walkman написа:Някой знае ли на каква цена е раницата и от къде мога да сия поръчам?
Има я в БАС и в Брейкпойнт. Цена 149лв.
walkman написа:Някой знае ли на каква цена е раницата и от къде мога да сия поръчам?
THEZOGGO написа:Аз съм с Rock Eagle 30 cr и мога да кажа че не става за крос кънтри или за продължително въртене защото ти топли гърба като радиатор. Иначе е здрава падал съм с нея, има си гаранция 2 години но недостатъка е че запарва много сериозно. Това не са раници за продължиелно въртене според мен.Става да закачиш някой и друг протектор и да караш надолу, но за ХС не става.
veno написа:offtopic:
да попитам собствениците на dakine, че купихме на жената онзи ден drafter, имате ли предпазна тапа на мундщука на хидратора като при deuter, тъй като при нея няма и лесно се цапа ако оставиш раницата някъде на земята?
fall_out написа::offtopic:
Жокер:някой интересувал ли се е от едни БГ раници,в плевен ги правят,от кордура,с две години гаранция,на 1/3 от цената на Дакайн? Аз ползвам Сноу 33 на Ташев от година и нещо за сноуборд,всеки ден навсякъде я мъкна с мен,лекций,пътувания от скоро и за ХС(ако мога така да го нареча) абе общо взето много тормоз,при което раницата не е мръднала. Вярно има голям минус и той е че няма място за мех. Но за мен не е било и критерий. Същевременно е 33л. но ако носите по-малко багаж не като чувал с ремъци на гърба ви,и става доста компактна.
Нямам намерение да спамя,просто исках да споделя впечатление и да погледнете и към БГ. И тук се правят много добри неща,зависи от какво точно имате нужда.
Admin написа:veno написа:offtopic:
да попитам собствениците на dakine, че купихме на жената онзи ден drafter, имате ли предпазна тапа на мундщука на хидратора като при deuter, тъй като при нея няма и лесно се цапа ако оставиш раницата някъде на земята?
Извадка от статията за Nomad:
"Недостатък за мен е липсата на капачка, която да го предпазва от прах и мръсотия, когато не го ползвате, но и на това намерих решение, затъквайки мундщука под мрежата на едната презрамка."
http://www.mtb-bg.com/tests/comptest051_10.jpg
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта