japana написа:RAM-FR написа:Мързи ме да чета цялата тема за това просто погледни това
я мойта каска и апаратче
ето и кво се получи http://vid.data.bg/54vv1zx1#vid
RunningWild написа:В краен случай се получи и то доста добре мисляЕто какво се получи:
http://youtube.com/watch?v=4drqRxYDn70
Nymphetamine написа:на рамката... да пробва с тиксо. нито му знам как изглежда апарата, нито рамката... прояви креативност и мисловна дейност.
outfaced написа:а тва горното е фишай обектив, снимка на място и яко фотошоп
did написа:outfaced написа:а тва горното е фишай обектив, снимка на място и яко фотошоп
пфуу, тъпи немци. да се оставят така да ги минат и да направят тва фотошопско творение снимка на месеца в mtb-news.de
"Zur Aufnahmetechnik: Hierfür habe ich die Kamera um den Hals gehängt, mit Gurten fixiert und dann ausgelöst mittels Selbstauslöser. Objektiv war ein Fisheye."
outfaced написа:фишай...риъл лайф...фишай...байка... риъл лайф
EmZo написа:outfaced написа:фишай...риъл лайф...фишай...байка... риъл лайф
![]()
Дам... само незнам какво му е на българския термин "широкоъгълен"?!
Много сте бавни бре.
Иначе трябва малко да увеличиш ъгъла между обектива и каската ти, защото на места се вижда само пътеката пред гумите ти, а не самото трасе.С камера или апарат снимаш?
RunningWild написа:.С камера или апарат снимаш?
С фотоапарат снимам
RunningWild написа:Ми, бавно е, то е почти равно... Във Варна с толкова разполагаме![]()
did написа:RunningWild написа:Ми, бавно е, то е почти равно... Във Варна с толкова разполагаме![]()
във Варна не сте ли чували, че ако педалите се въртят напред, колелото започва да се движи по-бързо?
did написа:RunningWild написа:Ми, бавно е, то е почти равно... Във Варна с толкова разполагаме![]()
във Варна не сте ли чували, че ако педалите се въртят напред, колелото започва да се движи по-бързо?
URNEST написа:RunningWild написа:.С камера или апарат снимаш?
С фотоапарат снимам
Личи си, все пак браво за ентусизама!![]()
Та ще споделиш ли как прикрепи апарата към каската?
Krismars написа:Това кое спускане е изглеждат ми някой части познати, но не и цялата пътека, къде се намира това нещо?
Nymphetamine написа:Тва пешеходно спускане ли беше?
SpoileR написа:Nymphetamine написа:Тва пешеходно спускане ли беше?
![]()
![]()
![]()
Не бе...т'ва е "Експлоринг дЪ Хазърдъс Терейн Бифор дЪ Биг Профешънъл Даунхил Рейсинг Евент..."
А във Варна си има доста скоростни отсечки. От телевизионната кула надолу или RollerCoaster-a в Аспарухово
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 356 госта