biker-kj написа:Къде в Бг. мога да намеря налични плочи 36з сини!?
Каймата преди имаше

biker-kj написа:Къде в Бг. мога да намеря налични плочи 36з сини!?
bio написа:принципно се водят 9, но аз ги карам с 8 и нямам проблем. сменяй ги, когато пожелаеш ... най-добре е да почнеш всичко наново, но няма да е проблем да започнеш с 8 и после да смениш с 9.
успех !!!
lusi5001 написа:biker-kj написа:Къде в Бг. мога да намеря налични плочи 36з сини!?
Каймата преди имаше
BurNiNg_IcE написа:lusi5001 написа:biker-kj написа:Къде в Бг. мога да намеря налични плочи 36з сини!?
Каймата преди имаше
Вече няма и аз търсех...Васко питай Сашо дали има налични на Дартмур.
Blaze™ написа:Предложете зелени ръкохватки до 30 лева.
Мерси предварително.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
vvbiker написа:Мнения за тези ръкавици - http://screambikes.eu/bg/protektori-rakavici/6453-rakavici-marzocchi-soulrider.html
Ozzie написа:Fresh написа:Ще стане ли нещо на оста ако карам с 203 ротор бб7 на 9ка ос счм теже 45 кила карам с вилка Rock Shox Tora 302
И за какво ти е 203 мм. ротор за 45 кила живо тегло?
cne написа:Този май спада към тъпи, но как се маха пръстенът от lock-on гриповете на ODI без да се унищожи самият грип?
франтишек написа:По спецификации (а и на всякъде в нета) Sram X.5 Front Derailleurs е за верига за 9 скорости. Това означаве ли че ще има проблеми ако го сложа на колело с 8 скоростни компоненти?
BRAMBARA написа:Може ли някой да ми даде линк с филма Life Cycles освен в Extremebits ?
Благодаря предварително !
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:XCT или XCR? Ще се кара 4-5 месеца (докато събера повечко пари за хубава вилка(рождения ми ден е септември и тогава мисля да взимам нова)) тежа 63-64кг. ще я карам в града и искам да знам коя е по-здрава
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 337 госта