NetMan написа:Здравейте,
Снощи около 20 часа и на мен ми откраднаха колелото. В парка Заимов момче на видима възраст 17-18 години блъснал сина ми (на 14 г.) и взел колелото.
Знам, че няма надежда, но да споделя - случват се чудеса!
Рамката е SCOTT FX limited - сребърна. Сериен номер 6003. Размер L.
Предната спирачка е Hayes Stroker Ryde 2008 с ротор 203mm (току що я купих![]()
![]()
). Задната е Promax 160 mm ротор. Вилката е XCM а шока FOX. Няма дя описвам другите компоненти, защото не са забележими от пръв поглед.
Моля, ако някой случайно види колелото да ми звънне на 0885858563 - Отто. Ще почерпя!
rey написа:И аз да се оплача на 17.07.08 и на мен ми откраднаха байка DRAG ONE червено -сиво, от двора на къщата, ако има някой от Варна и знае къде се пласират тези велосипеди, ако е видял из някоя заложна къща , моля да пише.
Надеждата крепи човека!!!
Ето и една актуална снимка ден преди кражбата http://img411.imageshack.us/my.php?imag ... 154vg0.jpgluditemu6ici написа:Днес вероятно сутринта беше откраднат байка на моя приятел но той ме помоли аз да пиша значи:колелото е http://www.crosscycle.com/products/view/49/rider но със вилка дарт 3 предна дискова avid от 69 кинта не знам точно модела лапа hussfelt курбели alivio сингалатор предна и задна tioga factory DH и лепенките на крос ги няма но има много други на mavic globe scott... абе сякви черно е както във сайта ако някой го намери или види по улицата да го зима и да пише ще има парично възнаграждение и ГОЛЯМО ЧЕРПЕНЕа дано
се намери
Sp0nG написа:Съществува и идеята за капан на крадци и трошене на ръце и крака, но по-натам ако имам повече време и ако се намерят желаещи. А и не знам дали е удачно да се обсъжда тук подобно мероприятие.
skarida5 написа:от ОХРАНЯЕМИЯ ПАРКИНГ ПРЕД ОФИСА
Ord0 написа:Това защо - нали са откраднати и човек се надява да му ги идентифицират по номера???
Alpina написа:Както казах и на колегата ти, добре ще е ако може целия видеозапис да се качи, за да се види "технологията"![]()
Това че е с голяма резолюция - още по-добре
THEZOGGO написа:Хора, престанете да си пишете сериините номера на рамките, вилките и прочее!![]()
![]()
larry написа:на какво се натъкнах вчера:
Ходих до Ж. Пазар /веломанията/ за да си търся шина и главина и реших да попитам все пак и при дядките дето продават разни работи в края на пазара. Минавам покрай 3-4-ма приказващи си и питам за капла единия скочи и каза да ида с него
тръгнах и ме закара в някакво мазе на нещо като малка кооперацийка лека в страни от пазара/по-точно от отсрещната страна на тази където работят дядките/. На входа към "двора" на кооперацията имаше малка табела с надпис "Сервиз Велосипеди" закараме човека в мазето,а долу двама "бабаити" на възраст около 40 г. стоят и гледат лошо, помещението празно, докато не отвори една врата в стената и ме вкара в една малка и тъмна стаичка пъъъъъъълна с велосипеди
ВСЯКАКВИ, не можах много да се огледам и да видя марки цветове и т.н., понеже престоя ми беше кратък, аи беше тъмно, после ме вкара в др. пак такава стая но от другата страна на тази с бабаитите /ох дотса опелетно стана/ и там имаше 2-3 байка но съвсем ниско качество
Не зная със 100% сигурност дали са крадени тези които са там, но ми изглежда доста необичайно да са така добре скатани при положение, че се продават!
П.С. надявам се да мога да съм полезен с тази информация, ако някой реши да провери за своя байк там, ще дам точна информация къде се намира или направо ще го заведа
skarida5 написа:в нашия случай има видеозапис и ако успея да извадя от него снимки ще ги постна във форума - да се издири за линч !
skarida5 написа:skarida5 написа:в нашия случай има видеозапис и ако успея да извадя от него снимки ще ги постна във форума - да се издири за линч !
Ето снимки: http://www.new.facebook.com/album.php?a ... =149600094
Ще опитам и самите записи да кача някъде.
skarida5 написа:Ще опитам и самите записи да кача някъде.
Според мен това е същият човек който е откраднал Facktory DH на Илиян от Магазина на Веломания с/у центъра по хигиена и The Bomb с JrT на Жоро от бизнес център Сердика.skarida5 написа:skarida5 написа:Ще опитам и самите записи да кача някъде.
а ето ги и тях: http://store3.data.bg/alpinasf/Velo_Thieves
tailor написа:Според мен това е същият човек който е откраднал Facktory DH на Илиян от Магазина на Веломания с/у центъра по хигиена и The Bomb с JrT на Жоро от бизнес център Сердика.
tailor написа:Описание на крадеца в момента на кражбата:
Висок около 1,75-1,80
Тегло 75-80кг
къса черна коса
леко брадясал
с дънки, светла блуза и зелена войнишка мешка
tailor написа:Ще се опитам по-късно да кача записите от охранителните камери
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 351 госта