Е след като обиколката на Витоша е туристическа проява, то какво е изкачването на Черни Връх ? Защото на мен ми се струва, че и то е от същия тип състезанияCipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Рече и отсече!batpeci10f написа:тая тема е абсолутно безмислена и супер нагласена има ама карай то в тая даржава сичко е нагласено NO COMENT
agent_Jekov написа:batpeci10f написа:тая тема е ... NO COMENTНа какво те е яд?
batpeci10f написа:тая тема е абсолутно безмислена и супер нагласена има ама карай то в тая даржава сичко е нагласено NO COMENT
,което ако е вярно би било чудесно.Та какво се оказа ,направих ме си топ 5 на най-добрите .Никой нищо не не губи ,само номинираните печелят малко повече самочуствие ,дори поощрителни награди няма . Всичко звучу толкова хубаво ,че чак да не повярваш.Но като се има впредвид присъщия за българина песимизъм всичко е в границите на нормалното ....не бива да има неясноти, а още по-малко - скрито-покрито и шушу-мушу.
ram4odhx написа:анкетата си е много добраmaxxis написа:Вярно! Зима е! Студено е ! И почти неможе да се кара ,разбирам че няма какво да правите ама тази анкета ...![]()
chrome написа:добре де най-добрия в крос кънтрито защо го има само в категория Спускане и 4Х...
Admin написа:chrome написа:добре де най-добрия в крос кънтрито защо го има само в категория Спускане и 4Х...
През 2007г. е участвал в повече стартове по спускане и 4х, отколкото по ХС. Поправи ме, ако греша, но аз знам за един негов старт в ХС
@mrPesh
Датата, за която говориш, ще е в началото на януари, но още не е "закована", тъй като шосейните състезатели си тренират (и то в чужбина някои от тях) и все още не е ясно кой ден би бил най-удобен за повечето отбори и номинирани там.
RAM-FR написа:Сега забелязах че и на Андрей Литов /Ram Bikes, София/ е пропуснато първото му място на 4х-а в Гърция
Admin написа:chrome написа:добре де най-добрия в крос кънтрито защо го има само в категория Спускане и 4Х...
През 2007г. е участвал в повече стартове по спускане и 4х, отколкото по ХС. Поправи ме, ако греша, но аз знам за един негов старт в ХС
@mrPesh
Датата, за която говориш, ще е в началото на януари, но още не е "закована", тъй като шосейните състезатели си тренират (и то в чужбина някои от тях) и все още не е ясно кой ден би бил най-удобен за повечето отбори и номинирани там.
chrome написа:след първото състезание в сопот мисля че стана безинтересно да продължава да кара...освен това доколкото аз си спомням на последните "класически" хц състезания на които е карал е бил първи, просто няма как да се участва на всички провеждащи се "състезания"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта