sensation_blue написа:
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
webster1102 написа:Почистване по-скоро.
Niksancho96 написа:Аз моите ги пръскам с малко Meglio и ги оставям да изсъхнат за една вечер
Ozzie написа:Niksancho96 написа:Аз моите ги пръскам с малко Meglio и ги оставям да изсъхнат за една вечер
т.е. след като ги напръскаш, не ги изплакваш?!?
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
webster1102 написа:Въпроса ми е, дали могат да се увредят, пък как и какво правя, за моя сметка си е
Ozzie написа:webster1102 написа:Въпроса ми е, дали могат да се увредят, пък как и какво правя, за моя сметка си е
Ако нафтата вредеше на металните части, нямаше да правят двигатели да работят с нафта.
Рамката е предназначена за 165 мм. Завирането на по-дълъг разваля геометрията. За колелото-прочети тази тема. Накратко-това е зле направена, ненадеждна рамка. По-добре си купи читав твърдак.dako08 написа:На Drag F4m колко голям шок може да се сложи и някакви отзиви са самото колело , заслужава ли си ?
plamen_kolev написа:Колко струва вилка str 875 втора ръка, че мисля да я махам.
И може ли sr suntour XCR 2011 да се сложи на cross phantom.
ПП: Не съм нм наясно как се мери чело..
headyyy написа:Здравейте, въпросът ми е дали някой я поръчвал от този сайт:http://www.max-cycle.com Ако сте поръчвали бих искал да ми кажете дали са коректни,доволни ли сте и колко горе долу излиза доставката.
Поздрави.![]()
![]()
plamen_kolev написа:Колко струва вилка str 875 втора ръка, че мисля да я махам.
plamen_kolev написа:Никой ли не знае?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта