sos написа:ей мечти!
PtD написа:Хахаха, как ли пък няма да си дам серийните номера на рамките и на вилките на някого, дето даже не съм виждал на живо!![]()
![]()
Абе вие нормални ли сте?!
sos написа:чакаите бе пичове това в белите страни съществува!А на алпин ще му кажа че докато расъждава така само че пишем по форумите "олеле кво стане че не вечераме"!
sos написа:...одавна съм член на Велоеволюция...
veskoz написа:sos написа:...одавна съм член на Велоеволюция...
Те знаят ли?
п.п. ...така или иначе темата е пълна с
edinmilion написа:Велоеволюция не означаваше ли "криви жълти линии по тротоарите"?
идея да се направи единен списък таблица в която не да се побликуват откраднатите а придобитите колела
sos написа:Ако ми обесниш понятието "ТУК"?Ще ти бъда благодарен!
moz написа:А вие искате ли като КАТ да имате право да спирате велосипедисти и да искате документи или да им видите серийните номера. Другият ми въпрос - какво ми пречи да харесам на Гошо колелото и като знам, че няма документи да го регистрирам на мое име и да кажа че ми го е откраднал. Има и още такива въпросчета, ама ти на нито един досега не отговори, не очаквам и да го направиш, важното е дейност да се отчита.
sos написа:Мисля за последно да припомня че това е само идея която се разработва със инстанции и когато стане реалност ще бъде пожелание.Ако някои има да крие нещо и няма документ ще си кротува!И да ти отговоря ти с какви документи ще регистрираш колелото на "Гошо"
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта