Bike Park

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот CrZ » Нед Апр 06, 2008 5:25 pm

Земете пример от скейтърите. Те дори и кмета занимаваха с проблема за липсата на парк. Бяха направили и сайт май пак за тая кауза. Абе вобще бяха подхванали сериозно идеята си а може и още да движат по тоя въпрос. Земете свържете се там с инициаторите на скейт парк каузата и ако толкова искате байкпарк пробвайте заедно да действате па сучайно зели че дали терен за спортна площадка от такова естество.
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот Besen na Kolelo » Нед Апр 06, 2008 5:58 pm

Аз до колко знам бутнаха колодрума и сега го почистват и ще направят чисто нови големи рампи,май това е въпросния скейт парк който ще бъде изграден.Ще можем да караме и ние в него,ще има и навес,за да не се мокрят уредите и да се пр***** като преди :) Колко е вярно само времето ще покаже :) Все пак силно се надявам да е истина,надеждата умира последна,защото всички знаете какво беше тази зима.На паметника бяха изградени реийлчета и рампи за сноубордистите,след това в езерото "Ариана" беше изградена голяма рампа за демонстрации,та това ме кара да мисля,че може би този слух който се носи,че в Борисовата най - сетне ще има хубави рампи за каране може да е верен :)

ПП не ви говоря за самия колодрум,ми за рампите до него,повечето ме разбрахте,но да се уточня,че може да се намери философ който да ми каже как колодрума си е там ;)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Рейтинг: 2000

Мнениеот C_Mo » Нед Апр 06, 2008 7:13 pm

Май не видях никой да казва основната причина поради, която няма байк парк ... може да се направи, има терени, пари, проекти... ама за какво да се прави като никой няма да кара след това там.

Има място където може да се правят трасета, рампи, дропове и всякакви други съоръжения свързани с нанадолнте дисциплини. Има лифт, улеснена процедура по разрешение за изграждане на маршрутите. Няма пешеходци и свързаните с тях конфликти... няма, обаче, и карачи, а какво остава за строители на трасета.
Някой сеща ли се кое е това място?

А най-безумното нещо е да отидеш да скачаш на (вече бившите) рампи на колодрума - след като има прекрасно място за DirtJump в София.
Аватар
C_Mo

Мнениеот Besen na Kolelo » Нед Апр 06, 2008 7:57 pm

C_Mo написа:Май не видях никой да казва основната причина поради, която няма байк парк ... може да се направи, има терени, пари, проекти... ама за какво да се прави като никой няма да кара след това там.

Има място където може да се правят трасета, рампи, дропове и всякакви други съоръжения свързани с нанадолнте дисциплини. Има лифт, улеснена процедура по разрешение за изграждане на маршрутите. Няма пешеходци и свързаните с тях конфликти... няма, обаче, и карачи, а какво остава за строители на трасета.
Някой сеща ли се кое е това място?

А най-безумното нещо е да отидеш да скачаш на (вече бившите) рампи на колодрума - след като има прекрасно място за DirtJump в София.

Не бих казал ,че е безумно,рампите когато бяха изградени за 1ви път и бяха здрави се караше много яко на тях ;) Казвам ти го като човек който кара и на 2те места,т.е карал е,защото вече колодрум няма... Не е така,както го каза,т.е от твойта гледна точка може би,по тази логика,защо да се мъчиш на виража на НДК ? Просто разнообразие,рампата наистина беше яка,най - малкото,защото няма геп и можеш да си въртиш 360 и да падаш на платформата преди попивката,а на дъртовете една грешка и може да се потрошиш много,докато на рампата как и да паднеш падаш на платформата(вече ако сеи го осъвършенствал до попивката си летиш ;) ) и определено няма да има толкова големи последствия,разбира се всичко е относително,ти като човек който кара активно ще ме разбереш :)

ПП Иначе те подкрепям за дъртовете,аз лично си карам там,но ако проима колодрум не бих пропуснал да видя за какво става дума ;)

ПП2 А колкото до карането в този байк парк,ако бъде изграден пак си прав...BAB доказва тезата ти.. колко бяхме 15 или 20 души дето се мятахме,дали имахме толкова ?

Подкрепям те :agree: :beer:
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот sherpite » Нед Апр 06, 2008 9:26 pm

Споко доверете се на бат Бойко той го е измислил
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот SpoileR » Пон Апр 07, 2008 7:01 am

sherpite написа:Споко доверете се на бат Бойко той го е измислил