windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
penmark написа:Алуминиеви
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:Каква шина да взема Mach1 MAD или Remerx Extreme Jumbo или някаква друга до 45лв.?
moz написа:Някой да е виждал в български магазин да се продава каска 661 recon S/M, дали има смисъл да търся, след като в ridesport и sportdelivery имат само L/XL.
spirov92 написа:Възможно ли е да се направи ghetto tubeless със шини Mavic EN 321 и гуми High Roller 2.35?
Бандажи мисля да си направя от 20" вътрешни, бозата-вероятно такава, приемам и други предложения.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
PRobably написа:Какъв преходник ми трябва за да монтирам спирачка Hope Mono 6TI на вилка с ПМ монтаж?Ротора е 205мм.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!spirov92 написа:Възможно ли е да се направи ghetto tubeless със шини Mavic EN 321 и гуми High Roller 2.35?
Бандажи мисля да си направя от 20" вътрешни, бозата-вероятно такава, приемам и други предложения.
Yavkata написа:В кой от веломагазините в София има възможност да се "тества" седалка?
Alex Madman написа:PRobably написа:Какъв преходник ми трябва за да монтирам спирачка Hope Mono 6TI на вилка с ПМ монтаж?Ротора е 205мм.
Предполагам, че това трябва да свърши работа. Ако тия 2мм ти създават проблем, винаги можеш да подложиш някоя шайба.
Bace_kz написа:Идеята ми е да видя на каква позиция да го захвана към ухото.

niki7010 написа:Колеги,моля за съвет за добър сервиз в София!
Потребители, разглеждащи този форум: emo_gp, Google [Bot] и 28 госта