dulbokia написа:Просто си намери венче от формула 13T и карай отпред с 32T.
UVEX написа:aми зна4и някой може ли да ми каже колко зъба е втората плоча на курбелите асера .... дето са от 40лв.. щото такива мисля да си земам... хубави ли са
dulbokia написа:Тежка е за лигльовци. За 1 час максимум! се свиква и е страшно удобна.
Какво се оплаквате ве тежко било свиква се супер бързо !dracunculus написа:dulbokia написа:Тежка е за лигльовци. За 1 час максимум! се свиква и е страшно удобна.
Е,к'во е това сега.....тежка си е...все пак street е това,не шосейно или пистово колоездене!!!
FasTmaN написа:Какво се оплаквате ве тежко било свиква се супер бързо !
Ако наистина ти се кара ще свикнеш!
Мда тука съм много съгласенafterburner написа:FasTmaN написа:Какво се оплаквате ве тежко било свиква се супер бързо !
Ако наистина ти се кара ще свикнеш!
Предавката не се ползва само за движение, аз лично се стремя да ползвам максимално педалите вместо спирачка при разни номера около задно колело, с тежка предавка не знам дали ще можеш да спреш колелото с помощта на педалите, да обърнеш от фейки, да направиш някой tailtap 360 и т.н. без спирачка.
UVEX написа:@afterburner
... до колкото знам ти си карал прреди Клаймър... да те питам ти сингълспийд ли го кара или със скорости...
FasTmaN написа:@afterburner още обмислям варианта с сингалатор заради chainstaya но сам изишно тегло :)
Търся си сега Kool Chain с половинка звено
п.п. @assgiver да те питам какъв цвят ти е Climbera
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 358 госта