"Немските сайтове са железни (според мен) - доставят за седмица. Ако в крайна сметка има повреда по продукта, не отговаря на качестовото или не дойде, има начини да си търсите парите. Четете Terms and Conditions, Shipping Policy-то и Refund Policy-то".
Така е! "Bike24" и "HiBike" Никога проблеми с тях,супер изгодните неща.Добро отношение,винаги ново каталогче и по някое енергиино гелче,стикерче.Нямам нищо против CRC и знам че са супер заети и ценят клиентите си,обаче за първа поръчка е много фрустриращо.Наистина те карат да се замислиш (понеже си българин),че те мотат нарочно.Просто ми се стори странно,едни шорти и ръкавици да стигат до Австралия за една седмица,а един курбел да се бави 1 месец - за източна европа.Сега няма проблем,.кротнал съм се,оправих си само средното - поне да мога да ходя на работа.Ще чакам и ще си трая,докато не изпълнят условията си или докато дойде пратката.Ваучерите няма да ги пипам,докато не мине пълният срок,за да могат да си ги анулират.
"Това пък с ваучерите е простотия защото аз може да не искам да си пазарувам друг продукт от тях, а същия продукт от друго място. Би следвало да си получа парите, а не разни ваучери".
Това и аз им казвах,но политиката им е такава,че докато не изтекат 30 работни дни от покупката,могат да ти върнат единствено ваучери.Моята грешка беше,че не пазарувах през PayPal,но затова пък разчитах,че няма да има проблем,защото са най-големия internet bike shop.Не казвам нищо,но и на мен ми се струва,по коментари и форуми,че са станали малко немърливи.Колкото и изгодни сделки да имат,вече ще се замисля дали да пазарувам от тях - ето колко е важно първото мнение! С 30-40 евро по-скъпо,но с немците такива проблеми няма.