Borovets Mountain Bike Park

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Borovets Mountain Bike Park

Мнениеот mirelay » Пон Юни 21, 2010 11:12 am

IVO Jordanov написа:
Freakhead написа:Въпросче само - мусаленската пътека означена ли е добре, демек лесно ли се намира ?

Ако се ориентираш по зимните ски карти ще я намериш лесно ;)

Търси "Musala pethway"

На тази карта не се вижда много добре, защото ски пътя е продължен до хижа Мусала. Лятото разширената част на пътеката за хижата стига до ( ако идваш отгоре започва от) долната станция на влека между Маркуджик 2А и 2Б. От Ястребец до там се стига по подобна широка пътека, в посока хижа Мусала, но спускаща се към долината.
Аватар
mirelay

Рейтинг: 1881

Мнениеот boriss13 » Пон Юни 21, 2010 11:34 am

При пръв удобен случай се изстрелвам да разгледам/пробвам/покарам!!! :D Не че искам да правя сравнения, но от прочетеното ми звучи по-арно от Сопот... :) :peace:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот STAFF » Пон Юни 21, 2010 12:31 pm

@ jd
Е то и под Саръгьол не беше хептен безлюдно... Говоря за друго. По всички тези пътеки са ходили туристи и са се карали велосипеди и много преди учредяването на Borovets Mountain Bike Park. И ще продължава да се ходи, докато за карането не е сигурно. Въпросът е с какво цялата тази нова и многообещаваща история ще допринесе за повишаването на културата и за хармонизиране на отношенията между туристите и байкърите, как ще се регламентира съжителството във вече обособената като байк-парк територия и въобще - ще успеем ли да направим нещата като хората или ще ни избие пак на чалга.

@ bikerider
Aбе дано, дано, ама... като гледам тоя пубертетски лифт-ентусиазъм и тва "сърби ма мамо адреналина" засега съм по-скоро умерен оптимист... :beer:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
STAFF

Рейтинг: 1675

Мнениеот Wildgripper » Пон Юни 21, 2010 12:32 pm

EvoX написа:По-горе написаните впечатления и/или снимки от най-трудното ДХ трасе ли са?
2.Някой бил ли е на другите?(Дето на картата са обозначени със зелено и синьо)
3.За по-начинаещ в спускането стват ли?
4.Ако няма куки, как точно се качват колелата?

Благодаря!!!

Събота отидохме там с твърдаци именно за да изпробваме по-леките трасета, означени като за ХС и "easy/medium DH". По мое мнение наистина си отговарят на означенията, от Ситняково надолу по черните пътища си е лесничко, а като се отпуснеш се постигат сериозни скорости :^: Като гледам картата, това са трасета 1,2,3,4,5,6,11 и разни там около тях. Заслужава си и пътеката 9, която от Ситняково минава през така наречената "Панорама" и стига до Мусаленска пътека. Там на места си е за FR, но щом го минах с моя твърдак, дето ми е голям, явно е лесно... а е уникална красота през зелената и влажна гора и реките там :bowdown:
Забележката ми за трасетата е, че маркировката е твърде оскъдна, оказа се, че трябва да се водим по цветните триъгълници или стрелки, не знам какво са, нарисувани по дърветата на някои разклонения. Табелки почти няма, а е хубаво да се сложат на повечко места, като специално се обърне внимание на туристите, за това че минават/пресичат пътеки за колоездачи.
На седалков лифт за първи път се качвам с колело, не бих казал, че е трудно... гледаш на място кво правят другите и готово. (за щастите лифта се движи бавно на станцията) Куките на лифта са голямо удобство, но са сложени на рядко. Заслужава си да изчакаш седалка с кука, ако няма опашка след теб. Ако нещо те притеснява, лифтаджиите ще ти закачат колелото вместо теб ;)
Та доколкото успяхме да видим, определено си заслужава за колоездачи от всякакво ниво и възраст :agree:
Задължително отивайте рано, че само половин ден каране не стига :D
Only the best is good enough.
Wildgripper

Рейтинг: 1200

Мнениеот hakama » Пон Юни 21, 2010 1:04 pm

Имаше ли тестове и на какво?
Аватар
hakama

Рейтинг: 1164

Мнениеот vlassadar » Пон Юни 21, 2010 1:10 pm

Да ни е честито!
Беше нереално, още не мога да повярвам какво се случва там! Отношението на персонала на лифта дори в дъжда и голямата кал беше повече от нормално, което на нас ни се стори ненормално, така сме свикнали :dontknow: За кабинката само беше неприятно като я освиним, но първия път изметох голямата кал от пода на горната станция (помолих ги да сложат метла и лопата, самата станция беше скоро боядисана и много чиста, и те го направиха!), а следващия път поисках от долната станция парцал, имаха под ръка, и вече на излизане от кабинката я оставихме в идеален вид. Надявам се всеки да мисли и за другата страна за да сме в добри отношения, струва си.

В неделята, след като валя от обяд чак до към 4 часа, и вече всички се бяха разотишли, освен неколцина души, решихме за десерт да се качим на кабинка. Като стигнахме горе с Пешо, вече не валеше, въздухът беше кристален, а и слънце пробиваше! Настроението ни коренно се промени, и въпреки че бяхме мокри и кални и леко изстинали, всичко избледня. Десерта беше повторен само след половин час, когато осъзнахме че имаме време да направим още едно качване! Хамстера ще сподели повече впечатления със снимков матр'ял.

Предния ден за десерт врътнах от Ястребец до х. Мусала, направих малък обход през скалите нагоре (пеша) за разнообразие, видях пресни следи от ски в подножието на връх Мусала, а най-хубавото беше след това - от х. Мусала тръгва една невероятна пътека! Започва в алпийски поляни с големи скали по които се кара с кеф, а след това влиза в клекова част, кара се в тясна вкопана пътека, по която явно тече вода когато вали сериозно, и е само от камъни. кара се на 95%, но човек трябва да има голямо въображение за да види линиите и вариантите, за по-неопитните е 30-40% карането (в каменистата част) (субективно мнение) Там може и да се поразбутат някои камъни да поотворят пътеката.

По Мусаленска се развива огромна скорост, пътя е почвен с малко камъни, без коловози и ерозия. Могат да се направят много скокчета. Ако половината които ходим направим по 1 скок, този път ще стане интересен. Има мегдан за виражи със скок в края край пътя, където е издълбана почвата. Времето беше лошо и туристите бяха единици, но при хубаво време ще е добре да се кара с повече внимание.

Другата част, Ситняковския лифт, ни закарва в най-високата точка на курорта в тази посока. Освен трасето за екстремно спускане, което наистина е за ниво експерт, има и няколко пътечки, една от които нацелих и една ми беше много приятна, освен че имаше много клонки, които може да се поизчистят. Мисля да отделя и аз малко усилия и с една лозарска ножица и може би някой друг инструмент, да я "постегна".

Мястото е много притегателно, вече се чудя кога да отида пак. Колелото ми е за няколко ремонта, много ми се опъваше, беше го страх и не искаше да го карам, но с 2 спирачки с 5% накладки, без обтегач и верига, скъсани спици, спраскана броня на предната спирачка (която скрепих с огромно въображение) и жило за нея без 5 нишки, му се наложи да ме повози и през вчерашния ден, да се изкаля, да префучи през реката няколко пъти и да направи безброй скокчета
Аватар
vlassadar

Мнениеот bikerider » Пон Юни 21, 2010 1:59 pm

@STAFF: Споделям :beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот maxxis » Пон Юни 21, 2010 2:12 pm

Дайте снимките да гледам ,че скоро няма да мога да го видя на живо. :bawling:
Аватар
maxxis

Рейтинг: 1240

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Юни 21, 2010 2:13 pm

vlassadar написа:По Мусаленска се развива огромна скорост, пътя е почвен с малко камъни, без коловози и ерозия. Могат да се направят много скокчета. Ако половината които ходим направим по 1 скок, този път ще стане интересен. Има мегдан за виражи със скок в края край пътя, където е издълбана почвата. Времето беше лошо и туристите бяха единици, но при хубаво време ще е добре да се кара с повече внимание.

Има един дребен проблем за скоковете...
Все пак Мусаленска е и черен път!
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Joker_Here » Пон Юни 21, 2010 5:48 pm

Joker_Here написа:Извинете,искам да попитам предлагат ли се колела с пълно окачване,под наем,както и екипировка(каски,наколенки?)? :praying:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Юни 21, 2010 6:52 pm

Joker_Here написа:
Joker_Here написа:Извинете,искам да попитам предлагат ли се колела с пълно окачване,под наем,както и екипировка(каски,наколенки?)? :praying:

Мне... с изключение на 2-3 броя Крос Т-рекс в хотел Рила.
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Joker_Here » Пон Юни 21, 2010 8:09 pm

Братоци,ми това е яко тъпо... Аз имам голям интерес към ДХ,но нямам колело,а толкова искам да пробвам тоя стил,откъде да си намеря що-годе нормален байк с пълно окачване за един ден,фул-фейс (поне) и човек който да си го даде?? (Ако се намери такъв,отсега казвам че всякакви щети по байка,ще се заплятат!) Тотален новак съм и искам да пробвам този стил! :dontknow:
Аватар
Joker_Here

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Юни 21, 2010 8:48 pm

Точно поради причината, че ти си новак и има още много като теб, които не могат да карат(не визирам вчастност теб) не се предлагат колела за по 5-6 хилки ;)! И надали и ще се предлагат...
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот EvoX » Пон Юни 21, 2010 9:08 pm

[quote="Joker_Here"]Братоци,ми това е яко тъпо... Аз имам голям интерес към ДХ,но нямам колело,а толкова искам да пробвам тоя стил,откъде да си намеря що-годе нормален байк с пълно окачване за един ден,фул-фейс (поне) и човек който да си го даде?? (Ако се намери такъв,отсега казвам че всякакви щети по байка,ще се заплятат!) Тотален новак съм и искам да пробвам този стил! :dontknow:[/qu
Ако се засечем някой път, няма проблем да ти дам едно кръгче с моята машина. Пиши ЛС, ако ще ходиш. А иначе по чужбина навсякъде се дават под наем ДХ колела и екипировка за тях.
Последна промяна EvoX на Пон Юни 21, 2010 9:33 pm, променена общо 1 път
What's the difference between a downhill rider and soccer player?
-Apart from the shrinked brain, the biker got giant balls aswell!
EvoX

Рейтинг: 1032

Мнениеот Alpina » Пон Юни 21, 2010 9:22 pm

Почвате да ставате малко нахални :)
Все още е много рано и доста неподходящо време за такава инвестиция, така че имайте търпение ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Joker_Here » Пон Юни 21, 2010 9:48 pm

Аз нищо не казвам,браво за начинанието като цяло ... ( но това с наемането ще е доста добра инвестиция,защото такива като мен сигурно има доста...разбира се,ако го има това:При евентуална повреда причинена от наемащия,да си заплати някаква сума ).А това че има,под наем в Европа е добре,защото скоро ще се изнасям в Чехия.

:offtopic: Евокс,едва ли ще ходя натам щом няма под наем..
Аватар
Joker_Here

Мнениеот EvoX » Пон Юни 21, 2010 10:56 pm

bb
Joker_Here написа:Аз нищо не казвам,браво за начинанието като цяло ... ( но това с наемането ще е доста добра инвестиция,защото такива като мен сигурно има доста...разбира се,ако го има това:При евентуална повреда причинена от наемащия,да си заплати някаква сума ).А това че има,под наем в Европа е добре,защото скоро ще се изнасям в Чехия.

