Анелия написа:Добре съм вече, но след като паднах и ми се виеше свят и ми причерняваше.
това е опасно- може да имаш сътресение на мозъка. ако ти се е и повръщало- сигурно е. трябва да отидеш на лекар. може да има кофти последици.
Анелия написа:Добре съм вече, но след като паднах и ми се виеше свят и ми причерняваше.
Krismars написа:Абсолютно подкрепям последното мнение, каската трябва да е стегната и закопчана. Понеже мойта е с D-ring не я бях стегнал много и на състезанието в Слънчев бряг паднах с много висока скорост, и си забих главата в кормилото, понеже каската изхвърча още като тръгнах да падам. За щастие се разделих с малко кръв и се сдбобих с подуване над горната устна, ама ако се бях ударил малко по-надолу щях да остана без зъби, или пък щяха да ми събират носа на части.
Krismars написа:Трето дори и с 5 км/ч ако паднеш може да умреш, достатъчно е да си шибнеш главата в бордюр примерно, а такива в парковете и по улицте има много. Така че, където и да караш поне една челадинка.
blizzard написа:Krismars написа:Трето дори и с 5 км/ч ако паднеш може да умреш, достатъчно е да си шибнеш главата в бордюр примерно, а такива в парковете и по улицте има много. Така че, където и да караш поне една челадинка.
Е ти можеш да умреш и ако ти се счупи стола както си седиш пред пц-то и се удариш в бюрото ако става дума.
Каската (както и всичко друго) трябва да се ползва с акъл, а не с генерални изявления с 'винаги', 'навсякъде', 'никога' и така нататък. Който няма толкова акъл че да действа по тоя начин, значи никаква каска, ако ще да го покрива от петите до ушите, няма да му помогне.
(Валентино) Роси е с прорезни рани и шевове на лявата ръка и крак, след като паднал върху стъклена маса в дома си. Пилотът искал да затвори прозорец, когато се подхлъзнал и паднал върху масата. Тя се счупила и наранила Роси.
Дни преди да замине за Мондиал 2002, Сантяго (Канисарес) счупи флакон одеколон върху крака си. Порезната рана не само го извади от състава, но вероятно завинаги го направи резерва на Икер Касияс в испанския национален тим.
za6tovsenamen написа:http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=24697375
Тоя извади голям късмет....
gofren написа:споко и на мен ми се смеят за каската. познай колко shit давам за тяхното мнение (от израза who gives a shit)
teodorchy_sofia написа:Аз пък карам без каска. Не желая да стимулирам никой да кара без каска, даже напротив. Много съм глупав - знам, но просто НЕ МОГА ДА КАРАМ С КАСКА. Не мога да свикна с още 1кило на главата си (full face), или пък да карам с челадинка, която не знам от какво точно ме предпазва?
Вярно, падал съм доста, и то по глава. Мое мнение е, че каска ТРЯБВА да се слага, но когато карам с каска, тя толкова ми пречи и ми тежи, че има по-голяма вероятност да падна с нея, отколкото без нея.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 374 госта