bio написа:нямаш проблем с курбелите, просто така си се въртят.
едит:
в същият ред на мисли ... тъп въпрос. педалите с капсуловани лагери и те ли се въртят по-трудно от тези с конус/чашка ?!?
kulkata написа:Можеш да го вземеш с теб,но трябва да заплатиш такса 2 лв.Има и влакове с пощенски вагон,където да оставиш колелото.За автобус не знам как стоят нещата
BurNiNg_IcE написа:Oт къде и за колко пари мога да си купя гумичките за Боксер(09'), които пречат на вилката да се тресне в рамката?
Ето за това става дума:
http://www.mountainbikes.net/mtbikes/im ... 2009_b.jpg![]()
hitar_potar написа:Някой да е чул слуховете, че RACE FACE са в ликвидация?За по-незапознатите - прекратяват търговската си дейност.
![]()
Оооо, даже вече е излезнала и новина в Пинкбайк.
Burned написа:Мерси, denises26, и преди това се пробвах, дори не се наложи да удрям, за да я отворя.
MTB-Master, за по-голям ротор. Трябва ти различен преходник, за да "издигнеш" спирачката до нивото на ротора.
Burned написа:Мерси, denises26, и преди това се пробвах, дори не се наложи да удрям, за да я отворя.
MTB-Master, за по-голям ротор. Трябва ти различен преходник, за да "издигнеш" спирачката до нивото на ротора.
denises26 написа:Може ли да ми препоръчате бидонче за вода, което на де оставя дъх на пластмаса? (ако има изобщо такива де)
Inzagi написа:Къде в София може да бъде направена профилактика,сервизиране на X-Fusion shock
Ozzie написа:
Магазин "Джестър". Мисля, че се намираше накъде в района на пазара на "Красно село".
Потърси нещо с търсачката. Сигурен съм, че ще намериш контакти и повече информация.
kapitanblood написа:0887 68 63 27 Марто-Джестър...![]()
veskoz написа:denises26 написа:Може ли да ми препоръчате бидонче за вода, което на де оставя дъх на пластмаса? (ако има изобщо такива де)
Алуминиево от Метро. Недостатък - 700 ml.
_SoRa_ написа:При поставянето на нови парчета/пластинки, има ли значение как ще е разположена пластинката? Има два реда с по две дупки. По- близо до пръстите или по- близо до вътрешната част на стъпалото ли е по- добрре да се разположи пластината?
За тази пластина става дума http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 45&bih=463
kriisoo написа:Аз пак да си питам ... Звънях в bikecenter и ми казаха, че на рамката ми може би ще трябва да се слага някакъв преходник за стандарт ISG доколкото го разбрах по телефона... Става въпрос за водач e.thirteen от 129 лв с башгард и рамка drag climber 2010 14 инча ... Та да попитам ... Тези, които имате опит с клаймърите трябва ли да си копувам някакъв преходник или направо ще си стане водача ?
kriisoo написа:Аз пак да си питам ... Звънях в bikecenter и ми казаха, че на рамката ми може би ще трябва да се слага някакъв преходник за стандарт ISG доколкото го разбрах по телефона... Става въпрос за водач e.thirteen от 129 лв с башгард и рамка drag climber 2010 14 инча ... Та да попитам ... Тези, които имате опит с клаймърите трябва ли да си копувам някакъв преходник или направо ще си стане водача ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 333 госта