_SoRa_ написа:Има ли полза от поставянето на амортисьорно колче за седалка? Евентуално ще се слага на Drag Ontario.
viewtopic.php?t=654
_SoRa_ написа:Има ли полза от поставянето на амортисьорно колче за седалка? Евентуално ще се слага на Drag Ontario.
Admin написа:_SoRa_ написа:Има ли полза от поставянето на амортисьорно колче за седалка? Евентуално ще се слага на Drag Ontario.
viewtopic.php?t=654
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:След като седалковата тръба на клаймър е с диаметър 27,2мм...
lorda1 написа:След като седалковата тръба на клаймър е с диаметър 27,2мм, значи ли,че е за колче с диаметър 25,4?
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Добре де защо тогава колче с 27.2 диаметър не влиза свободно, даже адски трудно с въртеливи движения-скобата съм я разхлабил докрай и с отвертка леко още разширих и пак яко се дере при вкарване и изкарване.Гледах в тръбата на рамката няма нищо, което да пречи....пробвах да смажа-пак не става.Като гледам драскотините са дълбоки..
denises26 написа:За около 50лв мисля, че Dragomir Condor е чудесен избор
kibikoff написа:Кога Папи ще напише разказче за КЕ 2010?
![]()
Funn-blg написа:Като някой админ ти даде минус, ти как разбираш?!
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Joker_Here написа:Колелата от Чейнриакшъна идват разглобени.По какъв начин точно разглобени можете ли да ми кажете?
dimochito написа:Някой може ли да ме упъти къде в Пловдив има магазин за алпийска екипировка?
zaspalankoto написа:Искам да ви питам Epicona ще стане ли на фабричната главина на скота. Тя е 9 ос, а чух че такива epicon-и нямало в България?![]()
Кажете какво да правя?
![]()
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта