@ Владо Аз си мисля, да пропусна вратовръзката

@Росене - 95% същият има добавен един елемент повече. т.е тва е 1/3 от големия другите 2/3 са на същото ниво ако това те интересува.
bikezilla написа:Следващата бригада - събота, 9:00. Продължаваме с пъмп-трака до следобеда - после изпращаме абитурент.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
k0cTaHeB написа:....показа наличност на атевисти..
bikezilla написа:Срещу АТВ-тата ще има професионални охранителни мерки - също скоро.
ХиНкоВв ;] написа:Поздрави от Търново... и Ние почваме да изграждаме велопарк... Законен...
DoCD написа:Днеска наминахме с един приятел през парка да видим как стоят нещата. Огражденията си стояха по местата и имаше само 1-2 момчета, които караха по малкия пъмп. Във връзка с него - виражите бяха ужасно сухи и при всяко минаване се отронваше по малко материал, може би ще е добре следващия път при такова сухо време и на него да се сложат ленти
naskoj написа:Здравейте,
първо искам да кажа че велопарка става страхотен жалко че не съм от Пловдив .
това което не ми харесва е че е задължително да си с каска ,много хора нямат каски както и аз . веднъж карах с каска и паднах на първия скок . Това с глобите е простотия , да разбирам това е с цел парка да се запази и за безопасност на хората , но явно сте си го решили вече и няма да ви се меся .
Не, не е. Явно не си пораснал достатъчно за да го разбереш.naskoj написа:Това с глобите е простотия
И е виновна каската, нали?naskoj написа:веднъж карах с каска и паднах на първия скок
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 347 госта