ramam написа:Накратко:
Нахи - лош механик, недобри инструменти.... недобро отношение към работата............
ramam написа:За Краси от Байкцентъра пък въопще не бих отишъл и то съдейки от качествата на работата и по колела на приятели и многократно карах моите приятели да идат за дооправяне и пак не беше както трябва какво ли не.
Май жена механик и морско свинче...
ramam написа:
Е не исках да го обсъдим ама ти поиска. Главината изобщо не е била от ефтините. С капсуловани лагери и просто е трябвало да се оправи "тресчотката" т.е. фриуила. Е да оправил си едното но си повредил другото. Гайките на лагерите са се самозатягали. Дани ги оправи за секунди.
An Alien Hoopajupe написа:Якия магазин на Пацо ,взех си яки шини от там ,и е яко пич с фанелка на Аце/Деце... +++++
![]()
ATR написа:При Дани![]()
А в bikeLabs ми излиза некъв "майстор", гаси си марихуаната, издиша срещу мен, оглежда ми вилката със зачервените си очички и казва нещо от сорта на "Ауу много ти е твърда пружината, трябва да ти я сменим с по-мека. Ама нямаме в момента. Остави я тука и ще ти намерим по-мека пружина"
Вилката ми е на въздух, дали бих я оставил там, а
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
ATR написа:При Дани![]()
А в bikeLabs ми излиза некъв "майстор", гаси си марихуаната, издиша срещу мен, оглежда ми вилката със зачервените си очички и казва нещо от сорта на "Ауу много ти е твърда пружината, трябва да ти я сменим с по-мека. Ама нямаме в момента. Остави я тука и ще ти намерим по-мека пружина"
Вилката ми е на въздух, дали бих я оставил там, а
Уу, не думай, това е едно от най- ужасните места. Още от преди да сисложат табела "Спринт". Човека наистина няма желание да продаде каквотои да било, а то и магазина е почти празен. Скоро ходих с намерение да търся сликове 26', влизам и казвам че съм за външни гуми, ако може да видя асортимента, той ми върна едно "за твоето колело нямаме" (бях с шосето), казах че съм за 26тици, и докато обяснявах след това на някакво момче че тъурся сликове, по- малък балон и т.н. той извади някаква грайферна гума 26' китаец за до 10лв и ме уведоми, че това е единствената гума 26', която имат... И преди съм се заричаял там да не влизам, ама тоя пътazze написа:Скапан магазин/сервиз - Люлин 4,близо до общината.Отскоро е дилър на "Спринт",но има и Кросове.Това го казвам за да можете да се ориентирате къде да НЕ ходите.Собственикът няма никакво желание за работа,а май и за живот.Преди доста време ми се наложи едно ремонтче - смяна на заден дерайльор.Той с крайна незаинтересованост ми каза "Мииии 25лв. с наш дерайльор".
azze написа:София:![]()
![]()
Сервиз "Близнаците" на бул.Васил Левски между бул.Патриарх Евтимий и НДК.Близнаците са пичове - вършат работа доста бързо и евтино.
...
Знаят как да се държат с клиентите.Освен това дават съвети като ги попиташ за нещо,обясняват.
тучо чучо написа:Имам пълно доверие на Пламен (ВЕЛО 2009).
Какато каза Веско, има невероятен опит, познания и умения. Който го познава знае.![]()
X_NRG написа:azze написа:София:![]()
![]()
Сервиз "Близнаците" на бул.Васил Левски между бул.Патриарх Евтимий и НДК.Близнаците са пичове - вършат работа доста бързо и евтино.
...
Знаят как да се държат с клиентите.Освен това дават съвети като ги попиташ за нещо,обясняват.
Точно близнаците се държат супер неучтиво. Преди 2 години и половина, когато си търсех някакво колело за XC до 400-500лв обикалях из магазините и минах и през близнаците. Попитах ги за съвет, те почнаха да ми предлагат двойно по-скъпи колелета и с пренебрежение да ми обясняват на колко скапани колелета съм се бил спрял. В крайна сметка не си взех велосипед от тях и си казах, че повече няма да стъпя там.
Преди седмица минавах с приятели по бул. Левски и се подсетих, че трябва да си смажа вилката. Отивам пред магазина, питах дали имат грес и отговорът беше доста грубо "НЕ!". Погледнах в краката си и там седеше отворена кутия с грес. Не се направих на интересен и си отидох, но повече наистина НИКОГА няма да имам доброволен контакт с тези двамата.
П.П. Щях да им платя ценното загребване от греста ако бяха поискали.
azze написа:
Много странно.Не мога да си го обясня.
jivkonik написа:azze написа:
Много странно.Не мога да си го обясня.
Ако отворената кутия е с литиева грес, а човека търси грес за ВИЛКА е нормално да му кажат, че нямат.....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 373 госта