Sartor написа:В мотокроса има по-ефективни методи, които много наподобавят тази пяна, викат им мусове и струват 140-300лв (колкото въпросната пяна): http://www.motorcycle-superstore.com/51 ... -foam-tube
Vorac написа:Подозирам че ще са относително тежки за велосипед, защото има повече материал.
изникна въпроса с лепенето им един за друг. Хелметекса май нещо го разгражда шалтето, че е ацетонов. Пък дори и да не, бозата може да разгради лепилото. Стигнах до идеята да ги зашия леко едно за друго парчетата. Със сигурност има шалтета по-дебели, но не исках да батисвам някое хубаво на първо време. Дайте форумен акъл моляwindv написа:Много вдъхновен, си нарязах шалтето на ленти с ширина 55мм. Понеже не е много дебело, нито много твърдо ми се стори, че би трябвало два пласта да са по-добре за новите нужди, които трябва да покрива:) до колкото видях на клипа, дебелината е към 15-20мм.изникна въпроса с лепенето им един за друг. Хелметекса май нещо го разгражда шалтето, че е ацетонов. Пък дори и да не, бозата може да разгради лепилото. Стигнах до идеята да ги зашия леко едно за друго парчетата. Със сигурност има шалтета по-дебели, но не исках да батисвам някое хубаво на първо време. Дайте форумен акъл моля

windv написа:...
- Може би и оригиналната разработка поема някаква част от бозата!?
В едно филмче казваха да се сипе повече, ама без повече информация си гадая само. Та не ми се сваляше пак гумата , за да го напъхам обратно, но със сигурност ще се оглеждам за дебели шалтета, които привидно не попиват!
...
Pr3d4t0R написа:Евалата за опита - изглежда си на прав път![]()
Въпросът е по-скоро как изглежда шината след като нориса е бил така разкъсан.
Бих го пробвал, ако някой е навит да делнем, защото на мен ми трябва само за задното колело.Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 37 госта