Edit : @gilb, нищо общо. Всичко зависи от плочата и евентуално педала. Ако има водач е ясно, че планките ще се разместват.
Inzagi написа:За да се смени плоча трябва ли да се свалят курбелите от средното?

Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
botroid написа:Добре де, имах предвид, че ще има проблем, ако се използва верига, която е само за 6 или 7 скорости. Например KMC Z50 с ширина на пина 7.3 мм, не е подходяща за 8-скоростни системи, защото е по-широка и ще жули в декланшора. Всички останали вериги с 7.1 мм пин стават и за 7 и за 8 скорости.
APD написа:botroid написа:Добре де, имах предвид, че ще има проблем, ако се използва верига, която е само за 6 или 7 скорости. Например KMC Z50 с ширина на пина 7.3 мм, не е подходяща за 8-скоростни системи, защото е по-широка и ще жули в декланшора. Всички останали вериги с 7.1 мм пин стават и за 7 и за 8 скорости.
Не при всички има проблеми с триенето. Може би при теб дължината на средното не е правилната, не ти е настроен и караш с четен брой венци на касетата.
На моето XC колелце карам това http://www.sunrace.com/en/products/detail/m90?sku=CSM96 с верига KMC от 8 лева и нито трие отпред (само с една плоча съм), нито има проблеми с превключването. Веригата се оказа със същите размери (според шублера) като 24лв верига за 9 скорости. Казах си наум "Поеми си тези 16лв демидж" и прибрах по-скъпата да събира ръжда
PRobably написа:DHX,ама не с 240 шок,безмислено е.Слагай 222,дори и 216 е по-добре от 240.Наистина няма да е комфортно за въртене,ама не е болка за умиране.Надолу ще е голям кеф обаче.
royalracing написа:PRobably написа:DHX,ама не с 240 шок,безмислено е.Слагай 222,дори и 216 е по-добре от 240.Наистина няма да е комфортно за въртене,ама не е болка за умиране.Надолу ще е голям кеф обаче.
Да,примерно Суингер-а,но отред се чудя вилката боксер ли да е 66-тици ли да са..
Deathcore51 написа:здравеите.искам да попитам за горе споменатата вилка duro triple дали става за леко спускане и ска4ане и дали челото на drag c1 comp 14.5 ще издържи?
благодаря.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
SeSSion написа:Питай тук. Те предлагат Dartmoor.
petio написа:изкам да попитам някой дали знае магазин в свищов у който мога да си купя cross T-rex.

geco написа:Ще ми се наложи да ползваме с още 3ма човека влака от Ст.Загора до гара Кръстец,но участъка от с.Дъбово до с.Радунци бил в ремонт и затова там пътниците се извозвали с автобус и после пак на влак.Дали ще имаме проблем с колелата в автобуса при условие,че сме си заплатили редовната такаса за колело към БДЖ ,а превоза с автобус е тяхна грижа?
PRobably написа:Нещо двукоронно.

petio написа:изкам да попитам някой дали знае магазин в свищов у който мога да си купя cross T-rex.
royalracing написа:PRobably написа:Нещо двукоронно.
В БАС се оказа,че нямат налични DHX-ове,но ми предложиха да ми свалят рамката(DHX) от шефа на магазина и да ми я дадат,единствения "проблем" е,че е S размер,много ли ще ми пречи да я карам с 216мм шок и двукоронна вилка,също така се притеснявам да не ми дойде къса..Има и един ГОЛЯМ плюс-с 1.1/8 чело е което доста ме улеснява също така на много добри пари
![]()
Edit:А има и един фрийрайд,дето пък направо все едно ми го подарява един приятел,но е някакъв Прототип..та и той доста ми харесва
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта