Откраднаха колелото на Metal Psycho

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот Nymphetamine » Вто Яну 31, 2006 10:24 pm

Искрено ти съчувствам и съжалявам за загубата на колелото, понеже знам какво е да се случи същото с теб, когато си събирал нещо с внимание, част по част. Да не говорим за сумата. Не губи надежда, няма как да не се намери това колело, защото бие на очи! :) Дано само не го изнесат зад граница. Бъди сигурен, че ако го мерна в Пловдив, ще се постарая да бъде отнето по акъвто и да е начин! Горе главата! Упех в търсенето!:thumb:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот thekidtwist » Вто Яну 31, 2006 10:30 pm

От 30 минути седя и цикля на една и съща страница и незнам какво да напиша...
Боби найстина ти съчуствам и се надявам да получиш колелото си и възмездие.Успех!
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот klmn » Сря Фев 01, 2006 12:01 am

[quote="GECKO"]

[quote="boriss13"]

адаш, чувал съм за едномазе в района на женския, където продават стоки/колела/части "втора ръка", не съм много сигурен, първа тапряка след края на пазара, там провери, ако още неси...иначе стискам палци.... :peace:
[/quote]

Всъщност мазето е офис а колелата ги събират в един заден двор пазени от куче. Хора хайде ако да направим нещо, защото имам чувството, че там има над 30 велосипеда и със сигурност единственото некрадено колело беше едното балканче. Ако някой са му откраднали колело с двукоронен Bomber сигурно него съм видял, имаше такъв (сиви корони и златисти крака).... ох не знам но проблема е голям и явно е организирано. До колкото разбрах собственика на въпросната "Фирма" (някой си Давид) е в дъното и си върти бизнеса на наш гръб.

Боби съжелявам, че те накарах да дойдеш с мен до там:crap:
[/quote]
За същото мазе става дума,явно са преместили стоката и си траят,лошото е че не можеш да прескочиш питбула.
Ако не е там(щом сте ходили вече),или са го покрили другаде,или(възможно е)някой гаден наркоман (виждал съм такъв случай)да се е метнал на байка,което според мен увеличава вероятноста да се открие в София (дано).
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот mih » Сря Фев 01, 2006 4:59 am

Дано го намериш, стискам ти палци, Боби, и дано тези, които стоят зад кражбата му, си получат заслуженото!
Тежко е, изпитвал съм го неведнъж, но няма как - бъди твърд.
Късмет и горе главата!:thumbu:

п.п. Погледни си РМ-а
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот bluskanie » Сря Фев 01, 2006 10:49 am

Ще се оглеждаме с надежда...дано излезе някъде

Как е възможно съществуването на такова "мазе" в центъра на София? И явно не се крие особено. Няма ли полиция? Или пък ако няма...да се фанем да идем, да дадем на помияра да яде нещо, да рздадем правосъдие, да съберем колелата или знам ли и аз. Вярно, че всеки трябва да си пази колелото, но след като знаем къде седят част от крадените возила...редно е нещо да може да бъде направено
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот fhristo » Сря Фев 01, 2006 11:04 am

Незнам, но може би е редно да се въоръжим със спрейове, а тези над 18 години и с газови пистолети и да си браниме колелетата! Друго не виждам какво остана! Така поне трудно ще ни го вземат от ръцете дето се вика, а иначе не трябва да се оставя въобще без надзор и без стабилна заключалка на повече от 1 ръка растояние. Със заключалка може би може да се отдалечиш на два-три метра максимум (примерно да влезеш в магазин), но пак си е риск, който е по-добре да не се поема!
Аватар
fhristo

Рейтинг: 1905

Мнениеот boriss13 » Сря Фев 01, 2006 11:17 am

[quote="bluskanie"]

Как е възможно съществуването на такова "мазе" в центъра на София? И явно не се крие особено. Няма ли полиция? Или пък ако няма...да се фанем да идем, да дадем на помияра да яде нещо, да рздадем правосъдие, да съберем колелата или знам ли и аз. Вярно, че всеки трябва да си пази колелото, но след като знаем къде седят част от крадените возила...редно е нещо да може да бъде направено
[/quote]
ми те са комбина с куките от района, смятай щом толкова хора го знаят...и никой не си мърда пръста.А те си действат отдавна, доколкото ми е известно! А вчера разбрах от един познат че от скоро не отварят на никой...колкото до това да се направи нещо-:banghead::dunno: :dunno:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Dreadnought » Сря Фев 01, 2006 11:30 am

Ако нечий роднина е в полицията, не може ли да се задвижи нещо ? Да се влезе в този гараж ?
Dreadnought

Рейтинг: 1200

Мнениеот thefatcat » Сря Фев 01, 2006 11:31 am

[quote="fhristo"]

Незнам, но може би е редно да се въоръжим със спрейове, а тези над 18 години и с газови пистолети и да си браниме колелетата! Друго не виждам какво остана! Така поне трудно ще ни го вземат от ръцете дето се вика, а иначе не трябва да се оставя въобще без надзор и без стабилна заключалка на повече от 1 ръка растояние. Със заключалка може би може да се отдалечиш на два-три метра максимум (примерно да влезеш в магазин), но пак си е риск, който е по-добре да не се поема!
[/quote]

Ако ще и с базука да се въоражиш, пак не е сигурно...
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот did » Сря Фев 01, 2006 11:34 am

[quote="boriss13"]

А вчера разбрах от един познат че от скоро не отварят на никой.
[/quote]

гузен бяга и гонен, и негонен. обаче по-добре да е гонен!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Фев 01, 2006 11:34 am

Бях забравил да предопредя,чеима още един черен High Octane 2005,но той е със Stratos S8 вилка и се кара от Тошо.
Това го казвам,за да не стават объркваций.

Отново благодаря на всички.
Молбата бе пусната в трето районо още вчера вечерта.Смятам днес или утре да навестя Давидчо отново(мазенцето му) и да проверя отново дали има нещо.Аз и вчера като бях там(него го нямаше обаче.Бяха някакви жени) предложих "откуп" ако знаят къде или ако е в тях,но нямаше резултат.
Възможно е този който го е откраднал да не го е занесъл на прекупвачите вчера,така,че все още има надежда.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот mrPesh » Сря Фев 01, 2006 11:43 am

Моите съболезнования за откраднатото колело.Напълно те разбирам как се чувстваш защото наскоро ми откраднаха колата.Не мога изобщо да си обясня обаче крадците как нямат грам притеснение и как не ги яде съвестта.Дано колелото се намери.

П.П:По въпроса с насилието,изсъхването и тем подобни Господ е казал да не пожелаваме на другите това което не искаме на нас да ни се случи.Бог ще въздаде всекиму според заслуженото.
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот bestbg » Сря Фев 01, 2006 12:22 pm

Боби , дано го намериш байка.. казах на всички ми приятели който по цял ден киснат по центъра и крайните квартали... казах и на няколко души от други градове... Надявам се до няколко дни да го намериш колелото....

а относно другия Скот май изглежда ето така:

[img]http://img58.imageshack.us/img58/8948/scott0gb.jpg[/img]

за да няма объркване...
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот Crimson » Сря Фев 01, 2006 12:28 pm

Според мен ако го е взел някой, който идея си няма какво е откраднал най вероятно колелото ще се появи в някоя заложна къща до 1-2седмици! А що се отнася до това да го изкарат от държавата мисля, че никой няма да се нагърби с тази процедура за едно колело, дори и това!
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот КапитанПланета » Сря Фев 01, 2006 12:33 pm

[quote="mrPesh"]

П.П:По въпроса с насилието,изсъхването и тем подобни Господ е казал да не пожелаваме на другите това което не искаме на нас да ни се случи.Бог ще въздаде всекиму според заслуженото.
[/quote]

Съгласен съм. Проклятията са гадно нещо и съм много против тях. Ако ми се отдаде възможност бих се ограничил само до средна телесна повреда - най много нещо счупено, колкото да си спомня цял живот какво е направил.

Метал... сорка... Овча Купел е нащрек, ако забележа нещо ще взема мерки...
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот axelmax » Сря Фев 01, 2006 12:37 pm

@mrPesh/ако раз4иташ на нещо на ,кото казваш БОГ по добре седни на една маса и пуши цигари и пии кафе,итои щети донесе вси4ко

сам си на тоя свят само на себе си може да раз4иташ

@КапитанПланета-какви проклятия ,тва са пълни глупости

@Crimson-тва колело е следяно,едвали е открадното ей така

@Metal_Psycho-дано се свържат с теб за откуп ама така рискуват едва ли
успех:agree:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот 4getcredo » Сря Фев 01, 2006 12:45 pm

Изключително гадно!!:angfire:
Преживял съм го с доста "по-обикновено" колело и мога само да гадая какво преживяваш... Стискам палци да се намери.:agree:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот brokicho » Сря Фев 01, 2006 1:10 pm

много неприятно за такова колело дано да се намери!!!иначе ако го засечем в Благоевград ще направим всичко възможно да се върне колелото на собственика му!!!
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот madcrazy » Сря Фев 01, 2006 4:25 pm

:boggled:, Баси мамата. Разбирам какво ти е понеже и мойто замина преди 2 дена. Споко такова колело като твоето няма къде да го скрият, а пък и съм те виждал на витоша. Обикаляйки за моето ще следя и за теб. Ако има нещо ВЕДНАГА ще те потърся...Обещавам да оставя малко и за теб ако сбарам някой с него.
madcrazy

Мнениеот RaveUnit » Сря Фев 01, 2006 4:33 pm

ще съм нащрек
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот Crimson » Сря Фев 01, 2006 4:44 pm

[quote="axelmax"]

@Crimson-тва колело е следяно,едвали е открадното ей така

[/quote]
Не ми се вярва да ти кажа, ма знае ли човек !
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот GECKO » Сря Фев 01, 2006 5:09 pm

Никой не ни е следял... егати сигурно на 3 пъти си стигахме до някъде и се връщахме (заради задръстванията) и нямаше никой след нас това са само мангетата!!!
Аватар
GECKO

Мнениеот kagami » Сря Фев 01, 2006 5:13 pm

Ujasno :(((((( Znam kak se chuvstvash :( Stiskam palci da se nameri! Ne se otchajvaj. Podaj molba v policiata - moje i da ne e osobena pomosht, no pone ne vredi. A ima li neshto da mu se opravya? Moje da se poyavi v nyakoj serviz... Nyamam dumi... No s tova ne svurshva svetut. Naistina - ne se otchajvaj.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот klmn » Сря Фев 01, 2006 6:04 pm

[quote="bluskanie"]

[/quote]
Полиция..:puke2:Сещаш ли се че на Тонката(центровката)откраднатото колело беше в един Полицай,който го закарал на ремонт в същата 'Веломания'..как ли се е сдобил с него...:eyebrow::idea:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Фев 01, 2006 6:09 pm

[quote="kagami"]

Ujasno :(((((( Znam kak se chuvstvash :( Stiskam palci da se nameri! Ne se otchajvaj. Podaj molba v policiata - moje i da ne e osobena pomosht, no pone ne vredi. A ima li neshto da mu se opravya? Moje da se poyavi v nyakoj serviz... Nyamam dumi... No s tova ne svurshva svetut. Naistina - ne se otchajvaj.
[/quote]

Не съм се отчаял.Засъжаление,имам предишен(скорошен) опит.Тогава достатъчно нерви си скъсах.Сега дето се вика,пих една студена вода и продължавам да живея,но с надеждата,че все пак ще го намеря.
Молба съм пуснал в трето районно,обява тук(Зозката пусна даже и в дата.бг:)),колелото лесно се отроява в тълпата,така,че всеки колега байкър ако го зърне знам,че ще докладва.Аз самият се/ще се озъртам винаги.Утре пак ще минем през "мазето"(може и с полиция).
Та така.Ако го намеря-супер.Ако не,здраве да е.Но въпреки това,ще направя всичко възмоно(по силите ми) онова "мазе" повече никога да не да не се ползва за покриване/препродаване на крадени колела.

Едит:Незнам да има нещо да му се центрова/оправя.:bawling:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот bbt » Сря Фев 01, 2006 6:56 pm

Значи миналото лято един познат(съсед)купи от МАНГАЛИТЕ на пазара две колела за децата си и след 2-3 дена колелата бяха откраднати от къщата му!Казах му да следи долу на пазара и на второто ходене видял колелата при същият човек от който ги е купил,само че оня уж нищо не помнел и тнт....както и да е успя да си вземе колелата след доста разправия и заплахи, и някаде след около месец пак ги откраднаха само че този път посетиха и мене,взеха(от нас) рамка с капли(без гуми) средно и вилка?! само тва!
Тека че не се предавай според мен колелото ти е още някаде по пазара!!!

PS:Надявам се да го намериш скоро!!!
А за крадеца само да ми падне:censored:!!!
bbt

Мнениеот bestbg » Сря Фев 01, 2006 8:59 pm

темата я има в форума на ПСС и в един теен форум.. храта който търсят (оглеждат се) за това колело са доста... повечето от класа ми и доста познати...
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот Newone » Сря Фев 01, 2006 9:35 pm

Боби, съжалявам, приятелю....Стискам ти палци..:thumbu:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот Cocko » Сря Фев 01, 2006 11:38 pm

Искрено ти съчувствам. Не мога да си представя да ми откраднат колелото, а все пак не съм хвърлил толкова време в него. Крали са ми телефона на сред улицата и поне мога да гадая какво е чувството да ти откраднат колелото. Дано се намери и дано тоя, дето го е откраднал, да не си и помисли да закача велосипеди, а и да не си и помисли да кара поне още 1 година.

Уфф, толкова нескопосано се получи това съобщение, ама. Скоро ще има поне още 3 чифта очи да бдят за твоето возило.
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Рейтинг: 1700

Мнениеот Dreadnought » Чет Фев 02, 2006 12:14 am

[quote="bestbg"]

темата я има в форума на ПСС и в един теен форум.. храта който търсят (оглеждат се) за това колело са доста... повечето от класа ми и доста познати...
[/quote]
Да сложих темата в ПСС, защото счетох, че ще е от полза. Също във ФЕН БГ я има, но за съжаление там не разбраха същността на проблема и не очаквам особена помощ от тях :(
Dreadnought

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум