yasensf написа:Абе аз ще си купя Астрит Спин 30 и ще ви кажа след месец как е ...
parapiteka написа:.....
Ако се спазва всичко това; няма нужда от илачита
parapiteka написа:yasensf написа:Абе аз ще си купя Астрит Спин 30 и ще ви кажа след месец как е ...
Искам нещо да е ясно преди да се пият; каквито и да е хондропротектори и добавки.
ПРОФИлактиката е най ефективното средство; против скапване на коленете.
Дозирано натоварване.
Не се хвърляш на 50-60 километра преди да си свикнал с 10- 20 30
Загрявка 10-15 минути.Писано е по темата доста.
Ако се спазва всичко това; няма нужда от илачита
did написа:тичането и футболът не са подходящи спортове за поддържане на ставите. Колоезденето е много по-щадящо, освен ако не става дума за скачане с колело, което не е колоездене по принцип.
nahi написа: Набавянето на необходимите вещества чрез храна често се пренебрегва.
Д-р Сиришнишки препоръчва засилена консумация на
Свинска пача и Морски дарове - миди
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Antediluvian написа:разбира се, ще комбинираме всичко. Налага се да пием добавките. Хрущялите/ свинска пача страхотно, но това е било за времето, когато е трябвало превантивно да се грижа за коляното си. Сега вече се налагат по-сериозни добавки.
yasensf - аз нямам предвид тези с глюкозамините - опитвал съм половин година с тях - никакъв ефект. Точно с Астри тСпин 30 ще комбинирам. А, флексито го спрях само 1-2 дена на 2 пъти се наложи. Не е било за по-дълги периоди.
Antediluvian написа:Изглежда само при мен Флексито не действа така убедително. Пия го малко над месец, - нямам болки в коляното, и когато спра да го пия усещам една нестабилнос,т и дискомфорт в коляното /болка би се появила само ако прекаля с натоварването/ => действа, но очаквах повече.
Но, по отношение на пукането в ставата - не се е намалило. Все пак това е хранителна добавка, и може би не мога да очаквам бързи ефекти. Мисля да я комбинирам с още нещо.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
yasensf написа:Да аз пих Артропротект и след това Ходроник и второто ми се стори доста успешно , но ще пробвам флекси.Само ми чудно като пиете флекси и спре да ви боли натоварвате ли се ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 354 госта