В Марибор се предлагат колелеа под наем, но трасето, не е като за начинаещи. :roll2:
Аз смятах да ходя и да наема байк от там, тъй като да имаш 2-3 велосипеда върху колата е неудобство при дълги пътувания, а и има още много проблеми, ако си с твой байк. Иначе съм почти сигурен, че и в Чехия се предлага подобна услуга, ако има някъде ДХ трасета (поддържани).
EvoX

Мнениеот hitar_potar » Вто Юни 22, 2010 1:15 pm

kikon написа:
Беше най-доброто, сякаш си в някой мтб филм - с готиния лифт, специалното трасе, големите скокове, яката кал, изровените корени, супер наклона, адските дрифтове...

Абе няма толкова яко трасе! Пък 20-те лева за карта се избиват от всякъде.

За хотела не знам, но за нощувки могат да се намерят къщи за по 10-13 лв легло. Иначе цените в курорта са си бая високи, ама Самоков е на 10 км и може от там да се пазарува.

А да, забравих, лифта бачка дори, когато вали и дори само за 2-ма души!

мдааа, наистина беше почти като във филм. конкретно за откриването - най на сметка беше спането в хотел Рила - в сумата от 35лв., която поради числеността на групичката ни, беше намалена на 30лв., влизаше страшно много - спане, манджа на корем, лифт-картата, басейн, джакузи, фитнес, 100м. до лифта, чистички и приятни стаи, персонала бяха много весели хора. цените в самия Боровец наистина са малко шантави, но както Ева казва, Самоков е на 10мин. и половин литър нафта път с кола. :D трасетата - аз лично пуснах няколко пъти пътя, водещ се Булевард Ситняково или нещо подобно - кога юруш надолу, кога по-лежерно. не е труден въобще, но пък почти през цялото спускане с достатъчно желание може да се поддържа темпо от порядъка на 50км/ч и нагоре. DH-трасето е чудно, много приятно дори и в екстремните условия на почти постоянно изсипващия се дъжд, при бързо минаване е доста предизвикателно, но който се спуска за кеф и не гони времена, ще остане доста впечатлен. предполагам, че веднъж почна ли да му мятам и дроповете, лигите ми ще потекат с двойна сила, но засега поне и само по пътеката пак ми държи влажно. :D кусурите - ми те са малко и са изброени по-горе от колегите, пък и хората бъзичко си вземат поука и ги изчистват 1 по 1. може би най-належащото е да се сложат куки на всички седалки, независимо дали отстрани на седалките или отгоре над тях - предполагам не се е разчуло, но поради липсата на каквато и да е кука и при 1 от резките спирания на лифта заради мълния при 20-и пилон беше отърван 1 РАМ ФРИЙРАЙД за 5-6 бона, който успя да спре в дърветата около 18-и пилон. присъствалите знаят за какъв терен и какво разстояние си говорим. :agree: да чукна на дърво, пораженията са само козметични. но останах с усещането, че се работи и в насоката за куките, така че скоро време сигурно няма да има такива проблеми.
на горната станция на седалковия лифт в неделя взех, че заговорих 1 човек и го помислих за Админа, ама после се сетих, че той не кара Рам XC2. не знам брат ли му е, какъв е, ама искам да се извиня, че така нагло попитах за кърпички - отначало го помислих за някой, работещ на лифта, а маската ми имаше половин кило кал отгоре си. :beer:
дано да имам възможност в близко бъдеще пак да отида с компания там... тогава ще е мой ред да следвам беличкия ескорт на админа с моя беличък ескорт. :D :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот IVO Jordanov » Вто Юни 22, 2010 1:31 pm

hitar_potar написа:така нагло попитах за кърпички - отначало го помислих за някой, работещ на лифта

Дори и да е бил от лифтаджиите не е нужно да го питаш нагло ;)

Трябва да осъзнаем, че ако се държим дружелюбно с хората и те ще отвърнат със същото! :peace:
Подкрепяйте и стимулирайте начинаещите в спорта!
Аватар
IVO Jordanov

Мнениеот hitar_potar » Вто Юни 22, 2010 4:40 pm

IVO Jordanov написа:
hitar_potar написа:така нагло попитах за кърпички - отначало го помислих за някой, работещ на лифта

Дори и да е бил от лифтаджиите не е нужно да го питаш нагло ;)

Трябва да осъзнаем, че ако се държим дружелюбно с хората и те ще отвърнат със същото! :peace:

е нееее, ама аз бях добричък! :angel2: "нагло"-то беше просто образно казано. :D но все пак се извинявам - предполагам, че и той за момент ме е помислил за нагло копче, щото ми каза, че си бърше маската в дрехите, когато няма кърпичка или нещо подобно... което правя и аз. само дето в момента бях в кал до уши от предишни карания и бърсането нямаше да има желания ефект... дори напротив. :lol:
също евала мога да кажа и на пича с Giant Trance X-а, който се спусна с мен и Енчо (с бялото фактори без верига) по пътя Ситняково в неделя, в оня бруталния дъжд, и така и не изостана, независимо от липсата на маска, пък и нали е с XC/AM колело. в събота пък бръмчахме по същото трасе с 2 момчета, мисля софиянци бяха - и на тях да се извиня, че не им запомних имената, но карането с тях също беше приятно, компанията беше отлична. :beer:
с 2 думи: ИСКАМ ПААААААААК!!! :beer:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот X_NRG » Вто Юни 22, 2010 4:55 pm

hitar_potar написа:предполагам не се е разчуло, но поради липсата на каквато и да е кука и при 1 от резките спирания на лифта заради мълния при 20-и пилон беше отърван 1 РАМ ФРИЙРАЙД за 5-6 бона, който успя да спре в дърветата около 18-и пилон. присъствалите знаят за какъв терен и какво разстояние си говорим. :agree: да чукна на дърво, пораженията са само козметични. но останах с усещането, че се работи и в насоката за куките, така че скоро време сигурно няма да има такива проблеми.

Нищо лично, но за това си е виновен само и единствено собственикът на колелото. За 2та дена ползване на лифта открих 3 начина (без кука), по които може да се закачи колелото без да го придържаш изобщо с ръка, така че щом момчето/момичето собственик на колелото не може да се справи с удържането на колелото си е трябвало да изчака седалка с кука (все пак през 2 седалки има такава с кука и чакането няма да е кой знае колко много). :beer:
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот k0cTaHeB » Вто Юни 22, 2010 5:21 pm

Като се заговорихте за лифта, се сетих още нещо.

Понеже при транспорт на колела с него, предпазния "парапет", който би трябвало да се спуска, за да не паднеш от лифта, няма начин да се пуска. Та когато рязко спира лифта, седалките в някои случаи се залюшкват по-силно и за малко да се изсипя от най-високата точка (сещате се къде е, не е гот). От тогава задължително с едната ръка подпирам колелото с другата се държа от задната страна на седалката. Чувствам се по-спокойно и безопасно, горещо препоръчвам и на Вас.
Също така да не експериментират с това да си оставят каските на седалките.
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот EvoX » Вто Юни 22, 2010 6:01 pm

k0cTaHeB написа:Като се заговорихте за лифта, се сетих още нещо.

Понеже при транспорт на колела с него, предпазния "парапет", който би трябвало да се спуска, за да не паднеш от лифта, няма начин да се пуска. Та когато рязко спира лифта, седалките в някои случаи се залюшкват по-силно и за малко да се изсипя от най-високата точка (сещате се къде е, не е гот). От тогава задължително с едната ръка подпирам колелото с другата се държа от задната страна на седалката. Чувствам се по-спокойно и безопасно, горещо препоръчвам и на Вас.

