София - Бургас

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот did » Сря Май 09, 2007 3:01 pm

feb написа:Но всеки си решава.

Абе как така всеки сам ще си решава? Има си закони и правилници!

Когато се кача с колата на магистралата не съм там, за да се оглеждам дали няма нещо бавнодвижещо се в аварийната лента, а да карам бързо и да не се оглеждам за пешеходци, колоездачи и т.н. Скоро даже ще си плащаме за това удоволствие. Аварийната лента е за аварийни ситуации, каквито неминуемо възникват при високите скорости. Затова тя трябва винаги да е ПРАЗНА! То по тая логика (щото нали аварийната е и без това не се използвала) там може и каруци да се движат :crazy:

Що не пробва Grash да си покара по някой аутобан в Германия, където също има аварийни ленти, да видим какви ще са последствията!

:nono: :nono: :nono:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот feb » Сря Май 09, 2007 3:32 pm

did написа::nono: :nono: :nono:

Е, как!?
Това било супер геройство!
Само 'дето нЕкакви "твърдоглави куки" имало, разби'аш ли?
Така да ти секват героизма... :crazy:
Аватар
feb

Рейтинг: 1280

Мнениеот Grash » Сря Май 09, 2007 5:50 pm

Ха Ха Ха... къде съм споменал геройство? Някой попита колко пъти в годината съм се качвал на магистрала: 2 пъти отдавна съм карал по "Хемус" до Ботевград, а по "Тракия" тази година за пръв път карах, общо взето почти всяка седмица от 2 месеца насам се качвам на "Тракия", но не защото е геройство или гъзарщина, а за удобство. Не знам дали някой от вас е карал по старите пътища, да речем от София до Ихтиман... е там и с луноход ще ти е трудно, а и аз не карам някой даунхил багер, а шосейка. did прав си, че в Германия не бих се качил на аутобан с колелото просто защото няма нужда. Там и останалите пътища са в добро състояние. Не познавам човек, който да е карал по магистрала с колело и да е останал с лошо впечатление, всички предпочитат след това от там да минат(ако им се налага!!! Карането по магистралата не е атракция или гъзарщина или квото и да е). И все пак съгласете се, че е доста по-безопасно от тесните завоести пътища, които даже много често са фрашкани с дупки. Както и да е, не ме слушайте и НЕ карайте по магистралата с колело, това са ми лични обеждения от личен опит.
И PEACE, са няма да секараме за глупости :beer:

P.S. did предложи по-добър вариант да се стигне за 3 дена + почивката до морето, ако знаеш де ;)
Аватар
Grash

Мнениеот ACID BURN » Сря Май 09, 2007 6:22 pm

Да ги кажем 30 часа, а не 3 дни, ако може.
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот Grash » Сря Май 09, 2007 6:27 pm

ACID BURN написа:Да ги кажем 30 часа, а не 3 дни, ако може.

Ти по принцип чувстваш ли се подготвен за такова пътуване? Защото аз ей сега мога да тръгна и ще издържа, но от 2 месеца влизам във форма и в почивките си правя обиколки по 120-170 км. Финансово не съм подготвен за морето още. Не знам колко ти е най-дългия преход с колело, но натоварването да въртиш 10 часа си е много сериозно, дори и от психологическа гледна точка. Неслучайно по моя план съм си отделил 1 ден за почивка и масажи в Стара Загора...
Аватар
Grash

Мнениеот madsnake » Сря Май 09, 2007 11:18 pm

Като за първо мнение нека се изкажа в тази тема. Първо здравейте на всички. Така, номера е, че по магистралата наистина е по-безопасно да се кара крайно дясно в аварийното отколкото по еднолентов път със стабилен трафик. Едно от мненията, които зачетох беше, че като се качиш с колата на магистралата искаш да караш бързо и да не се оглеждаш за пешеходци (?!?) и колоездачи. От тук следва и контравъпроса, аджеба като караш ти по тази магистрала в аварийното ли караш, че да ти се налага да се оглеждаш за велосипедисти и още по-сладкия въпрос е - а, ако кара в аварийното някой претоварен камаз с 35 км/ч няма ли да се оглеждаш или ще си се забиеш в него? (а и другото, което е - на магистралата ограничението е 130 км/ч, така че варианта за бързо каране с автомобил отпада, нали така?). Другата пълна простотия, която прочетох беше за въздушната струя от камионите. За незапознатите: за да те бутне тази струя от велосипеда или поне да ти наруши по някакъв минимален начин стойката и равновесието е необходимо въпросния камион да мине на не повече от 30-40 см. от теб със поне 110, така че нека тук да не говорим глупости. Сега малко по темата, че много я наводних с обяснения. Според мен да се вземе разстоянието до морето с МТБ за по малко от 4 дни си е пресилване на физическото състояние... Както беше споменал някой с повечко бира и компания и 4-5 дни - ето това е начина за минаване по такъв маршрут с МТБ :beer: Мнението за "героизма"... Не виждам по какъв начин Grash е намекнал дори по минимален начин, че е герой и едва ли не всички деца трябва да са като него, той просто е изразил мнение. Това че някой интерпретира това мнение по начин, по който на него му изнася си е друга история. Както и да е, каквото имаше да казвам си го казах. Лека Ви вечер и поздрави.
Аватар
madsnake

Мнениеот feb » Сря Май 09, 2007 11:47 pm

а и другото, което е - на магистралата ограничението е 130 км/ч, така че варианта за бързо каране с автомобил отпада, нали така?

130 е бавно!?
На магистрала е ЗАБРАНЕНО да се кара колело!
И съответно, цялата ти пламенна тирада малко губи смисъл.
Капиш?
Другата пълна простотия, която прочетох беше за въздушната струя от камионите. За незапознатите: за да те бутне тази струя от велосипеда или поне да ти наруши по някакъв минимален начин стойката и равновесието е необходимо въпросния камион да мине на не повече от 30-40 см. от теб със поне 110, така че нека тук да не говорим глупости.

Не се излагай! ;)
Мнението за "героизма"... Не виждам по какъв начин Grash е намекнал дори по минимален начин, че е герой

Ето:
На 2-ри май ме свалиха с един приятел от магистралата 10 км преди Пазарджик, някаква твърдоглава кука беше... В такъв случай ако се заяде има 2 варянта: 1. пише ти граждански акт за 10лв примерно и си продължаваш 2. Слизаш от магистралата и на следващия и вход пак се качваш... Ако имаш късмет може и да не те хванат icon_smile.gif

и т.н.

За мен не е нормално някой да взима решения, с които ме излага на риск, каквото би било на някой решението да кара колело по магистралата!
Не ми харесва да има потенциална опасност да заплащам, по какъвто и да е начин за ТВОЯТА глупост и/или самонадеяност!
Сега по пътищата и без това всеки втори се мисли за Кашчей Безсмъртни!

ПП
Като за първо мнение нека се изкажа в тази тема. Първо здравейте на всички.

Добре дошъл във форума! Това сериозно! Нищо, че смятам че не си прав за много неща!
Последна промяна feb на Чет Май 10, 2007 12:01 am, променена общо 2 пъти
Аватар
feb

Мнениеот klmn » Сря Май 09, 2007 11:49 pm

Бе кво толкоз се шашкате на камионите,аз като се разходих до Калотина не ми направи впечатление чак "да ме хвърли" въздушната вълна (сигурно щото съм дебел :rofl: ).А евала на турските тираджии,които ме заобикаляха на 2-3 метра,ако нямаше никой в насрещното,въпреки че си въртях по банкета. :)
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Grash » Чет Май 10, 2007 12:00 am

Мнението за "героизма"... Не виждам по какъв начин Grash е намекнал дори по минимален начин, че е герой

Ето:
На 2-ри май ме свалиха с един приятел от магистралата 10 км преди Пазарджик, някаква твърдоглава кука беше... В такъв случай ако се заяде има 2 варянта: 1. пише ти граждански акт за 10лв примерно и си продължаваш 2. Слизаш от магистралата и на следващия и вход пак се качваш... Ако имаш късмет може и да не те хванат icon_smile.gif

И???????? Къде? Нещо не виждам. Това с двата варианта именно полицаят ми го каза. Ти въобще карал ли си по магистрала с колело, че да изразяваш мнение? Стига си флуудил, тва все едно аз като непушач да пиша в някой форум за пушачи, където обсъждат кои цигари са по-хубави и да им напиша, че е вредно да се пуши... Мнението на did го зачитам, защото знам, че не кара от вчера и че има какво да науча от него, докато от теб - съмнявам се...

feb написа:Добре дошъл във форума! Това сериозно! Нищо, че смятам че не си прав за много неща!

А ти за всичко си прав, нали?
Аватар
Grash

Мнениеот feb » Чет Май 10, 2007 12:14 am

Стига си флуудил, тва все едно аз като непушач да пиша в някой форум за пушачи, където обсъждат кои цигари са по-хубави - да им напиша, че е вредно да се пуши...

Не ми дреме, дали е вредно!
За това ти си мисли!
Казах, че не ми харесва идеята да те размажа някъде на магистралата с колата, защото си спукал гума, просто си се пльоснал на пътя, залитнал си докато си пил вода, издухал те е камион(опа, т'ва било невъзможно, казаха - значи няма да го броим ;) ), поднесъл си, скъсал си спица, улучил си камък, пръчка ти е блокирала колелото, изпуснал си си педала или каквато и да било друга подобна ситуация!

На магистрала е ЗАБРАНЕНО да се кара колело!
Съвсем не случайно!

feb написа:
Добре дошъл във форума! Това сериозно! Нищо, че смятам че не си прав за много неща!

А ти за всичко си прав, нали?

:agree: ;)

Надявам се да съм бил ясен, защото приключих с тази тема!
Аватар
feb

Мнениеот Grash » Чет Май 10, 2007 12:20 am

Въобще не трябваше да се месиш в нея. Иначе тези всичките изброени от теб инциденти само на магистралата ли могат да се случат? И замисли се колко безопасно място имам на магистралата да падна и колко имам на тесен път? И сега ми кажи защо като шофьор на автомобил, качвайки се на магистрала трябва да си като кон с капаци, да не те интересува какво има в аварийната лента и да не внимаваш в пътя, или викаш: беееей ква широка улица, са само газ ша давам и нема да завивам йеееее :crazy:
Колко по-важни забрани не се спазват и то от милите шофьори, които имат страхова фобия от двуколесни превозни средства в аварийна лента. Не отричам, че е забранено, а казвам, че тази забрана е една от немалкото излишни, стига си повтарял като папагал...
П.С. did надявам се ако имаш идея за друг бърз маршрут, изключващ магистралата да споделиш, и ако няма сигурно ще е най-добре да се откажа от дългогодишната си мечта.
Аватар
Grash

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Чет Май 10, 2007 8:43 am

Здравейте,

Досега по БГ магистралите не съм виждал велосипедисти в аварийната лента, но много често по нея карат по-бавни коли и камиони, особено при изкачванията. Така че на велосипедиста в аварийната лента понякога ще му се налага да я споделя с тези превозни средства.

За вело-пътуване от Пловдив до София съм обмислял три варианта:

- по магистралата

- по главния път

- предимно по второстепенни пътища, където е възможно

За последния вариант бих предложил следния маршрут, който се стреми да прави минимални и плавни изкачвания (пътища по речни долини):

- Пловдив - Пазарджик по първокласния път
- после по долината на р. Тополница се кара по вторкласния път през Динката, Калугерово, Лесичево до Мухово
- от Мухово се преминава билото и се слиза в Ихтиман
- от Ихтиман до София по първоклания път

Характерното на този вариант е, че се движи почти по идеалната въздушна линия Пловдив-София и около половината км са по второкласни пътища.

Има и още един вариант, който изцяло избягва първокласния път Ихтиман-София, като прави лека дъга на север по второкласни пътища:

- малко преди Мухово се отбива надясно за да се заобиколо яз. Тополница през селата Нейковец, Оборище и Поибрене
- продължава се нагоре по долината на р. Тополница до с. Петрич
- после през селата Смолско, Байлово, Голема Раковица, Огняново, Доганово и Лесново се стига до гр. Елин Пелин
- от Елин Пелин се отива в София

За втокласните пътища в БГ положението е такова, че настилката може да бъде всякаква - от нов асфалт до само парчета асфалт и огромни дупки. Затова имам идея, при едно от следващите ми пътувания до София (с кола), вместо по магистралата да разузная един от тези второкласни маршрути.

ПС: Не препоръчвам подбалканския път за велосипедисти: 1) между отделните полета може да има много стръмни изкачвания - като изкачването Карлово - Калофер; 2) има участъци с лоша видимост, където шофьори карат с 120-140км/ч и правят рискови изпреварвания. С две думи - карането по подбалканския ще е с доста въртене и моменти на нокти.
Последна промяна vladimir.dzhuvinov на Чет Май 10, 2007 8:51 am, променена общо 1 път
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Мнениеот skiman » Чет Май 10, 2007 8:49 am

Колко по-важни забрани не се спазват и то от милите шофьори, които имат страхова фобия от двуколесни превозни средства в аварийна лента. Не отричам, че е забранено, а казвам, че тази забрана е една от немалкото излишни, стига си повтарял като папагал...

Ей за тва тая държава е на това дередже. Колко пъти да се обяснява, че на магистрала е ЗАБРАНЕНО да се кара колело? И че не си ти мъдрата кратуна, която ще коментира това правилно ли е или не? Иди се оплачи в КАТ специално за тебе да променят ЗАКОНА! Всеки коментира закона и намира куп причини да не ги спазва(някакви негови си) Утре може и бабички да почнеш да газиш, щото сигурно ще изнамериш някаква причина......баси хората има..... :bigeyes:
Аватар
skiman

Мнениеот madsnake » Чет Май 10, 2007 9:21 am

Забранено - Да, Опасно - Не. Някой от вас качвал ли се е на магистрала? А след това някой карал ли е по стандартен натоварен двулентов път? Пичове моята официална позиция е: НЕ ДАУНХИЛВАЙТЕ, опасно е, може да се ударите в дърво :crazy: За бутането от камионите пак да кажа - ако камиона не мине на най-много 30-40 см. от вас с поне 110 НЯМА дори да ви помести, ако искате дайте ще го пробваме, аз ще съм на колелото, ако толкова ви е страх. Хайде със здраве.
Аватар
madsnake

Мнениеот Grash » Чет Май 10, 2007 9:35 am

skiman написа:Ей за тва тая държава е на това дередже...

Какво общо има това правило със състоянието на държавата? Сигурно, ако беше позволено да се кара колело по магистралата, нямаше да ни приемат в Европейския съюз, нали? Толкова сериозни проблеми и пропуски по законите има, че в сравнение с тях, това с магистралата изобщо не е важно. Факт е, че е забранено, но е факт, че е по-безопасно, защото ако си в опасност на магистралата, като колоездач, то в града или на тесен път направо си си самоубиец. И пак моля, хора които не знаят за какво става на въпрос да не пишат глупости. Наясно съм, че няма как да променят закона и да е позволено, но въпреки всичко, това си остава по-безопасният начин за изминаване на много километри с високо темпо. И все пак темата е за София - Бургас, аз лично мисля да изчакам да направят една велоалея до Бургас и тогава ще ходя на море.
Аватар
Grash

Мнениеот jivkonik » Чет Май 10, 2007 9:36 am

madsnake написа:Забранено - Да, Опасно - Не. Някой от вас качвал ли се е на магистрала? А след това някой карал ли е по стандартен натоварен двулентов път? Пичове моята официална позиция е: НЕ ДАУНХИЛВАЙТЕ, опасно е, може да се ударите в дърво :crazy: За бутането от камионите пак да кажа - ако камиона не мине на най-много 30-40 см. от вас с поне 110 НЯМА дори да ви помести, ако искате дайте ще го пробваме, аз ще съм на колелото, ако толкова ви е страх. Хайде със здраве.

Мисля, че успоредно преминаващия и изпреварващ те дълъг камион с висока скорост е по-опасен от камион, който те разминава също с висока скорост. Първия има ефект на засмукване от вихрите, т.е. опитва се да те дръпне към него!!! Втория по-скоро ще те бутне извън пътя от струята, която цепи.
И двата случая са опасни. ПЪрвия е ДОСТА ВЕРОЯТЕН НА МАГИСТРАЛА!!!! Особено при камиони в аварийното, където си и ти с колелото!
Аватар
jivkonik

Мнениеот jivkonik » Чет Май 10, 2007 9:39 am

Никой не споменава какво правим в 1 километров тунел на магистралата с колело? И то в честите ситуации на двупосочни тунели поради ремонт на другото платно? И то в наклон нагоре т.е. трябва и да ВЪРТИМ и да ДИШАМЕ с пълен капацитет?! :dunno: :crazy:
Аз Люлинския тунел над метрото едвам го преживявам, че е 300 метра..... за магистрален просто не мога да си го представя!
Последна промяна jivkonik на Чет Май 10, 2007 9:42 am, променена общо 1 път
Аватар
jivkonik

Мнениеот ACID BURN » Чет Май 10, 2007 9:41 am

Значи съгласен съм с skiman.По въпроса с въздушната вълна питах господина ни по физика и тои каза:Ако си прекалено близо може да те забие мн яко, но тва зависи и от още мн неща като вятър най-главното.Ако е близо до теб може само да те засили в най-крайният случай да те измести с 5-10 см.А за подбълканският ще бъде мн красиво, но според мен ще бъде и също толкова опасно.А за тва дали съм подготвен физически ще започна след 3 седмици да карам интензивно, а психически- това ми е мечтата няма кво да ми повлиае.
Аватар
ACID BURN

Мнениеот Yavkata » Чет Май 10, 2007 10:35 am

Действително голяма част от второстепенните пътища са непригодни за шосейни велосипеди и магистралата си е голямо изкушение. Който е решил да прави нещо няма да го спрат нито закон нито размисли за безопасността. Лошото е , че новините се пълнят с пътни инциденти, именно заради такова отношение( макар и най -вече от страна на шофьорите!) :V:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Grash » Чет Май 10, 2007 11:21 am

Yavkata написа:Действително голяма част от второстепенните пътища са непригодни за шосейни велосипеди и магистралата си е голямо изкушение. Който е решил да прави нещо няма да го спрат нито закон нито размисли за безопасността. Лошото е , че новините се пълнят с пътни инциденти, именно заради такова отношение( макар и най -вече от страна на шофьорите!) :V:

:agree:
За тунелите е неприятно наистина, но като минавах Траянови врата на 02.05 тази година не съм срещал проблеми с въздуха или нещо друго, само трябваше да си сваля слънчевите очила и да пусна мигалката ;) Ако пък има отцепени платна, стесняване или нещо от сорта - това вече си е специфичен случай, но мисля, че при такива случаи има допълнително ограничение на скоростта. Не мога да разбера какви са тия теории за въздушните струи и тн... Предостатъчно съм карал и преценявам, че не е опасно, изпреварвали са ме всякакви камиони със всякакви скорости и наистина с шосейка e по-кофти, но само ако те изпреварват много близо, в другия случай само те засилват малко. Камионе придвижващи се в аварийната лента има, но те се движат с 40-50 км/ч максимум, именно затова се движат там...
Аватар
Grash

Мнениеот did » Чет Май 10, 2007 11:52 am

http://news.ibox.bg/news/id_1482770321

Цитирам: "За преминаване на червено директно 12 точки, същото и при каране в аварийната лента и в насрещно движение, превишаване на скоростта до 60 км/ч, опасно изпреварване с камион или рейс."

Значи карането в аварийната лента според арабите е точно толкова опасно, колкото минаване на червено на светофар, каране в насрещното движение, превишаване на скоростта с 60 км/ч, , опасно изпреварване с камион или рейс.

Напълно съм съгласен!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Grash » Чет Май 10, 2007 1:00 pm

Мисля, че няма смисъл темата за магистралата да се разводнява от хора, които не са карали по магистрала а само цитират закони и "какво казват хората". Както и да е, всеки има право на мнение, всеки може да прави каквото си пожелае и носи съответната отговорност за това, така че - който иска да кара по магистрала със съзнанието, че може да му бъде написан акт от полицай или да го бутне камион, и най-добре не излизайте от вкъщи (особено вечер), защото има много пияни млади (и не само, но в повечето случаи) шофьори, които карат между блоковете средно със 60-80.
Аватар
Grash

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Май 10, 2007 6:18 pm

Grash написа:Мисля, че няма смисъл темата за магистралата да се разводнява от хора, които не са карали по магистрала а само цитират закони и "какво казват хората". Както и да е, всеки има право на мнение, всеки може да прави каквото си пожелае и носи съответната отговорност за това, така че - който иска да кара по магистрала със съзнанието, че може да му бъде написан акт от полицай или да го бутне камион, и най-добре не излизайте от вкъщи (особено вечер), защото има много пияни млади (и не само, но в повечето случаи) шофьори, които карат между блоковете средно със 60-80.
Абе тъпчовци, не сте ли се научили, че зад всяка дума в закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му стоят литри човешка кръв? :(!: Малоумници!!! За какъв акт ми говориш? Нали като те отвее тира и си размажеш слабоумието по асфалта тираджията ще го съдят все едно е убил човек, а не същество с черепен вакуум! За това, че ти ще умреш на никой не му пука, ама защо ще вкарваш невинни хора в беля? :censore: Като ти се мре по-добре се обеси!
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот ACID BURN » Чет Май 10, 2007 6:59 pm

Така по въпроса с законите КАЗВАМ НА ВСИЧКИ ДА така е и точка п въпроса.Опасно е, но като искаш прави квото искаш.А за темата мисля че мойе също да се мине също и по пътя на хемус ама не по магистралата към варна и после да се направи отбивка някаде кадето е сливен сливенски проход и от там по пътя за бургас вече.гледах го в общ план затова това е ЕДНА ХИПОТЕЗА такаче не я обсъждаите, а даите и вие някакъв маршрут подобен като моя.А сега ще се порова за карта и да покажа тоя маршрут.

Edit:писах бързо за тва може да имам грешки :unhappy:
Аватар
ACID BURN

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Май 10, 2007 7:00 pm

ACID BURN написа:Така по въпроса с законите КАЗВАМ НА ВСИЧКИ ДА така е и точка п въпроса.Опасно е, но като искаш прави квото искаш.А за темата мисля че мойе също да се мине също и по пътя на хемус ама не по магистралата към варна и после да се направи отбивка някаде кадето е сливен сливенски проход и от там по пътя за бургас вече.гледах го в общ план затова това е ЕДНА ХИПОТЕЗА такаче не я обсъждаите, а даите и вие някакъв маршрут подобен като моя.А сега ще се порова за карта и да покажа тоя маршрут.

Edit:писах бързо за тва може да имам грешки :unhappy:
А случайно да си чувал за spell check?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Чет Май 10, 2007 7:01 pm

NovemberCharlie написа:случайно да си чувал за spell check?

Стига де! Прекаляваш. Това е форум, а не диктовка в училище!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот ACID BURN » Чет Май 10, 2007 7:01 pm

не :dunno:
Аватар
ACID BURN

Мнениеот did » Чет Май 10, 2007 7:10 pm

След като току що видях, че ACID BURN в темата "Най-дългото разстояние изминавано от Вас за един ден?" е написал следното:

ACID BURN написа:един път някакси незнам как направих 124,560км.Понеже имам компютърче и за тва знам точно.Ама бяхме в група и за тва, но аз не съм и пробвал щото няма каде.

коригирам прогнозата си, че ще му трябват 2 нощувки, за да иде от София до Бургас.

В най-добрия случай 3 нощувки, а при изникване на някакви проблеми по пътя - може и 4.

За да тръгнеш на такъв път, 124 километра трябва да са за теб почти като ежедневна разходка.
Аватар
did

Мнениеот ACID BURN » Чет Май 10, 2007 7:26 pm

Е дид не ме мисли за некъв супер издържлив.За такива неща не искам да се изкавам, защото мн неща могат да се случат.А пък кво си мислите че аз съм на 25-30 години.Не аз съм на 16 такаче въобще не съм издържлив, но хората казват, че науката се усвоява с мн труд.Такаче мисля че ако тренирам усърдно може и да мога да стигна за 2 дни. :)
Аватар
ACID BURN

Мнениеот did » Чет Май 10, 2007 7:28 pm

ACID BURN написа: ако тренирам усърдно може и да мога да стигна за 2 дни. :)

Може, но първо доста ще трябва да потренираш усърдно, преди да се запътиш с колелото за Бургас. По-добре го отложи за след 1-2 години.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум