nqkoiem4o написа:от къде мога да намеря болт и шайба за срам х5???
spirov92 написа:nqkoiem4o написа:от къде мога да намеря болт и шайба за срам х5???
Кой болт? И кой компонент? X5 е група от компоненти.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:1) Има ли значение каква ПТФЕ лента трябва да взема за затгяне на болт и 2)Как се слага?
VOLATGE написа:Тази главина на шлиц или на резба е??? http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... =85&lang=2
prokalnatiq написа:Ролков или обикновен тренажор за колело? Плюсове и минуси на 2та вида. И какви консумативи се сменят? :agree: :beer:
Ако има тема моля за линк ;) .
Fresh написа:Ще стане ли нещо на оста ако карам с 203 ротор бб7 на 9ка ос счм теже 45 кила карам с вилка Rock Shox Tora 302
geco написа:Има ли някъде някакви по обикновени не не маркови джърсита на евтини цени.20-30лв.
Fresh написа:Ще стане ли нещо на оста ако карам с 203 ротор бб7 на 9ка ос счм теже 45 кила карам с вилка Rock Shox Tora 302
Inzagi написа:Каква застраховка ми трябва за състезанието на Tassos?
crossenduro2 написа: Но преди това трябва да си фейснеш рамката, защото това средно е на външни лагери!
франтишек написа:В момента чета това и ми става ясно за какво иде реч. Значи ще станат с малко донапасване (челосване) та да ги поръчвам. Това ми беше по-важно като информация. И последно да питам (за сега) тия курбели за 8 или 9-ка касета са? Както споменах за сега съм с 8-ца но тъй като незнам кога ще сложа 9-ка дали ще има някакъв проблем да карам с тех и с осмицата или да не ги слагам докато не смена и другите компоненти да са 9 скорости.
Благодаря отново.
Потребители, разглеждащи този форум: Bi11y, Google [Bot] и 341 госта