За хората оплакващи се от лифта, не че нещо ама:
Според вас нормално ли е да се возите в каквото и да било техническо съоръжение за превоз,
БЕЗ ПРЕГРАДА,
със КОЛЕЛО, при
ГРЪМОТЕВИЧНА БУРЯ и да седите все едно сте на шезлонг на плажа???
Естествено че трябва да очаквате ВСИЧКО и по ВСЯКО ВРЕМЕ
Не сте в детската градина, дръжте са малко по отговорно.
Дори в автобуса където няма мълнии, вода, прегради и тн, винаги си прикрепям колелото с ръка ако имам възможност, тъй като винаги може да стане нещо- я да спре рязко я да стане катастрофа и к'во ли още не... себе си също гледам да се държа някъде при възможност.
А на лифт на 128490813095 метра височина, с колело под ръка, без спусната преграда, при пороен дъжд и падащи мълнии... е съжалявам ама изобщо няма да си седя спокойно и да се надявам, че всичко ще мине без проблем от началото до края...
Joker_Here написа:Братоци,ми това е яко тъпо... Аз имам голям интерес към ДХ,но нямам колело,а толкова искам да пробвам тоя стил
Не че нещо ама как точно се ПРОБВА "тоя стил"?

:D:D Oсобено ако не си карал до сега такъв?

Т'ва се почва от малко, минава време, ъпгрейдваш уменията си и колелото и тогава става (евентуално)...
Ако никога не си карал и искаш да се пуснеш на точно това трасе което се караше на 19ти мога да ти гарантирам със 100%:
Ще намразиш тоя спорт много... т'ва не е нещо което да се ПРОБВА... (поне за мен)
Ако искаш да пробваш, вземи начален клас колело и карай по черен път известно време, лека по лека увеличавай темпото, юркането, блъскаЙЕто, чак тогава "увеличи колелото" и още повече темпото и тн...
Чак тогава ще изпиташ истинския кеф от този стил.
Без да имаш опит и еЙ така да пробваш DH- просто няма нищо да направиш... най- много да те повозят в бус със сирена...
Freakhead написа:Не мога да разбера кви са тия лейм снимки на хора летящи в несвяст във въздуха? Къде е байк парка тука ?
Ти чалга ли слушаш или така си изглеждаш?