xcII написа:2) Пс*вам и търпя.
cne написа:.... Също така съм убедена, че клинът с подложка е правилният избор на облекло за каране ............
gofren написа:я да дадат мнение и хората обикаляли 100км витоша и преборили проблема
pixov написа:Или си купувате супер скъпа Седалка или сядате на бедрото, аз лично така правя.
rarekin написа:За предотвратяване на болки в задника: преди сядане, мазане с вазелин.
gofren написа:я да дадат мнение и хората обикаляли 100км витоша и преборили проблема
veskoz написа:gofren написа:я да дадат мнение и хората обикаляли 100км витоша и преборили проблема
E, ти па... к'во болки от едни 100 km полуравно?!
mrdaka написа:Миналата година се чудех дали може да си модифицитам стола на работа, така че да може да се пъха колчето от колело със седалката и да седя на нея цял ден.
krach написа:Въпреки това, колкото и да се кълна в тази седалка един приятел си купи същата и на него не му беше удобна.![]()
krach написа:Когато някой почне да ми обяснява че твърдата седалка била ПО - ДОБРЕ, започвам да се съмнявам в неговата хетеросексуалностедин вид обича да го боли отзад.
То вярно е въпрос на г*з но все пак...
Когато някой почне да ми обяснява че твърдата седалка била ПО - ДОБРЕ, започвам да се съмнявам в неговата хетеросексуалност....
....Но да си купиш седалка тип тухла (толкова твърда) и после да си слагаш клинове с памперси ми се струва безумно упражнение.
krach написа: Е трябва да отбележа сериозния недостатък на тази ми седалка, е че е с кожа и предполагам това допринася за потенето.....
krach написа:....по - скоро заради кофти дрехи от които се потя от което следва и претриване....
pixov написа:Взимате си някоя стара седалка отивате на тапицер и казвате да ви е напълни колкото може с дунапрен.
breat написа:тъкмо да си харесам дадена седалка и като прочета някой коментар и край ....пак наново почвам с търсенето(защото нямаме магазини със много седалки ,е имаме 1 и има 4-5 седалки и то широки и скъпи)както и да е спрял съм се на няколко модела и цена от 25 до 40лв
Потребители, разглеждащи този форум: moridinbg и 367 госта