PtD написа:Аз затова казвам, 1000 души
на ден по 500 лева. И ще станем възпитани и съобразяващи се като истински европейци.
Глупости...
А отговора на въпроса защо да са глупости е следния - недей да използваш КАТО. Мнозинството българи са с азиатско съзнание. Тва с глоби не се оправя, колкото и да ти се ще.
PtD написа:(Ти защо мислиш, че там са така кротки)
Кротки са те, да бе да. В центъра може и да са кротки, а предградията? Ае стига с тая твърда ръка. Може да оправиш с нея няколко ядра на ред и спокойствие за богоизбраните и "висококултурните", обаче в периферията твориш хаос. В твоя пример - иди виж в предградията на европейските градове пълни с турци и други емигранти какъв ред цари и как влизат там с бойни поделения, за да арестуват някого.
@опонентите на Денис: не че нямате право.. по принцип... но какво предлагате като алтернатива? Да псувам под мустак и да карам на зигзаг сакън да не ударя някого по велоалеята????? Или сакън да не одера някоя кола спряла на тротоара???? Естествено, че знам докъде ще доведе тая ескалация, а каква е алтернативата? Тоя момент, дето сакън да не ме пребият, дай да не си отстоявам правата.... нема да стане.
И за да не кажете, че съм голословен ето една алтернатива:
http://www.iadosaise.org/