spinsession написа:
чистота на материала,качество на изработка............ сешшсе?
Каква е чистотата на материала, може ли да научим? И качеството на изработка какво е? Ти ли беше ОТК на производството?
Не се сешшам...
spinsession написа:
bluskanie написа:spinsession написа:
Каква е чистотата на материала, може ли да научим? И качеството на изработка какво е? Ти ли беше ОТК на производството?
Не се сешшам...
spinsession написа:bluskanie написа:
...може ли да научим?...какво е? Ти ли беше...?
Не! Не знам! Не!
Проблема си е изцяло в тебе
bluskanie написа:@bikerider: и гол алуминий
РАМКИТЕ са ЕДНАКВИ. ТОЧКА
Само заради bikerider ще доуточня, за да не ме репликива повече. Преди да попаднат съответно в РАМ или в АЗОНИК рамките не биха били различими... което според мен си ги прави ЕДНАКВИ.
bluskanie написа:Ае стига толкос и без тва никога не бих си купил такава...
bluskanie написа:Най-лесно е някой от бас/рам/уан да каже, дали при поръчването се коментират материалите (заради цената) или просто се избират по каталог някви АЛУ 7005 рамки (или там от каквато сплав са)
spinsession написа:bluskanie написа:Най-лесно е някой от бас/рам/уан да каже, дали при поръчването се коментират материалите (заради цената) или просто се избират по каталог някви АЛУ 7005 рамки (или там от каквато сплав са)
Ами да каже! А ако мислиш че след като ти не знаеш значи никой не знае....проблема е отново изцяло в тебе!
bluskanie написа:Всъщност ДРАГ, РАМ... кво произвеждат? Боя и лепенки ли?
bikerider написа:bluskanie написа:Всъщност ДРАГ, РАМ... кво произвеждат? Боя и лепенки ли?
Пффффффф аман...
Всъщност не се произвежда обаче и не се крие...
bikerider написа:
Драг и РАМ произвеждат велосипеди!!! Ако за теб производство е само обработка и заварка на суров материал, да ме прощаваш ма не мога да се стърпя да не те нарека ЯКО невежа. Странното е, че от километри си личи, че не си невежа, така че пий еднo кисело мляко LB-bulgaricum и се успокой
bluskanie написа:Не е зле БГ производителите да се ориентират към собствено производство. Имам предвид завод за обработка на метални части за велосипеди
bluskanie написа:А, за киселото мляко... не си прав и то не е българско
bikerider написа: Рамките на Драг и РАМ се произвеждат в БЪЛГАРИЯ!
bluskanie написа:bikerider написа: Рамките на Драг и РАМ се произвеждат в БЪЛГАРИЯ!
Ми това, колкото и пъти да го казваш, по каквито и да е начини - просто не го приемам, защото не е така...
FasTmaN написа:Еееее @ddevil дори те домърза да потърсиш истинска снимка![]()
![]()
did написа:Ако не можете да намерите парче, може и цели рамки да ми дадете. Аз ножовка си имам. В този случай ще направя отстъпка от цената на анализа.
airborneone написа:did написа:Ако не можете да намерите парче, може и цели рамки да ми дадете. Аз ножовка си имам. В този случай ще направя отстъпка от цената на анализа.
![]()
![]()
![]()
п.п.
без да се заяждам за произхода на рамките рам, може ли да си купя заварени тръби , без боя , лепенки и тн, и да ми се направи отстъпка (ама са по-такава... нали няма да е "маде ин еу")
bluskanie написа:bikerider написа: Рамките на Драг и РАМ се произвеждат в БЪЛГАРИЯ!
Ми това, колкото и пъти да го казваш, по каквито и да е начини - просто не го приемам, защото не е така...
...и стига!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта