enforser написа:Някой скоро да се е качвал до Драгалевци и да знае какво е положението? Защото мисля да ходя този уикенд , но се чудя а снегът не вярвам да се е постопил. Моля ако някой знае как е горе да ми пишеМерси предварително!
BurNiNg_IcE написа:enforser написа:Някой скоро да се е качвал до Драгалевци и да знае какво е положението? Защото мисля да ходя този уикенд , но се чудя а снегът не вярвам да се е постопил. Моля ако някой знае как е горе да ми пишеМерси предварително!
10-15 см пудра с лед отдолу. Поне така беше в събота.
enforser написа:BurNiNg_IcE написа:enforser написа:Някой скоро да се е качвал до Драгалевци и да знае какво е положението? Защото мисля да ходя този уикенд , но се чудя а снегът не вярвам да се е постопил. Моля ако някой знае как е горе да ми пишеМерси предварително!
10-15 см пудра с лед отдолу. Поне така беше в събота.
Това с леда не си е работа![]()
airborneone написа:Що бе, даже снимка на седмицата стана![]()
На корените беше доста шит, но пак се караше
HighFlyer331 написа:Утре кой ще ходи нагоре?
fenoryl написа:HighFlyer331 написа:Утре кой ще ходи нагоре?
Аз мисля да ходя.
Някаква информация за състоянието на пътеките горе?
elzi4ka13 написа:Абе хора, как ви пускат с колело в 93. Някой го беше споменал по-нагоре.
fenoryl написа:elzi4ka13 написа:Абе хора, как ви пускат с колело в 93. Някой го беше споменал по-нагоре.
93 си е градски транспорт. Колелото ти се водибагаж, за който трябва да си дупчиш билетче ако искаш да с и редовен пътник
zafirovp написа:До сега не е имало случай да се кача в 122, 93 или 66 и някой да ми направи проблем (освен че в 66 искат по 6 лева).
Днес за първи път се качих на лифта, първите 2 пъти паднах няколко метра след станцията. Колелото си го закрепям много лесно и единствената контактна точка е седалката, но качването ми е много трудно. Просто се изхлузвам малко след като тръгне лифта (там където забавя). Някакви съвети можете ли да ми дадете?
fenoryl написа:zafirovp написа:До сега не е имало случай да се кача в 122, 93 или 66 и някой да ми направи проблем (освен че в 66 искат по 6 лева).
Днес за първи път се качих на лифта, първите 2 пъти паднах няколко метра след станцията. Колелото си го закрепям много лесно и единствената контактна точка е седалката, но качването ми е много трудно. Просто се изхлузвам малко след като тръгне лифта (там където забавя). Някакви съвети можете ли да ми дадете?
Закачвай колелото, след като седалката се успокои и ти се чувстваш стабилно седнал. От тук нататък всичко си е до опит
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 367 госта