Маркетинг на ДРАГ ?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Маркетинг на ДРАГ ?

Мнениеот EccentricMOTION » Вто Ное 05, 2013 11:55 pm

Елементарен въпрос? Каква марка е шапката - Drag или Scott?
Изображение

ПП:
За да ви е по-лесно ви давам и едни наколенки:
Изображение
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот bigchicken » Сря Ное 06, 2013 10:18 am

Нито едно от двете, разбира се....
... Нали? :D
Но по повод темата, нелепо е в случая да се твърди, че драг крали емблема от скот. Нямат нищо общо, а и емблема и дизайн не се наподобяват, за да лепнеш после един огромен надпис ДРАГ. Знаем какви фирми за какви стоки крадат лога и дизайн и е ясно, че на много хора Драг, неизвестно защо, им бъркат в задника и използват всяка малоумна възможност за да плюят. Веломания си имат други кусури, но те касаят доста косвено клиентите и вършат работа за оплюване, но никой до сега не го е правил по същество. Да не говорим, че с такива неща съм се сблъсквал и в други магазини. Всъщност в магазини на две други марки вече ми е неприятно да влизам и пращам други хора да ми купуват разни неща. Ама не плюя.
Аватар
bigchicken

Рейтинг: 1375

Мнениеот taurus13 » Сря Ное 06, 2013 10:42 am

bigchicken написа:Готино са се получили снимките ти! Много добре показват атмосферата. И атмосферата :)
(Аз съм оня с жълтото яке, дето не си затвори устата :) )
[/url]

Явно не само на живо. :eyebrow:
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот bigchicken » Сря Ное 06, 2013 2:01 pm

Тогава ми беше арно. По къра с приятни хора... Сега ме ядосват. Не може да си седиш и да плюеш. Бас си, за велосипеди говорим. Всеки купува каквото си иска или каквото може, караме ги, обсъждаме технически, ремонтираме... Все хубави неща. И се пръкне веднъж в месеца едно такова мерене на немерими неща. И тъй като ме мързи да си свърша работата ей го на... :D
Ей го, някой ми сложил пък плюсче сега. Благодаря, ама ми подарете спрейче за веригата, кво да го правя това плюсче! :) Ба, заваля. Днес ще съм с "мокра" смазка, ще минем и без спрейче :)
Аватар
bigchicken

Мнениеот ngtodorov » Сря Ное 06, 2013 3:14 pm

bigchicken написа:. И се пръкне веднъж в месеца едно такова мерене на немерими неща.

Темата съм я пуснал от интерес към мнението на хората, а не за плюене на марката. Ако искам да кажа нещата има още много какво да кажа и то с конкретни примери на различни бг марки :nono:

Но то се вижда положението. Някои обясняват как бялото е черно и обратното. Трети пускат шапка с нито грам съотвствие на лого с надеждата да се осъзнае мистерията. Други са чувстват обидени и накарнени, че се говорят неща за драг които не може да ги приемат за вярни и им се виждат пълна измислица :lol: Като цяло явно марката има много обожатели повече отколкото си представях и все още някои смятат и продължават да мислят, че чужди марки са добри колкото нашите.
И за капак на всичко вместо темата да бъде градивна и поучителна за четящите то става така, че който си е изпатил от бг марки и не е доволен от нещо и изявява мнение е заплашен и плаче за наказания с минус :rofl:
ngtodorov

Рейтинг: 1108

Мнениеот bigchicken » Сря Ное 06, 2013 3:52 pm

А, че не разбрах какво поучително трябва да има в темата, не разбрах, ама като чета последния ти пост не съм сигурен, че ти въобще си прочел цялата тема. Излиза, че аз влизам в категорията на обидените от това, че се говорят лоши неща за Драг и в същия момент се оплаквам от тях. Да не говорим, че плача заради минус, който не ми говори абсолютно нищо, както и плюса и това, докато обяснявам, че ми е все тая за боичките и логата щото са грозни и твърдя, че следващата ми рамка ще е на чужда фирма. А през това време е съвсем неясно човека с шапката какво иска да ти каже, камо ли да се приеме за градивно, като се добави към поучителното.
А ако искаше темата да не звучи така, както не искаш да звучи можеше да я формулираш по по-различен начин, който да не звучи обвинително, а констативно-въпросително. Мдааа :) :beer:
Аватар
bigchicken

Мнениеот ngtodorov » Сря Ное 06, 2013 4:29 pm

bigchicken написа:, че ти въобще си прочел цялата тема.

Напротив ти си един от които даде обективно мнение по темата и след това те взеха с насмешка. Нищо не си разбрал и май излиза, че ти не си чел темата както и:
Заплашвания с минуси тип третокласник
xcrider написа:Просиш минусче ми се струва... :D

а човека с шапката може да се приеме и като градивно мнение как обикновенно се пуска "остроумно" мнение ни в клин, ни в ръкав с поука как да бъдем интересни.
Други разяснения по подробни искаш ли да ти дам? :)
прочети отново темата..както и беше точно и ясно написано, че се поръчват готови рамки и се слага само лого което може би явно нещо ново за някои хората и не го знаят.
ngtodorov

Рейтинг: 1108

Мнениеот bigchicken » Сря Ное 06, 2013 6:54 pm

Значи. Изключително важно е човек да се забвлява :)
Предполагам, повечето знаят как стои въпроса с велосипедите. Че има няколко фирми, които имат развойна дейност, а всичко останало поръчва от ония там квото предлагат, като евентуално вкарва някой каприз ей така, за спорта.
А вече кой как ще си ги боядиса си е негова работа. Чоплим едни и същи работи на един и същи глас.
А сега сериозно. Има си тенденции (модни) в графиките на рамките. И на една такава характерна геометрия няма как по съвсем различни начини да изпълниш тези тенденции. Ако не с едната фирма нещата ще се засекат с другата. Няма как да стане. Логото. Това си е цяла наука и със сигурност има хора тук, които ги разбират работите. Искам само да ти кажа, че това, че на теб ти изглеждат прекалено близки не ги прави такива. Всяко лого си има значението и не можеш да съдиш само по подобната форма. Затова е пусната и снимката на шапката. Въобще, совите не са това, което са. Както и да е. Темата може да бъде сериозна и достатъчно интересна (ако не се напада конкретна марка), но си объркал форума. Тук има достатъчно хора, които могат нормално да говорят по такива въпроси (аз не съм от компетентните :) ), но това се получава при нормална активност. Да се получи една дискусия, и когато двама-трима започнат сериозно да обсъждат, за останалите, които се опитват да "саботират темата няма да остане много място. И ей ти го, получва се каквото искаш. Но тук се влиза и пише толкова рядко често, че само някоя "жълта" тема може да се пораздуха, каквото и се получи. И толкоз :D
Аватар
bigchicken

Предишна

Назад към Общ форум