Freakhead написа:Само така джоукер! Не го слушай спойлера, той гледам има 4000 и кусур поста и явно е голям разбирач и корав карач.
Кога пуснаха парка , кога станахте про-та, че и съвети...
ДХ,ще карам за първи път,истински ДХ в Кона Байк Парк в Чехия,където има постоянно хора,където има ДЕЖУРНА мини-болница и всичкоОк разбрах вече,благодаря за съветите
Joker_Here написа:Мога да карам,карам си стабилно из борисовата и гората зад софия ленд,стабилен съм на колелото,НЕ МЕ Е СТРАХ от скорост/падане... ДА естествено няма да се кача веднага,на витоша примерно,но по лека лека ще се стигне до витоша..
vlassadar написа:еее омазахте всичко, къде е Лошия модератор да разчисти всички спамове? Отворете си темичка за това кой може и трябва ли да кара, тук искам да чета само инфо за състоянието на трасетата, лифтовете, условията в момента, нови трасета и подобни. Кой му се ходело а не можел, кой го боляла главата след тежък запой никак не ме интересува. Има си Бла-бла.
vlassadar написа:И да не е без хич, вълнува ме ще се уреди ли безплатен паркинг за нас при станцията на лифта, тъпо е да паркирам в долната част на курорта на тайно място или да обмислям за паркинга чак на Ястребец експрес... Там лятото нямат много работа и може да ме вдигнат отвсякъде, където са наслагали знаци за забрана на паркирането (това е навсякъде, където не е платен паркинг)
vlassadar написа:Иво, не мислих да описвам къде карам, но тази информация е само за нас. Лифтаджиите изобщо нямат представа какво е забранено и позволено и нямат нищо против нас.
Crimson написа:Баси, кът ви слуша човек ще каже, че всяка седмица 2-3 байкъра дават фира![]()
Crimson написа: Аз до сега не съм видял никой който да не слезне от колелото когато види, че терена не е по силите.
screamBoy написа:та разправяте Боровец работи, и всичко е нормално (което само по себе си е ненормално както писа Влад) и само чака да ида да го нагазя ? брех
струваше си чакането ? да видим ^_^
bikerider написа:@Crimson: Явно съм се заблудил, някой в темата спомена, че предпазителя не може да се спуска на седалките с куки. Мерси за уточнението
CrZ написа:Ако си закачиш байка на кука предпазния парапет се спуска и няма проблеми. Иначе са обещали на всички седалки да се монтират куки.
hitar_potar написа:най-добре ще е да звъннеш на рецепцията в хотела да попиташ - в сайта им е посочен телефон.
valio33 написа:A има ли няккъв вариянт да се отиде дотам без кола, защото баща ми е зает , а на мен страшно ми се ходи. Пък така можеш и с приятели да отидеш. Благодаря!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 357 госта