Скокове. Как?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот Antares » Сря Юни 06, 2007 1:09 pm

Не съм сигурен, какво точно означава "меко колело", но ако е свързано с амортисьори - такива екстри при мен няма :)
Това колело ми е общо взето за тренировки - да свикна с кофти колело, с твърда вилка и да не ме е страх, че като човъркам главини, спирачки, обтегачи и други компоненти ще ми излезне солено, ако прецакам нещо :)
Живот и здраве в едно светло бъдеще ще си взема свястно планинско колело :)
Това ми е горкия "Боклучко" :)

П.П. Благодаря ви, че ми спестихте сарказма и шегичките :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Сря Юни 06, 2007 10:00 pm

С автомати.
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Мнениеот PtD » Чет Юни 07, 2007 12:41 am

Antares написа:Това колело ми е общо взето за тренировки - да свикна с кофти колело, с твърда вилка

Един съвет, преди да почваш с упражненията, смъквай седалката максимално ниско. И на твое място щях много, много да внимавам.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот screamBoy » Чет Юни 07, 2007 1:08 am

и с възможно най-захващащи педали, ако ти изпаднат такива с шипчета (ако няма автомати) - пак улеснява

според мен цялото движение е като вълна, няма отсечени части, така както се чуствам в морето когато през мен минава вълна горе долу така се движа за да стане най-чисто
нали се сещаш, като си съвсем близо до вълната те дърпа назад и надолу, когато минава през теб те повдига напред и нагоре и накрая те изтласква много напред ... точно така
така скачат животните от място (не само зайците, но и котките и ние дори) но с вълната ми харесва повече :)))
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Предишна

Назад към Общ форум