dob111 написа:A лек за прешлените на гръбнака? Много ме болят точно тези прешлени, които слизат към таза. Болката ирадира към тестисите и мехура и краката ми...
taurus13 написа:dob111 написа:A лек за прешлените на гръбнака? Много ме болят точно тези прешлени, които слизат към таза. Болката ирадира към тестисите и мехура и краката ми...
Може и да не е притиснат, а само леко възпален. И аз имам подобни оплаквания понякога - предимно от седене пред компютъра и шофиране. Помагат ми разни загряващи мазила и повечко ходене пеш. При всички случаи, най-добре може да каже лекар.
bozidar написа: Също голяма съвременна лъжа е, че трябва да се яде често и по- малко, от това по- вредно няма!
natalito написа::offtopic:bozidar написа: Също голяма съвременна лъжа е, че трябва да се яде често и по- малко, от това по- вредно няма!
Защо? Някакви пояснения? И какво се разбира под "често "- например 5 пъти често ли е, и под "малко" - горе-долу за какви количество говорим?
Виждам, че мнението е отпреди около месец, но чак сега стигнах да прочета темата.
Yavkata написа:taurus13 написа:dob111 написа:A лек за прешлените на гръбнака? Много ме болят точно тези прешлени, които слизат към таза. Болката ирадира към тестисите и мехура и краката ми...
Може и да не е притиснат, а само леко възпален. И аз имам подобни оплаквания понякога - предимно от седене пред компютъра и шофиране. Помагат ми разни загряващи мазила и повечко ходене пеш. При всички случаи, най-добре може да каже лекар.
Милко, при теб най -вероятно е просто напрежение в мускулите. При остро възпаление загряващите процедури са противопоказни. При притиснат нерв (дискови херниики и протрузии) ходенето пеш също.
bozidar написа:
bozidar написа:Лека за прешлените е здрави кръстни мускули и висене на лост
vafi написа:От 3-4 месеца ползвам Animal flex на Universal Nutrition и съм адски доволен - направо забравих че в тялото ми има стави, хрущяли и сухожилия
mariya написа:благодаря.
ще се разходя да ги вида
mariya написа:От 2-3 години си мисля , че все пак трябва да отида на доктор, но вариантите са или да каже наколенки или операция. А второто просто не мога да си представя как ще организирам едномесечно лежане и след това единмесец лек режим. та затова още не съм стигнала до лекаря
emo_gp написа:Колеги какво ще ме посъветвате?Карам от скоро(3-4 месеца) по около 15-20 км. на каране.Преди 3 седмици направихме едно доста приятно каране и минахме около 80-90 км.От тогава имам болки в лявото коляно отстрани на сгъвката и те се появяват при каране над 10 км. разтояние.Ползвам Icy Hot,но не помага!Какъв съвет ще ми дадете?
emo_gp написа:Колеги какво ще ме посъветвате?Карам от скоро(3-4 месеца) по около 15-20 км. на каране.Преди 3 седмици направихме едно доста приятно каране и минахме около 80-90 км.От тогава имам болки в лявото коляно отстрани на сгъвката и те се появяват при каране над 10 км. разтояние.Ползвам Icy Hot,но не помага!Какъв съвет ще ми дадете?
azze написа:Humira = течно здраве!
Не,че някой е питал,но видях темата и си казвам.Все пак някой може да се интересува.
emo_gp написа:emo_gp написа:Колеги какво ще ме посъветвате?Карам от скоро(3-4 месеца) по около 15-20 км. на каране.Преди 3 седмици направихме едно доста приятно каране и минахме около 80-90 км.От тогава имам болки в лявото коляно отстрани на сгъвката и те се появяват при каране над 10 км. разтояние.Ползвам Icy Hot,но не помага!Какъв съвет ще ми дадете?
cholla написа:@emo_gp,
С какви педали връткаш? Ако си с автомати смени ги с обикновенни(Flat)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 361 госта