jinsou420 написа:В Пловдив....зная само за Декатлон и евентуално за Богдан на Македония,поръчката по интернет на отделни елементище е доста досадна(парично и времево)
Благодаря ти за информациятадоста е полезна,не знаех за тези факти.
karacha написа:Забрави един много важен инструмент - за избиването на чашките от рамката!
jinsou420 написа:Няма ли риск за хидравличните спирачки...когато колелото е обърнато??
jinsou420 написа:О
В момента имам нужда от машинка за верига и да си махнакурбелите...както и средното на квадрат,ако имаш възможност да споделиш
мога да донеса рамката на удобно за теб място.
heavymann написа:В спирачната система на байковете няма въздух и реално е все тая дали стоят на обратно или не.
spirov92 написа:heavymann написа:В спирачната система на байковете няма въздух и реално е все тая дали стоят на обратно или не.
Но ако има въздух, той ще отиде където не трябва (при нормална работа си излиза в резервоарчето, където не пречи).
karacha написа:Каквито и локуми да разтягане, всичко опира до пари за качествени инструменти.
jinsou420 написа:Тия пояснения... според мен са излишниискам съвет и то много конкретен(коя марка и от къде мога да си ги купя),благодаря ви.
Относно куфарчето :Вилка,според мен...тези инструменти се допълватКолелото на жената е с куха ос,моето е на квадрат и ще са ми полезни във съвкупност.
Pr3d4t0R написа:Чудя се какъв байк стенд (за цялото колело) да избера - някой да сподели опит? Би било супер ако може да се сгъва, но не е задължително. Не ми е проблем и някъде от Европа да се поръча.
heavymann написа:Pr3d4t0R написа:Чудя се какъв байк стенд (за цялото колело) да избера - някой да сподели опит? Би било супер ако може да се сгъва, но не е задължително. Не ми е проблем и някъде от Европа да се поръча.
Аз си взех този http://www.hibike.com/procraft-ms01-repair-stand-pdbd346554799d35d3bc98aa9f4fc3d55
Направен е много здраво и е мега стабилен , разгъва се за секунди и се събира пак за толкова , готиното е че сгънат не заема никакво място.Качвам си на него голямото колело и не мърда (17-18кг е) .За парите си е просто чудесен
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 357 госта