spinsession написа:karuzo написа:пдф да ми бара меча, щото нема нищо общо с тая тема тука, дека се бръщолеви.
@ДИД: и за не дотам сносен икономист е бая смях....
ти си неадекватен бе. отвори си плутона и разцъквай
spinsession написа:karuzo написа:пдф да ми бара меча, щото нема нищо общо с тая тема тука, дека се бръщолеви.
@ДИД: и за не дотам сносен икономист е бая смях....
did написа:http://www.metacafe.com/watch/448034/secret_science_anti_gravity_revealed_homemade/
Хи-хи! Знес сутринта точно това си мислих.halcor написа:Ъъъ, да дам ли лошата идея да поспорим за националния произход на някой софтуер?
Значи малко разбираш от маркитинг.spirit написа:За мене това не е маркетинг ,това е предварително проучване на пазара .
Аз под маркетинг разбирам рекламата ,пласирането за смия продукт на пазара .Но продукт който вече същвствува.
Ми случайно съм бил митничар, а в момента съм данъчен. Тва в последните 8 години.spinsession написа::@NC айде стига с тия мита и закони за митниците че ми досмешава,не се определят от тях нещата,бегли са ти познанията
NovemberCharlie написа:Ми случайно съм бил митничар, а в момента съм данъчен.
kotka12 написа:hint:докато не постигнете пълно съгласие за точното опредление на "рамка", "заготовка", "суровина", "краен и междинен продукт" тая тема само ще расте
NovemberCharlie написа:Ми случайно съм бил митничар, а в момента съм данъчен. Тва в последните 8 години.... Между другото като образование съм инженер и икономист
Ще плачеш я! Едно време кат' не си учИл мат'матика сега щъ ривеш!did написа:spinsession написа:@ДИД: ....
това че нещо ти се вижда сложно или не знам си какво-твой проблем!
![]()
![]()
![]()
![]()
Между другото, от известно време ми липсва нещо в тази тема и то е....мнението на българските фирми.
PtD написа:Ъъм, чета топик "Каталог на... ", влизам, гледам, търся инфо за каталога, обаче виждам само дърляници кое било българско и кое не.
fhristo написа:Интересно ми е няма ли в скоро време да се появи въпросния каталог
PtD написа:Ъъм, чета топик "Каталог на... ", влизам, гледам, търся инфо за каталога, обаче виждам само дърляници кое било българско и кое не.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта