ми е позволено пък и от къде да съм сигурен какво си правил с гумата.
Обясних,че утре трябва да карам на Витоша и резервна гума НЯМАМ,но пак същата история..за касова бележка да не говорим..не получих такава при закупването на гумите :)
Отидох обратно при Пацо и момчетата решиха да ми съдействат (за което много им благодаря).
Отидохме и отново Боби започна да обяснява да неговите "начини на работа" и колко "качествени са му продуктите" , закупи ми се нова гума и Боби я напомпа пред нас за да се уверим,че няма дефект.Напомпа я на по-малко от атмосфера и каза,че не смее да помпа повече за да не се скъса при шевовете..Нали все пак е "качествена" :)
В крайна сметка отказа да върна дефектната гума а ето и една снимка на втората закупена гума - http://prikachi.com/images.php?images/106/5124106d.jpg
Ще се моля утре да не спукам гума защото тази трудно ще ме спаси..Това определено не е първия път в който Боби доказва пред мен колко"точен и коректен" е,според мен отношението му е крайно МИЗЕРНО целия "проблем" да се случи за едни 3.50лв. ;)
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот hitar_potter » Пет Авг 10, 2012 8:52 pm

Добре, ти какво очакваш от гума за три и пеесе?
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот royalracing » Пет Авг 10, 2012 8:56 pm

hitar_potter написа:Добре, ти какво очакваш от гума за три и пеесе?

Да,вината,че закупих гумата е моя и не очаквам много,но все си мислех,че няма да е сцепена и деформирана...Поне Боби обясняваше,че гумите са сравнително качествени :)
Както и да е,нека не пълним темата с офтопик.
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот mariovel » Пет Авг 10, 2012 8:58 pm

Свидетел сам на всичко написано по-горе.. Доста некоректно от негова страна,виждаше се,че гумата нито е вадена и монтирана,имаше една цепка,която аз забелязах. Та по темата искам да се оплача от магазин Jester. Всеки път когато отида-не работят :dontknow: Спазвам,работно време,всичко.Преди време трябваше да купа един шок. Момчето на което беше шока,беше коректно,за жалост обаче го беше оставил в Jester.. Отивам аз да го взема-не работят хах,викам ок,ще отида утре.Отивам аз на другия ден и ми казват,да изчакам че нещо го нямало :lol2: чакам аз след малко вика - ми ние сме го загубили :lol2: :lol2: Как така ще загубите шок хаха. Нищо,намерих си аз двойно по скъп шок,откъдето всичко се прецака защото имах да купувам и други неща и не бях предвидил толкова скъп :bawling:
Преди около една седмица,понеже продавам една капла,ми си обажда едно момче и ми казва да я оставя в Jester.. Отивам аз на другия ден да я оставя - БАМ гледам магазина не работи :clap: И така се прецака цялата продажба :banghead: Днес отиваме с един приятел да си купи лостче,понеже само там ги имаше преди около 4- месеца.Отиваме ние - ОПААА не работи,айде обратно :crazy:
Вело 2009
Аватар
mariovel

Рейтинг: 1168

Мнениеот VGC » Съб Авг 11, 2012 12:33 am

:offtopic: Онзи ден един приятел трябваше да си закупи шина, и понеже Боби Бомбата не работи след 5, отиде до BAS където го заварил да си пие кафенцето докато му оправят колелото :bowdown: :rofl: Правете си изводите за какъв механик си говорим :peace:
VGC

Рейтинг: 1225

Мнениеот bikerboy97 » Съб Авг 11, 2012 7:46 pm

Аз също пострадах от този Боби Бомбата!!!! Та ,отидохме с моя приятел royalracing до Люлин за да си купим що-годе читави гуми за днес на Витоша и като видяхме цената ''ахнахме'' 3.50 на гума и си казахме че не са кой-знае какви гуми за тази цена но решихме да експериментираме.Та днес отидохме на Витоша и карахме каквото карахме и на последното спускане минах не откъдето трябва и си спуках хубавата гума и слязох най-долу и трябваше да я сменя и реших да сложа ''качествената'' гума на Боби Бомбата.Когата тръгнах да помпам гумата за да има някакъв въздух преди да я сложа във външната открих че има 2 ГОЛЕМИ ЦЕПКИ от двете страни на гумата!Напомням че гумата я изкарвам от пликчето и започвам да я помпам без да е имала допир с НИЩО остро и тн!
Та съветвам ви да пазарувате от Боби само когато е 1000000 % наложително !Не си заслужава и жило да си купиш от него !!!!!! Благодаря за вниманието :-)
bikerboy97

Рейтинг: 1155

Мнениеот VGC » Съб Авг 11, 2012 9:01 pm

VGC написа::offtopic: Онзи ден един приятел трябваше да си закупи шина, и понеже Боби Бомбата не работи след 5, отиде до BAS където го заварил да си пие кафенцето докато му оправят колелото :bowdown: :rofl: Правете си изводите за какъв механик си говорим :peace:

А мога ли да помоля човека който ми наби минуса, да ми обясни защо. Нито искам да обидя, нито да се карам на някого. Просто искам да си видя грешката :peace:
VGC

Мнениеот taurus13 » Съб Авг 11, 2012 9:16 pm

Не съм ти набил аз минуса, но не можеш да съдиш за уменията на някого по това, че си видял, друг да бъзика велосипеда му. Вероятно за това са ти го ковнали. :)
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот VGC » Съб Авг 11, 2012 9:22 pm

Ок, приемам критиката, но все пак не е ли малко странно, след като той си има оборудван магазин, работници, та даже и касиерка, да ходи в друг сервиз. За мен лично не е логично, но щом мислите че не съм прав, ок. :peace:
VGC

Мнениеот taurus13 » Съб Авг 11, 2012 9:24 pm

Негова си е работа, къде ходи и за какво. ;)
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот rastroist » Пон Авг 13, 2012 2:47 pm

Ауууу каква хубава приказка сте написали за боби бомбата...
Ще напиша всички те му еб*вки с мен и приятели...

1.Първия път започна когато преди една една година и нещо ,един приятел искаше да си купи курбели от него.Отиваме и го питаме за курбелите ,по точно така се случи:
-Здравей да те питам за едни курбели ,където искам да купя. :)
-Питай бе питай аз за кво съм тука бе... :nuts:
-Махнал съм курбелите на моята рамка ,защото са със закръглен квадрат ще може ли да взема ето тези. :) .
-Па взимай ги бе ,аз ко да напраа... :lol2:
-А само преди да ги взема може ли да ги напасна на рамката за да видя ,дали ще опират в нея? :)
-АААА не ,даваш парите и ти свалям старите ,гресираме ,чистиме и монтираме ,ако трябва и ново средно ще сложиме ,трябва всичко да е точно. :eyebrow:
-Казах му добре и си тръгнах ,защото през целия разговор ми се подиграваше откровенно...

2.Когато му направих рекламация на педали с гаранция написана от него ,през предишния ден.
-Здрасти ,ами тези педали където взех вчера нещо взеха да пукат...
-Ха така ли...на де си ги карал и учукал?
-Никъде просто вчера ,като си тръгнах от магазина с педалите вечерта са монтирани и дойдох при теб ,защото почнаха да пукат ,почти веднага...
-Абе махай се от тук ,де си ги чукал...аре да не си ми набор ,че ще ми говориш така...знам те аз...в магазина не искам да те виждам повече!
:(!:

3.Отивам да си купя ухо:
-Здрасти ,ще ми дадеш ли едно ухо за едиси каква рамка?
-Даже мазно не смее да ме погледне а, си ровичка нещо по компютъра и казва ,абе аз съм ти казал нещо ти да не ми идваш без старото ухо...
-Там касиерката пита ртака ли си казал и той:
-Е са вече казвам...
Момичето отговори:
-Eла ще ти намеря ,почаках малко и ми намери ,то дори беше гравирано името на рамката върху ухото... :crazy:
-Питах защо няма винт и че съм си загубил моя...
богдан отговаря:
-Че ползваш винта от старото.
-Ти и за старото винт не ми даде...
-Да си искал...и за да се из*бе с мен максимално ми дава винт ,ама не за ухо а за плоча ,а те са по-дълги и трябва да се сложи шайба ,а ако се сложи не влиза оста в рамката или ако е от другата страна ,запира във венците.

4.Един път отивам да го питам за хидравличната ми спирачка ,защото имах проблем...
-Спирам пред магазина.
-Той излиза и се затичва към мен и почва да крещи ,как съм спрял.Хваща му за рамото и почва да ме тресе и крещи.Като се успокой ме пита:
-Ко щеш бе ко?
-Обеснявам му за проблема и ми казва:
-Ела утре в другия ми магазин и ще я вида...
-Отивам на следващия ден.И той ме вижда ,спирам пред него и го изчаках ,защото го видях че пие мазно известна напитка Co*a Col* и си говори с чистачката ,която явно е на неговото ниво.
Пита ме:
-Ко искаш?За спирачката ли?
-Да
-Ем дот тряя ко да направя...в чашка ли да ти сипя?-ми казва подигравателно.

Изрази който е използвал ,но просто не ми се пишат историите:
-Абе ти си ми го оставил да го правя ,как ще си го правя си е моя работа!
-Касова бележка не давам ,защото може да искаш да върнеш определената част!-въпреки че не приема пак частите...
Пробутани развалени или не годни части за употреба...
-2 гуми downhill с преципвания
-1 гума freeride
Има още много такива истории с него ,но са незначителни и просто не ми се губи повече време в писане за да докажа некоректността на един уж веломеханник в който сме се убедили в неговата компетентност ,който е на ниво на една чистачка.

Един път влиза едно момче и го пита дали може да сложи duro dj triple на c1 и той му отговаря ,че тези двукоронни вилки са само за меки колела ,а еднокоронните са за твърдаци и не може да се слагат така.Аз да го запитам ,защо fox-а ти на gamblera с войнишката ти боя за реклама на оня бояджия е с еднокоронна вилка?
Няма смисъл да пиша повече ,всички са се уверили в неговата наглост и лакомство да печели пари ,като прецаква хората.Да му е честит новия Jeep... :beer: който си е купил с парите изкарани с честност ,труд и пот на челото.
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма

НЯМАМ ВДЪХНОВЕНИЕ!
rastroist

Рейтинг: 1021

Мнениеот Antares » Пон Авг 13, 2012 4:30 pm

Извинявам се за offtopic-а, но ако наистина е било такова отношението, защо си отишъл пак? Описваш четири истории. Нормален клиент би престанал да посещава въпросното място при първия такъв случай. В София няма недостиг на веломагазини.

Ако на мен ми се случи подобно нещо, аз ще направя един пост в тази тема и въпросния майстор ще спре да съществува за мен. Не да пиша сапунки.

Искам да кажа, че малко не ми се връзва.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот rastroist » Пон Авг 13, 2012 5:02 pm

Antares написа:Извинявам се за offtopic-а, но ако наистина е било такова отношението, защо си отишъл пак? Описваш четири истории. Нормален клиент би престанал да посещава въпросното място при първия такъв случай. В София няма недостиг на веломагазини.

Ако на мен ми се случи подобно нещо, аз ще направя един пост в тази тема и въпросния майстор ще спре да съществува за мен. Не да пиша сапунки.

Искам да кажа, че малко не ми се връзва.

И аз се чудя ,защо ходих... :crap:
Вече не ходя ,преди ходих защото ми беше близо.И ако Пацо нещо е нямал и ми е трябвало ,съм ходил при него. :dontknow:
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма

НЯМАМ ВДЪХНОВЕНИЕ!
rastroist

Рейтинг: 1021

Мнениеот marsa » Пон Сеп 17, 2012 5:56 pm

Пацо за пореден път се доказа като точен, ама буквално точен човек :) В рамките на месец си носих при него две задни капли за изправяне, като първата беше новонаплетена с ползвани компоненти, та беше за стягане и изправяне, а втората беше покривена и пипната от мен, колкото да я докатам до дома. Двете капли са с шини 17мм за v-break, а резулатът като свалих едната и поставих другата е, че шината буквално е на същото място и спирачката не се нуждае и от най- минимална корекция. А определено не ги карам хлабави.

:bowdown:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот dary96 » Сря Сеп 19, 2012 8:56 pm

Един голям минус за Bike center в Младост.
Отивам там с един приятел на когото ухото за скота се беше счупило и го носи в джоба.Близаме вътре и се оглеждаме,но никого не виждаме.След пет минути гоборене на висок глас някой се появи.Моят приятел извади ухото,покаа му го и каза че иска ухо за скот yz25.Човекът го погледна,и му каза че техните скотове са БЕЗУШНИ. Добре,поиска и заден QR.Донесоха му задна ос на болтове.Тръгнахме си оттам доста разочаровани,защото момчето беше много некомпетентно.
Луд умора няма,само се поти!!!
08 осем 594 едно 596
Аватар
dary96

Рейтинг: 1193

Мнениеот valeo » Чет Ное 08, 2012 9:05 pm

-за някакъв магазин в София квартал люлин- bike store extreme.Аз съм от друг град ,посока запад и ми идва най-близко от там където ми спира автубуса люлин ,но както и да е...
Звъня по телефона в сервиза и питам дали имат ключ за спици.От другата страна любезна дама ми казва ,че имат всякакви ключове.Аз доволен отивам до магазина и им казвам аз звънях по телефона ,искам да си взема ключа.Някакво момиче в магазина ми казва ,къде е каплата?Аз я питам защо???
Тя каза че нали съм искал да я изправяме.Казвам й че искам да си взема ключ и тя ми казва ,че не могат да ми го дадът ,защото сервиза работи с него. :bigeyes: WTF
Звъня им по телефона и ги патам дали имат ключ за спици и се подразбира ,че искам да си взема...
Като сервиз не съм ги изпитал ,но за персонал мога да кажа ,че е свръх незапознат.Добре станала е някаква обърквация ,реших да питам за вилката на приятел колко ще вземат за профилактика ,искаше да разбере с колко ни цакат в нашия малък град.Питах я ,може ли да ми кажете каква е цената за профилактика на fox 40 ,свалена от колело.Тя ми вика еластомерните са 30лв или нещо там където измънка... :bigeyes:
Ако колелото ви е c1 или някакъв reactor ,interbike или нещо подобно ,можете да ходите в магазина.Най хубавата вилка ,която може да им дадете ,без да се притеснявате е xcr и то най-добре тоя обикновенния ,не с заключването :xx(:
Крайно съм разочерован ,най добре това нещо да го прочетът и да вземат мерки...
:xx(: :xx(:
1.Колега в нужда се изнудва!
2.Ако "колегата " не подлежи на изнудване ,погледни точка 1.
Правила в МТБ Пазар.
valeo

Рейтинг: 1155

Мнениеот xcII » Вто Ное 13, 2012 9:30 pm

Искам да благодаря на механиците в Байк Център Младост-1, отново.. Имах нужда от ето тая малка втулка, тип адаптор за преход на главината от QR ос към 20мм. преходна ос за предната главина на Azonic.
Имах само едната от двете, очевидно проблем с 3 стандартни и скъпи решения: 1)да сменя главината, при положение че няма нужда, 2) да си купя ed.^2 същата главина от единствения вносител на такива главини в БГ за 130лв. тъй като тя като нова стандартно си върви с адапторите) или 3)да поръчам от интернет за 40лв.+.. И в трите варианта нямаше как да стане до неделя, когато ми се искаше да я пробвам..

Та момчетата ми викат, дай оригинала, ние познаваме Стругара, който ще я направи.. Е, не само я направи, направо я клонира и само по цвета можеш да фанеш разликата.. за 10-15лв. при това! Евала :smash: :smash: :smash:

P.S. Всичко това стана за 24ч. или по-малко :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот EccentricMOTION » Вто Ное 13, 2012 11:35 pm

valeo написа:-за някакъв магазин в София квартал люлин- bike store extreme....
Звъня по телефона в сервиза...

Сервизът НЕ е магазин и там НЕ се продават ключове за спици :nono:
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот xcII » Сря Ное 14, 2012 12:44 am

EccentricMOTION написа:
valeo написа:-за някакъв магазин в София квартал люлин- bike store extreme....
Звъня по телефона в сервиза...

Сервизът НЕ е магазин и там НЕ се продават ключове за спици :nono:

така си е... то направо очевидно.. тва, че момъкът идва от Запад с най-близкия бус и с нужди за клуч, не го доближава до темата "Похвали/Порицай веломеханика си!" даже и от СевероЗапад.. :P :P :P
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот elexir » Нед Ное 18, 2012 3:36 pm

Да обобщим с едно мнение веломеханиците...
+Нико-байк
++Ники от Габрово
++++++++++Райко
++++++++++Нахи
+Вивело Младост
+++++++++++++++++++++Пацо
+++++Любо от веломания
+++++близнаците-
Велофон-
+++++++++++++Дани
Макском София-
True Riders---
+++++++++++Боби Бомбата----------------
+Industrial(каймата)
+Тони
+++Bike house
+++N-Bike от Стара Загора
+++Добри Добрев (Добрев байк)-Казанлък
"Косев и Тинков"-Стара Загора----
+Тандем байкс от Пловдив
+Стефан в Студентски град
+++++Веломания-
++Любо от Drag zone бул. българия
+++++++++Bike Centre-------
+Дженко от Младост
+++Серго от Стара Загора
+Петър от Вело Магазин гр. Сопот
+Устрем
+Цецо от Димибайк Русе
+Илко на Мария Луиза в София
+++Наско от улица "Братя Миладинови" в София
++++++++Момчетата от Джестър
+++Бас ндк
+Велостраст

За София да обобща ,най-добрите веломеханици са:
Пацо
Райко
Нахи
Дани
Момчетата от Джестър
Бас
За Богдан бояджиев има 11 плюса и 16 минуса...

За него мога да кажа едно (трудно се гради име ,но лесно се разваля и не се дръж така с клиентите си)
Отидох с колелото на брат ми ,да го ремонтира...платих му към 15лв.И през цялото време се държаха с мен ,като с боклук.
После отидох с моето колело(1-2седмици след това за едно болче) ,което си е доста хубаво(висок клас ,не искам да споменавам марки) и съвсем друго отношение...
Сitroen TDI?Е нема такова животно на този свет,който иска да кара TDI,да си купи Golf-о!
elexir

Рейтинг: 1157

Мнениеот humvy » Чет Ное 22, 2012 10:45 pm

Пацо от вело 2009 изключително коректен и перфектно свършена работа много съм доволен ! :agree: :agree: :agree:
Аватар
humvy

Рейтинг: 1215

Мнениеот sharkan735 » Нед Дек 02, 2012 2:44 pm

Пацо :agree: :agree: :agree: :agree:
sharkan735

Рейтинг: 1221

Мнениеот dob111 » Вто Дек 04, 2012 8:47 pm

MAN6 от магазина на Scott на бул. България 81Б.
Смятам, че е добър и старателен механик, който знае какво прави, работи пред клиента, и обяснява проблема с който се бори да се справи!
Знак ПЛЮС за него!
:agree: :agree: :agree:
Аватар
dob111

Рейтинг: 1900

Мнениеот VOLATGE » Сря Дек 05, 2012 9:20 am

dob111 написа:MAN6 от магазина на Scott на бул. България 81Б.
Смятам, че е добър и старателен механик, който знае какво прави, работи пред клиента, и обяснява проблема с който се бори да се справи!
Знак ПЛЮС за него!
:agree: :agree: :agree:

Още един плюс за него. :agree:
Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот galio » Пет Дек 07, 2012 3:59 pm

още един плюс на байк-центъра в младост. от там си взех колело и само там си го оборудвам, вече близо година. адекватни съвети, познават си много добре стоката, работят експедитивно.
Аватар
galio

Рейтинг: 1340

Мнениеот Sith hapens » Чет Мар 07, 2013 10:52 am

Аз съм супер доволен от Боби(бомбата) "Bike store extreme",вече два пъти ми възтановява колелото след удар от автомобил.Първият път лично той ми го оправи,даже беше в по-добро състояние от преди катастрофата.Втората катастрофа беше доста по-брутална,усукана рамка,изкривен ляв курбел,счупена ос на ос-касетата и т.н.Мислех,че повече няма да може да се оправи,но механика в новия магазин на бул.Тотлебен се захвана и за три дена го доведе до перфектно състояние.Изправи усукването до степен,че пак мога да сложа дискова спирачка отзад.Наистина перфектно.
Слабо ме интересува отношението към клиентите,важното е,че когато си занеса колелото там ми го връщат в идеално състояние. :bowdown:
Аватар
Sith hapens

Рейтинг: 1200

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум