Stancho написа:Пич това, че ти не си искаш инструмента между краката не значи, че и другите са така... Рамка с размер 17 инча е за човек поне 170 см. Да не говорим, че за по - агресивно и екстремно каране по - ниската рамка е задължителен елемент по ред причини. Това, че момчето е на 12 и, че ще расте още не означава, че трябва да се вземе велосипед, с който някой неща да му се качат в гърлото и да се удря всеки път, геометрията да му е неудобна заради размера и да се откаже от спорта. А да не говорим, че Аполона не става за скачане и т.н. и грам...
"Пич", искам си инструмента и си го пазя..Мисля че нашия спор е безсмислен - в крайна сметка момчето трябва да пробва( и то не само да се качи ами и да врътне едно..) и да види каква по размер рамка му е най-удобна..
Относно здравината на Аполона - мисля че при тегло 50кг. на велосипедиста и при леки спускания и не много високи скокове, рамката няма да поддаде.. Сега да не помислите, че съм някакъв върл фен на Аполон - нищо подобно, даже не съм имал досег с този велосипед, просто мисля , че е добро решение с тази цена..
П.П. Знам че съм нов във форума ама не ме "яжте" - просто изразявам мнението си

Мерси са минусите - бичете смело