sersem.inc написа:Той търговеца/продавача може да си гледа собствения интерес но до къде ще стигне ако не се съобразява с исканията и търсенето на продуктите!?
Chain Reaction Cycles are pleased to offer FREE SHIPPING to any destination in Bulgaria on all orders over £250 GBP(approx 700-750BGN)*. For orders under this value we also offer great value discounted shipping rates. Delivery is normally within 6-7 working days.
If you order is urgent then we can also offer 2 working day delivery services via the DHL network.
JK написа:безплатен...чушки![]()
веднага си намерих компонента който търся - 20 паунда
shipping Bulgaria - 25 паунда
общо 45 паунда
честито на JK
явно ще е изгодно да се купуват само скъпи неща от там за да се разпределя по безболезнено цената на доставката
spirit написа:Сега видях защо съм си мислел че е безплатно.Chain Reaction Cycles are pleased to offer FREE SHIPPING to any destination in Bulgaria on all orders over £250 GBP(approx 700-750BGN)*. For orders under this value we also offer great value discounted shipping rates. Delivery is normally within 6-7 working days.
If you order is urgent then we can also offer 2 working day delivery services via the DHL network.
Това е оферта ,ако се съберем повече хора и си напорачаме неща над 750 лв ще ни е безплатен шипинга ,но тогава незнам какво става с митото.
spirit написа:....ако се съберем повече хора и си напорачаме неща над 750 лв ще ни е безплатен шипинга...
JK написа:For shipping costs and options please select destination country Bulgaria
Mavic XM317 2007 36h Silver £19.99
Sub Total: £19.99
Postage Cost: £25.00
Total: £44.99
Parcel Force International
...незнам може и аз нещо да греша но на мен това ми показва
Royal Mail International --> това изобщо не ми го дава като опция
spirit написа:Ами ние хубаво ще се съберем, но ми се струва ,че от тоя магазин нещата са малко по-скъпи.
Я кажете колко пари е Avid code,че нещо много пари ми се вижда там.
spirit написа:Еми може ... .Но ми се стори много ,защото за $330 от Щатите можеш да си вземеш предна и задна ,а за тея пари от сайта взимаш 1 при това с 185 а не 203 ротор.
Иначе тва за митото и за ДДС-то го знам.
kotka12 написа:като искаш да правиш онлайн магазин
го правиш както се прави
дали ще направиш wishlist някаъв
дали ще слагаш надписи, че в момента го няма в наличност
просто коректността е много важна
PtD написа: все някой ще се намери да запълни нишата...
lacho_m написа:@PtD, @kotka12![]()
Само дано нишата да не бъде запълнена отново... с реклама
bikerider написа:Мисля, че съм наясно с дилемата - все пак вносителите съществуват за да правят бизнес, тоест пари. Наистина, част от този бизнес е потребителя да е задоволен, но това далеч не е целта на бизнеса. Целта на бизнеса са парите и за съжаление на потребителя е нормално понякога той да е на второ място.
Не я разбирам тая идея, че потребителя трябва винаги да е на първо място, гален с перце и носен на ръце??? Нали парите са на първо място в пазарната икономика??
bikerider написа:Иначе - разбира се, че потребителя е на първо място. Все пак той е този, заради когото се развива тази дейност. Но целта на дейността остава печалбата. Потребителя е на първо място в приоритетите за реализиране на приходи. И много моля - нека не бъркаме единичния отделен недоволен потребител с пазара. Такива изводи са силно преувеличени и изкривени,
bikerider написа:А докъде ще стигне, ако се съобразява единствено с исканията и търсенето на продуктите, вместо да си планира и да си разработва нишата???
Естествено, че ще внася каквито продукти той, вносителя, сметне за редно. Негова е фирмата, негови са преценките за пазара.
bikerider написа:@lacho_m: Разбира се, че е така както казваш. Просто сметнах, че за чистота и прегледност на дискусията е може би по-добре да се разделят двете неща, щото нямат нищо общо помежду си като дейност - вносител на едро и търговец на дребно. Че някои от тях са свързани няма отношение към дискусията, поне според мен.
kotka12 написа:@останалите
моето мнение е, че след като някой се е заловил да прави нещо, или го прави както трябва
или не го прави
като искаш да правиш онлайн магазин
го правиш както се прави
дали ще направиш wishlist някаъв
дали ще слагаш надписи, че в момента го няма в наличност
просто коректността е много важна
PtD написа:Веломания и останалите магазини се очаква да са професионалисти в търговията, не виждам къде им е големия проблем да се договорят с някой онлайн магазин да им доставя това, с което производителят ги мотае?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта