Мъро написа:@did, прав си.
Има обаче и един друг момент, а именно, че докато човек не опита възможностите си, никога няма да разбере кои са те реално. Кофтито е, че докато не скочиш в реката, няма как да разбереш дали можеш да плуваш, или не...
Мъро написа:Teodor40 написа:A я си представи, че хора, които според теб карат бясно контролират много повече ситуацията от някой които привидно се справят с бавното темпо! А да ти кажа точно на Сопот може човек да си провери нивота, защото трасето е едно истинско изпитание. Разбира се и трудните участъци лесно могат да станат лесни, когато се кара бавно, но се губи смисла поне за мен.
Тия хора, дето карат "бясно" и владеят положението, никой не ги коментира. Само, че тия хора не са се качили на байка и не са почнали да карат така... минали са дълги години и множество различни места, на които са карали, за да се усъвършенстват за нужното ниво. И невинаги са карали "бясно", нали се сещаш?
В крайна сметка човек може и с 15км/час да кара по черен път и пак да му се струва, че е на предела на възможностите му. Всичко е въпрос на опит... колко от нас имат опита да се борят за първите места на състезание? Аха, именно.
Teodor40 написа:Мъро написа:Teodor40 написа:A я си представи, че хора, които според теб карат бясно контролират много повече ситуацията от някой които привидно се справят с бавното темпо! А да ти кажа точно на Сопот може човек да си провери нивота, защото трасето е едно истинско изпитание. Разбира се и трудните участъци лесно могат да станат лесни, когато се кара бавно, но се губи смисла поне за мен.
Тия хора, дето карат "бясно" и владеят положението, никой не ги коментира. Само, че тия хора не са се качили на байка и не са почнали да карат така... минали са дълги години и множество различни места, на които са карали, за да се усъвършенстват за нужното ниво. И невинаги са карали "бясно", нали се сещаш?
В крайна сметка човек може и с 15км/час да кара по черен път и пак да му се струва, че е на предела на възможностите му. Всичко е въпрос на опит... колко от нас имат опита да се борят за първите места на състезание? Аха, именно.
Добре,затапи ме![]()
Нищо ново не ми каза ама айде. Вие коментирате всеки който кара привидно безрасъдно без да знаете колко владее положението. Друг е въпросът, че когато караш бързо всияко може да се случи ако се разсееш и за 0,0001сек. Само в това се състои проблема и винаги падам, защото не съм достатъчно съсредоточен и губя линията.
Защо ли се хабя да обяснявам на хора нямащи идея от спускане...не, че аз съм #1 ама все пак имам идея за какво иде реч от личен опит-"Аха, именно".
hlebarka написа:Мъро написа:@did, прав си.
Има обаче и един друг момент, а именно, че докато човек не опита възможностите си, никога няма да разбере кои са те реално. Кофтито е, че докато не скочиш в реката, няма как да разбереш дали можеш да плуваш, или не...
Хех, и защо състезателното спускане да е нещото в което "да си опиташ възможностите"?
Мъро написа:А да тестваш възможностите си точно на състезание, е безмерна глупост.
MAN6 написа:бавната скорост изобщо не е гаранция за безопасност
hlebarka написа:Мъро написа:@did, прав си.
Хех, и защо състезателното спускане да е нещото в което "да си опиташ възможностите"?
did написа:Както винаги става, най-хубавите неща човек ги оценя, чак след като ги изгуби.
halcor написа:Teodor40, самият факт, че с последния си пост тръгна да се оправдаваш що не си карал добре доказва тезата на did... но подозирам, че твърдата ти глава няма да разбере защо.
Teodor40 написа:... Петъка се чувствах страхотно, карах наистина много бързо и не паднах нито веднъж за 3 пускания! В неделя на състезанието не бях в кондиция, не бях загрял, умирах от глад, карах бавно и не паднах. ...
RAM-FR написа:Teodor40 написа:... Петъка се чувствах страхотно, карах наистина много бързо и не паднах нито веднъж за 3 пускания! В неделя на състезанието не бях в кондиция, не бях загрял, умирах от глад, карах бавно и не паднах. ...
http://mtb-bg.com/photos/Sopot%202007/D ... G_2093.jpg
bikerider написа:Абе какво се пенявиш толкова, мен ми хареса в неделя как взе скалите+скока+виража горе... караш си и толкова, какво се оправдаваш
bikerider написа:Абе какво се пенявиш толкова, мен ми хареса в неделя как взе скалите+скока+виража горе... караш си и толкова, какво се оправдаваш
RAM-FR написа:Teodor40 написа: Денисе, ти не пада ли?!?!
За 3-те дена само 1 път на самото състезание
Teodor40 написа:Минах трасето безкрайно внимателно на състезанието
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта