Малеее тоя само ако го види некой..... ръцете трябва да му се счупят

тучо чучо написа:
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Sve3 написа:Днес бях в една заложна къща на 5те кьошета ( в едно дворче ) ..та там забелязах да се продава RAM - AM черен мат със червени (матови ) написи. Боята беше перфектна, без никви драскотини или лепенки. Колелото е с вилка Rock Shox PIKE 409. Задния амортесьор е RockShox pearl 3.1 . Цената беше 1000лева...иключително ниска за такъв клас велосипед....изглежда ми прекалено съмнително за това пиша тук, ако някой си го познае да отиде да си го прибере с полиция... Дано помогна на някого!![]()
Днес 5.06.2008 пред 4 блок на техническия от стоянката пред очите на охраната irked_125.gif - черен Драг Клаимбър - боята е черен шагрен релефна и е уникална без надписи.
Вилка Suntour XCR 120mm
Кормило Truvativ XR 680cm
Предна и задна механика Shimano BR-M475 с черни лостчета
Главини Shimano 475.
Капли Jumbo черни
Гуми Тиога Factory DH 2.1
Седалка Selle Royal черна,
сребристо колче, сребристи платформени педали, и курбели
Оптегач Shimano Tiagra
Колелото е Singe speed.
Честито! Дано и моето да го намерятLambo_Rambo написа:Здравейте момчета. Пиша само да кажа че си намерих колелото.. Крадеца се оказа от моето даскало и се подвизава с ника mufa_93 във този форум.. ако сте копували нещо от него има доста голяма вероятност да сте ми изкупили колелото.. днес в полицията ми върнаха рамката, по нататък ще видим кви части още ще се намерят... благодаря на всички, които се отзоваха и са помогнали по някакъв начин (било то и със стискане на палци).. чао и успех и на другите..
Брато няма никъв смисъл да подаваш жалба.Около преди година и половина ми гепиха един CROSS t-rex:черно с двукоронна вилка две дискови promax,седалка вело.иии пуснах жалба и след около месец идва едно писмо и пишеше нещо от рода,че няма смисъл да се издирва повече щото била твърде малка или нещо такова.Piatnik написа:Откраднат велосипед SCOTT Voltage YZ2.
Номера на рамката е GL475844, цвета е сиво и черно. Модела е от 2005 година.
Задигнаха го от 3-ти етаж в офиса в който работя.
Колелото е на 2 месеца и няма никакви промени по него (поне до като беше мое притежание).
Ако някой има някаква информация може да ми прати PM или да се обади на телефон 0888 13 03 05 или да пише тук ...
И накрая да попитам, има ли смисъл да подавам жалба в полицията ?
bzzz написа:Брато няма никъв смисъл да подаваш жалба.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 351 госта