Моите колежки и колеги, които си накупиха Huawei часовници са от хората, които освен оная си работа нищо друго не са вдигнали през живота си.

ммк написа::) шегуваш ли се, когато си купувам спортен часовник го ползвам по предназначение, не да се галя по тумбака или да правя стойки по фитнесите. Не съм и не си представям да ползвам някога нито apple, нито самсунг, камо ли huawei часовници , но човек никога не знае, някое падане на глава може да отключи и по-лоши неща....Alexi написа:всъщност тия 3те марки дето уж не стават имат всичко необходимо като спортни функции + по добри дисплеи и хардуер ,и по добър дизайн ,по добър софтуер на телефона ,напоследък имат и по точни ГПС-и и по добри пулсомери и сензори ... подозирам че не си ползвал нищо друго освен Гармин но вземи прочети малко ревюта
Alexi написа:ммк написа::) шегуваш ли се, когато си купувам спортен часовник го ползвам по предназначение, не да се галя по тумбака или да правя стойки по фитнесите. Не съм и не си представям да ползвам някога нито apple, нито самсунг, камо ли huawei часовници , но човек никога не знае, някое падане на глава може да отключи и по-лоши неща....Alexi написа:всъщност тия 3те марки дето уж не стават имат всичко необходимо като спортни функции + по добри дисплеи и хардуер ,и по добър дизайн ,по добър софтуер на телефона ,напоследък имат и по точни ГПС-и и по добри пулсомери и сензори ... подозирам че не си ползвал нищо друго освен Гармин но вземи прочети малко ревюта
а кой модел на Гармин ползваш ? Че аз се опитах да намеря модел с титаниев или стоманен корпус ,амолед дисплей поне 1.4" и безжично зареждане fast charge до 9 волта ,Е-sim , и май нямат такъв ? Феникса за 1500 лв е с 260 пиксела екранче с подсветка ,зарежда се през буксичка .. коя година сме ?
http написа:Както казах от мода не разбирам, но виждам че ти разбираш, моден човек си, а аз не.![]()
Говориш ми за "екстри", двама ви помолих да ми ги кажете, пък даваш техн. характеристики. Тва не са екстри... ама то, както казах аз от мода не разбирам
evilzet написа:Изводът е - ако ще и машина на времето да направят, huawei ще си останат нещастници, щото гармин са ебаси яките, направо епъла на бегачите.
Аз пък бягам с Amazfit GTR4, но тук се бият титани, та ще си замълча.
XaCkBuTukC написа:... При спускане се усеща как мърда въхру китката, може би има решение на този проблем може и да няма, може би с всички часовници е така но тъй като не съм носил преди нямам идея..
ВелоВело написа:Това са безумно много пари за мен.
Има модели на под половината цена които правят същото.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 334 госта