bikezilla написа:Велопаркът вече се охранява от "Алфа СОТ". Патрул на "Общинска охрана" също ще посещава мястото.
Тъй че нарушителите да му мислят какво ще нарушават и колко бой ще ядатОсобено тия с АТВ-та и кросарки ...
Иначе, утре (сряда) - 18:00 - няма да откажем няколко чифта ръчички, които да ни помогнат да понатупаме пъмп-трака, след като през деня го полеем с 1 цистерна вода, любезно изпратена от ОП "Паркове и градини".
DoCD написа:Странни неща се случват в тоя парк - вчера от време на време идваха родители с децата си, като дребните бяха на колела. До тук супер. Но въпросните дребосъци нямаха каски, като разбира се имаха мерак и се качваха на стартхила за тейбъл-топовете. Веднага реагирахме и "забранихме" на децата да се пускат без каска, но родителите им казаха, цитирам "Аз съм тук, не пречи на детето" или "Аз съм тук, нищо му няма, нека се пусне" и всякакви други еднаквозапочващи изречения. Правилата, залепени на табелата, явно не ги интересуваха особено. Някои дори повишаваха тон при по-сериозен опит да предпазим отрочетата им.
Какво се предполага, че трябва да направим ние в тоя момент?
did написа:Ей, мързеливи майни![]()
Ако наистина само 5 човека искат в Пловдив да има байк-парк (колкото са дошли днес да помагат), то по-добре да няма байк-парк.
Като стане дума за каране, всеки ден там е пълно с хора. Като стане дума за работа - 5 кривоспица дърпат каиша.
Няма да се разберем така! Вдигайте си задниците и бегом към велопарка, където днес и утре ТРЯБВА да се свърши много работа!
Де и багера да имаше нашата издръжливост did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
outfaced написа:клик за да си дръпнете оригинала - 17мб
Ozzie написа:още ли събира яйца в кошницата?

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта