veno написа:Някой да знае пратките до София от CRC пратени с Royal Mail дали отиват на митница или идват в местната поща ?
IVO Jordanov написа:Мисля в най-скоро време да си поръчвам няколко дреболиики. Ако някой иска нещо да пише в темата или на ЛС. Мисля до 2-3 дни да направя поръчката и ако някои иска нещо не е нужно да ми го предплаща(ако е нещо дребно де) стига само да е сериозен и да се свържем. Ако си поделим доставката 2ма или 3ма ще е идеално.
daf4ov написа:Имам един въпрос
Преди няколко седмици поръчах с Даниел Панев от Чеинреакшънс.Той каза че ще ми пише като дойдат нещата ама мина доста време.Писах му 2 лични съобщения ама явно не влиза.Знам че имаше още хора които поръчаха с него.
Таа въпроса ми е,дали тези който поръчаха с Даниел Панев им дойдоха нещата?Причината за която така напирам () с въпросите е че нещата ми трябват за сопот
![]()
Благодаря
То как гадно се получи човека ми помага като ми поръча неща,ама аз какъвто съм препрян и малко влошавам нещатаИзвинявам се за което
jivkonik написа:В понеделник поръчвам, събрали сме сумата.
От София съм, пишете ми на ЛС който има интерес за да му пиша условията.
jivkonik написа:Пускам поръчката след малко, благодаря на всички проявили интерес!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 377 госта