krooki написа:Е пич не съм съгласен. Като неможеш да си позволиш каска, а и не ти трябва защото използваш колелото в повечето случаи за да стигнеш от т.А до т.Б а много рядка да караш по планината![]()
защо ти е каска?
did написа:krooki написа:Е пич не съм съгласен. Като неможеш да си позволиш каска, а и не ти трябва защото използваш колелото в повечето случаи за да стигнеш от т.А до т.Б а много рядка да караш по планината![]()
защо ти е каска?
Зелен си още. Като поузрееш, сам ще се сетиш защо ти е каска когато се придвижваш от точка А към точка Б.
krooki написа:Е пич не съм съгласен. Като неможеш да си позволиш каска, а и не ти трябва...
krooki написа:Е пич не съм съгласен. Като неможеш да си позволиш каска, а и не ти трябва защото използваш колелото в повечето случаи за да стигнеш от т.А до т.Б а много рядка да караш по планината![]()
защо ти е каска?
защо ти е каска?
ddevil написа:Teodor40 написа:F1-MAN написа:Ми аз Пупи редовно го виждам с ХС каска на ДХ колелото в града...
Независимо за каква каска говориш, ако ще за бягане по часовник с шосейка да е, да ПРИЗОВАВАШ да НЕ се носи каска е недопустимо.
...То ако ти е писано и по стълбите пеша като слизаш ще пукнеш....
Мисля че искаха да ти обяснят че по-този начин значително се намалява риска.Рискът винаги ще го има..просто такъв е спорта,но лично аз съм направил избора-защо да не жертвам малко комфорт и да спечеля повече живот...И на мен ми е приятно лятото като ми се "вее" косата от вятъра,определно не ми е кеф във фритюрника Мад макс но при не дай си боже падане,не предпочитам да се видя размазан някъде само защото ми е било топло...и после АКО имам късмета да съм добре след месеци рехабилитации и т.н. да ме е било яд защо по дяволите не съм си сложил\купил каска![]()
Така че въобще не трябва да се коментира тва..не носете каска ако ще правите еди кво си с колелото...Щом излизаш въобще с колелото каската трябва да е на главата ти,няма значение какво ще правиш.Представи си примерно че ти се скъса нещо жило,спукаш гума и т.н. докато си засилен...края може да е по-фатален отколкото си мислиш...така че определено КАСКА ТРЯБВА да се НОСИ на ГЛАВАТА щом се излиза с КОЛЕЛО навън,няма значение къде отиваме,всичко може да се случи,но рискът от травми ще е намален значително!
krooki написа:Е да мога да си позжоля от по ежтините каски но те не са толкожа ефектижни и в тяь се крие голям риск![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последният път когато карах с каска една пчела ми се мушна в каската
и цяла седмица ходих с подуто уьо понеже съм алергичен към пчели![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
downhillman написа:еми ето аз съм намерил начин да си карам с каска дори и в града имам си една 661 DJ и си карам с нея в София а като съм горе си карам с Fullface а и не вярвам тези които карат сериозно да излизат само да се возят на колелата си аз поне не мога просто да въртя педалите най-малкото е да си джиткам на заден баланс така че съм 100% уверен че и при вас е така....
krooki написа:Абе намериь си една каска, ма не знам дали ще ми свърши работа, та си викам даи да поискам съжет![]()
![]()
krooki написа:Чак сега разбирам колко е голчмо значението от протекторите за тяло.
В сряда с един приятел си кархме през гората аз реших да мина през по стръмния участак. Скоростта стана твърде голяма и натиснах спирачка задницата ми поднесе и изгубиж контрол и се ударих в една скала сега цалото ми тяло е охлузено и когато клчкам изпитвам ужасна болка в колената.
skiman написа:Каската спасява живот:
http://www.madison.com/tct/news/index.php?ntid=133934
sharky написа: сега пък карам на задна като ме мързи да въртя, така има по-малко триене със земята и е по-лесно ... пък и е по-забавно... по-занимавка ... лошо е като те засърби някъде, а не можеш да пуснеш да се почешаш :rofl:
Antares написа:Иначе, винаги ми е било смешно, като през центъра премине някакъв, в пълно бойно снаряжение, каски, ръкавици, чисто и лъскаво "байкърско" облекло, т.нар. фулфейс, наколенки (някои и с налакатници), колелото лъщи и не показва никакви признаци на по-жесток "abuse" и го... карат през главната в Пловдив
naso написа:ебааа го и темите с тея каски ми писна неразбрахте че олигофрените ще си карат без каска ако ще с багер да ги газиш.То тоя дето има кво да пази си слага каска.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 355 госта