Ауууу каква хубава приказка сте написали за боби бомбата...
Ще напиша всички те му еб*вки с мен и приятели...
1.Първия път започна когато преди една една година и нещо ,един приятел искаше да си купи курбели от него.Отиваме и го питаме за курбелите ,по точно така се случи:
-Здравей да те питам за едни курбели ,където искам да купя.
-Питай бе питай аз за кво съм тука бе...
-Махнал съм курбелите на моята рамка ,защото са със закръглен квадрат ще може ли да взема ето тези.

.
-Па взимай ги бе ,аз ко да напраа...
-А само преди да ги взема може ли да ги напасна на рамката за да видя ,дали ще опират в нея?
-АААА не ,даваш парите и ти свалям старите ,гресираме ,чистиме и монтираме ,ако трябва и ново средно ще сложиме ,трябва всичко да е точно.

-Казах му добре и си тръгнах ,защото през целия разговор ми се подиграваше откровенно...
2.Когато му направих рекламация на педали с гаранция написана от него ,през предишния ден.
-Здрасти ,ами тези педали където взех вчера нещо взеха да пукат...
-Ха така ли...на де си ги карал и учукал?
-Никъде просто вчера ,като си тръгнах от магазина с педалите вечерта са монтирани и дойдох при теб ,защото почнаха да пукат ,почти веднага...
-Абе махай се от тук ,де си ги чукал...аре да не си ми набор ,че ще ми говориш така...знам те аз...в магазина не искам да те виждам повече!
3.Отивам да си купя ухо:
-Здрасти ,ще ми дадеш ли едно ухо за едиси каква рамка?
-Даже мазно не смее да ме погледне а, си ровичка нещо по компютъра и казва ,абе аз съм ти казал нещо ти да не ми идваш без старото ухо...
-Там касиерката пита ртака ли си казал и той:
-Е са вече казвам...
Момичето отговори:
-Eла ще ти намеря ,почаках малко и ми намери ,то дори беше гравирано името на рамката върху ухото...
-Питах защо няма винт и че съм си загубил моя...
богдан отговаря:
-Че ползваш винта от старото.
-Ти и за старото винт не ми даде...
-Да си искал...и за да се из*бе с мен максимално ми дава винт ,ама не за ухо а за плоча ,а те са по-дълги и трябва да се сложи шайба ,а ако се сложи не влиза оста в рамката или ако е от другата страна ,запира във венците.
4.Един път отивам да го питам за хидравличната ми спирачка ,защото имах проблем...
-Спирам пред магазина.
-Той излиза и се затичва към мен и почва да крещи ,как съм спрял.Хваща му за рамото и почва да ме тресе и крещи.Като се успокой ме пита:
-Ко щеш бе ко?
-Обеснявам му за проблема и ми казва:
-Ела утре в другия ми магазин и ще я вида...
-Отивам на следващия ден.И той ме вижда ,спирам пред него и го изчаках ,защото го видях че пие мазно известна напитка Co*a Col* и си говори с чистачката ,която явно е на неговото ниво.
Пита ме:
-Ко искаш?За спирачката ли?
-Да
-Ем дот тряя ко да направя...в чашка ли да ти сипя?-ми казва подигравателно.
Изрази който е използвал ,но просто не ми се пишат историите:
-Абе ти си ми го оставил да го правя ,как ще си го правя си е моя работа!
-Касова бележка не давам ,защото може да искаш да върнеш определената част!-въпреки че не приема пак частите...
Пробутани развалени или не годни части за употреба...
-2 гуми downhill с преципвания
-1 гума freeride
Има още много такива истории с него ,но са незначителни и просто не ми се губи повече време в писане за да докажа некоректността на един уж веломеханник в който сме се убедили в неговата компетентност ,който е на ниво на една чистачка.
Един път влиза едно момче и го пита дали може да сложи duro dj triple на c1 и той му отговаря ,че тези двукоронни вилки са само за меки колела ,а еднокоронните са за твърдаци и не може да се слагат така.Аз да го запитам ,защо fox-а ти на gamblera с войнишката ти боя за реклама на оня бояджия е с еднокоронна вилка?
Няма смисъл да пиша повече ,всички са се уверили в неговата наглост и лакомство да печели пари ,като прецаква хората.Да му е честит новия Jeep...

който си е купил с парите изкарани с честност ,труд и пот на челото.