:agree:

Също така не се опитвайте да говорите по телефона докато се качвата, да не вземе да слезете по-рано!
EvoX

Мнениеот CrZ » Вто Юни 22, 2010 6:07 pm

Ако си закачиш байка на кука предпазния парапет се спуска и няма проблеми. Иначе са обещали на всички седалки да се монтират куки.
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот Editor » Вто Юни 22, 2010 6:44 pm

CrZ написа:

Ако си закачиш байка на кука предпазния парапет се спуска и няма проблеми. Иначе са обещали на всички седалки да се монтират куки.

Te това решава проблемите описани по-горе! :beer:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот hitar_potar » Вто Юни 22, 2010 6:57 pm

X_NRG написа:Нищо лично, но за това си е виновен само и единствено собственикът на колелото. За 2та дена ползване на лифта открих 3 начина (без кука), по които може да се закачи колелото без да го придържаш изобщо с ръка, така че щом момчето/момичето собственик на колелото не може да се справи с удържането на колелото си е трябвало да изчака седалка с кука (все пак през 2 седалки има такава с кука и чакането няма да е кой знае колко много). :beer:

ъъъ, чакай сега. аз по принцип не казвам "тоз е виновен, оня е виновен", просто казвам, че стана фал и колелото падна. собственикът му не е вчерашен и се е возил достатъчно много на лифтове без куки, така че знае много добре как и къде да закачи колелото си и как да го придържа, ако се наложи. просто в случая валеше, железата по лифта са били мокри и може би това е изиграло лоша шега, гърмеше и святкаше, та лифта изведнъж е спрял заради гръм, и момчето не е очаквало такова нещо. случва се. :dontknow: :dontknow: затова казвам, че би било чудно, ако собствениците на лифта сложат куки на абсолютно всяка седалка - ей такива случайности ще се избягват без притеснения. :agree:
к0сТаНеВ написа:Като се заговорихте за лифта, се сетих още нещо.

това говориш, ако байковете се окачат на самия парапет през вилките си, нали? щото по всякакъв друг начин парапета си се спуска без проблеми. другото, което е - когато са така закачени на парапета, няма ли опасност при евентуално спиране седалката да се залюлее прекалено много назад заради допълнителната тежест зад теб? лично при мен лифта спира 2 пъти и седалката се залюля стабилно и двата пъти, като единия байка беше на кука горе, втория - отстрпани на седалката. с байк отзад на парапета не ми се мисли просто. :boggled:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот STAFF » Вто Юни 22, 2010 7:13 pm

Лифтаджийски неволи... :rofl:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
STAFF

Рейтинг: 1675

Мнениеот pe60t0 » Вто Юни 22, 2010 10:54 pm

STAFF написа:Лифтаджийски неволи... :rofl:

:D :agree:
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот freerider » Вто Юни 22, 2010 11:44 pm

И аз така като теб, щях да падна от бая висока точка , точно заради това рязко спиране.Долу на лифта ,лифтаджийте ни обясниха ,че самия лифт има устроиство с което засича гръмотевици и светкавици , и спира автоматично.А това за изтърваното колело е единичен случай.Въпреки че карах без верига , много ми хареса и съм адски доволен от трасетата . ЕВАЛА :agree:
Аватар
freerider

Рейтинг: 1067

Мнениеот barabum » Сря Юни 23, 2010 7:17 am

hitar_potar написа: в събота пък бръмчахме по същото трасе с 2 момчета, мисля софиянци бяха - и на тях да се извиня, че не им запомних имената, но карането с тях също беше приятно, компанията беше отлична. :beer:
с 2 думи: ИСКАМ ПААААААААК!!! :beer:

Това бяхме аз и nosoroga :beer: Много благодаря за карането и на нас ни беше много приятно, ако ще ходиш пак пусни едно лично и ще се видим там :beer:
did написа:
EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
скъпо е!
barabum

Рейтинг: 1046

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум