мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
kaloian написа:Попадна ми чисто нов ротор на Shimano 180мм, и се чудя каква механична спирачка (до 60лв) може да работи с него. Разгледах моделите Shimano BR-M416 и Shimano BRM465, но не знам дали ще има някакъв проблем с адаптор за 180мм ротор и дали въобще са съвместими с над 160мм? Кой е най - добрия вариант задна спирачка до 60лв?
crossenduro2 написа:kaloian написа:Попадна ми чисто нов ротор на Shimano 180мм, и се чудя каква механична спирачка (до 60лв) може да работи с него. Разгледах моделите Shimano BR-M416 и Shimano BRM465, но не знам дали ще има някакъв проблем с адаптор за 180мм ротор и дали въобще са съвместими с над 160мм? Кой е най - добрия вариант задна спирачка до 60лв?
За тея пари може да си намериш доста добра оферта за Avid bb5, която е в пъти по добра от всякакви шимански спирачки от тоя клас
kaloian написа:А ще има ли проблем с ротора или трабва и той да е от същата марка?
crossenduro2 написа:20% намаление на билети, за хората посещаващи Тасос от 24.04.11 до 02.05.11
Анелия написа:crossenduro2 написа:20% намаление на билети, за хората посещаващи Тасос от 24.04.11 до 02.05.11
Ема билети на какво? Предполагам, че е на ферибота, ама никъде не са писали
Ozzie написа:Май че дойде и моя ред да питам нещо...
Касае се за вътрешния диаметър на ушите (eyelets) при амортисьорите на "FOX" и "MANITOU" - какъв е при посочените марки?
Вярна ли е информацията, която намерих:
- МАNITOU - 12 mm
- FOX - 1/2" (12,7 mm)
Ozzie написа:P.S. Я кажи, в София, освен на Марто в "Джестър", на кого друг мога да си доверя "Metel"-а за сервизиране, че откакто е станало на амортисьор, въпросното парче желязо не е виждало сервиз...
Касае се за смяна на масло, евентуално някое уплътнение. Други кусури едва ли ще има.
saiz_swut написа:Здр колеги,
Някой знае ли тези венци с каква верига са съвместими?
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=47932
Мерси предварително.
saiz_swut написа:Сигурен ли си, понеже в момента карам венци срам и бях пробвал верига шимано но резултатът беше презкъчане.
Powerage написа:Някой да има представа колко струват семеринги за Дуро при Нина?
мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
Powerage написа:Powerage написа:Някой да има представа колко струват семеринги за Дуро при Нина?
Спешно ми е
Потребители, разглеждащи този форум: emo_gp, Google [Bot] и 331 госта