Dakine Nomad

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот skiman » Сря Май 07, 2008 3:51 pm

walkman написа:Някой знае ли на каква цена е раницата и от къде мога да сия поръчам?

Има я в БАС и в Брейкпойнт. Цена 149лв.
Аватар
skiman

Рейтинг: 2000

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Сря Май 07, 2008 8:14 pm

Нямаш проблеми със НИКВАКС. Вземи си от спрея, тоест този с помпичката, по лесно се деиства с него.На всяка тубичка има напътствия за употреба, при това на български. Търси го в магазините в който се продава САЛЕВА и АСОЛО. Вноситела е БВК (БЪЛГАРИЯ ВЕЛКОВ КЪМПАНИ) .
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот skiman » Сря Май 07, 2008 8:47 pm

Мерси. Знам как се ползва, ползвал съм. За мое нещастие съм ползвал такова на долнище на ски екип и му е....ах мамата. Но раницата няма проблем с хлъзгането и дишането, така че ще свърши работа :beer:
Предполагах, че ще стане с него. Иначе ползвам препаратите на Никвакс от години :^: ....с изключение на този спрей, който ползвах само веднъж за последно в/у дреха. Но сега ще си взема за раницата.
Още веднъж мерси. :beer:
Аватар
skiman

Стената и Deuter

Мнениеот bgvasilis » Чет Май 08, 2008 7:55 am

Момчета,какво става с този магазин "Стената" ?От Нова Година до сега 4 пъти поръчвах Deuter Трансалпин 30 и все "ще доставим" !?
Въобще има ли смисъл да ги чакам още или кажете има ли друг вносител на Deuter за Бг.Четох някъде ,че Веломания се заема с тази дейност-писах им , отговор никакъв :dunno:
bgvasilis

Рейтинг: 1180

Мнениеот gurga4a » Чет Май 08, 2008 9:35 am

При намаленията в Break point я виждах и на 100лева... ако не се лъжа още има намаления. :)
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

Мнениеот veno » Нед Юни 29, 2008 11:43 pm

offtopic:
да попитам собствениците на dakine, че купихме на жената онзи ден drafter, имате ли предпазна тапа на мундщука на хидратора като при deuter, тъй като при нея няма и лесно се цапа ако оставиш раницата някъде на земята?
Аз си поддържам колелото във www.velo09.com

Изображение
Аватар
veno

Рейтинг: 1692

Мнениеот fall_out » Пон Юни 30, 2008 2:50 am

:offtopic:
Жокер:някой интересувал ли се е от едни БГ раници,в плевен ги правят,от кордура,с две години гаранция,на 1/3 от цената на Дакайн? Аз ползвам Сноу 33 на Ташев от година и нещо за сноуборд,всеки ден навсякъде я мъкна с мен,лекций,пътувания от скоро и за ХС(ако мога така да го нареча) абе общо взето много тормоз,при което раницата не е мръднала. Вярно има голям минус и той е че няма място за мех. Но за мен не е било и критерий. Същевременно е 33л. но ако носите по-малко багаж не като чувал с ремъци на гърба ви,и става доста компактна.

Нямам намерение да спамя,просто исках да споделя впечатление и да погледнете и към БГ. И тук се правят много добри неща,зависи от какво точно имате нужда.
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот THEZOGGO » Пон Юни 30, 2008 2:11 pm

Аз съм с Rock Eagle 30 cr и мога да кажа че не става за крос кънтри или за продължително въртене защото ти топли гърба като радиатор. Иначе е здрава падал съм с нея, има си гаранция 2 години но недостатъка е че запарва много сериозно. Това не са раници за продължиелно въртене според мен. :) Става да закачиш някой и друг протектор и да караш надолу, но за ХС не става. :)
Сега си търся раница специлно за крос кънтри нещо с малък обем да речем под 19 л., по възможност с мех който може да се чисти на ръка а не с таблетки. Теглото на самата раница не ме интересува толкова, интересува ме да има добро проветрение за гърба. Някой може ли да предложи раница според мойте изисквания с цена до 140 лв?
Ако няма до 140, кажете направо какви да гледам дори и за 200 Въпроса е да е нещо качествено. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Ачо-карачо » Вто Юли 01, 2008 5:24 pm

THEZOGGO написа:Аз съм с Rock Eagle 30 cr и мога да кажа че не става за крос кънтри или за продължително въртене защото ти топли гърба като радиатор. Иначе е здрава падал съм с нея, има си гаранция 2 години но недостатъка е че запарва много сериозно. Това не са раници за продължиелно въртене според мен. :) Става да закачиш някой и друг протектор и да караш надолу, но за ХС не става. :)

И аз съм с такава, от Cordura. Напълно си прав , с изключение на това, че и за надолу нестава. Това е походна раница.
Ride now, work later!

Най-лошия ден в колоезденето, е по-приятен от най-добрия ден на работа!
Аватар
Ачо-карачо

Рейтинг: 1240

Мнениеот Admin » Чет Юли 03, 2008 9:27 am

veno написа:offtopic:
да попитам собствениците на dakine, че купихме на жената онзи ден drafter, имате ли предпазна тапа на мундщука на хидратора като при deuter, тъй като при нея няма и лесно се цапа ако оставиш раницата някъде на земята?

Извадка от статията за Nomad:
"Недостатък за мен е липсата на капачка, която да го предпазва от прах и мръсотия, когато не го ползвате, но и на това намерих решение, затъквайки мундщука под мрежата на едната презрамка."
Изображение
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Ozzie » Чет Юли 03, 2008 10:08 am

fall_out написа::offtopic:
Жокер:някой интересувал ли се е от едни БГ раници,в плевен ги правят,от кордура,с две години гаранция,на 1/3 от цената на Дакайн? Аз ползвам Сноу 33 на Ташев от година и нещо за сноуборд,всеки ден навсякъде я мъкна с мен,лекций,пътувания от скоро и за ХС(ако мога така да го нареча) абе общо взето много тормоз,при което раницата не е мръднала. Вярно има голям минус и той е че няма място за мех. Но за мен не е било и критерий. Същевременно е 33л. но ако носите по-малко багаж не като чувал с ремъци на гърба ви,и става доста компактна.

Нямам намерение да спамя,просто исках да споделя впечатление и да погледнете и към БГ. И тук се правят много добри неща,зависи от какво точно имате нужда.

Точно пък на "Ташев" не съм видял раница, която да е подходяща за каране на колело. Това да караш с Rock Eagle или друга тяхна с 30 л. обем (особено лятно време) си е чисто садо- мазо.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот veno » Пет Юли 04, 2008 7:05 pm

Admin написа:
veno написа:offtopic:

Извадка от статията за Nomad:
"Недостатък за мен е липсата на капачка, която да го предпазва от прах и мръсотия, когато не го ползвате, но и на това намерих решение, затъквайки мундщука под мрежата на едната презрамка."
http://www.mtb-bg.com/tests/comptest051_10.jpg

Admin мерси за насоката, чел съм темата но това ми се е изгубило. :agree:
Аз си поддържам колелото във www.velo09.com

Изображение
Аватар
veno

Рейтинг: 1692

Предишна

Назад към Общ форум