Borovets Mountain Bike Park

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Borovets Mountain Bike Park

Мнениеот subritual » Пон Авг 09, 2010 10:03 pm

project-x написа:Готово е ВИДЕОТО с Тодор Киров от Боровец!Приятно гледане!

Браво! С какъв апарат е снимано,ако е удобно да попитам?
И за следващия път ви пожелавам да носите и статив с плаваща глава.Така някои статични кадри биха могли да бъдат разнообразени,това разбира се ако се търси този ефект :agree:
Аватар
subritual

Рейтинг: 2000

Мнениеот daangel » Вто Авг 10, 2010 10:55 am

Ozzie написа:
azze написа:Хора,как са лесните трасета за спускане?

Като цяло - скучни. Просто горски пътища с наклон. На места даже трябва да се върти. :)

Ми, всъщност съвсем не са скучни - просто не си ходил навсякъде, за което и ние имаме вина. Работим по маркировката и нови табели.
Извиняваме се на всички, които са изпитали неудобства. Проекта е в развитие - не е никак лесно, но нека не звучи като оправдание.

Към така наречените начинаещи - ще се забавлявате искрено, а и ще се усъвършенствате доста. Аз самия не съм "професионалист" и ми е много яко. Това е и идеята на проекта - да има място за всички...

Относно маркировката и табелите - съвсем скоро ще наваксаме!
daangel

Рейтинг: 1430

Мнениеот hitar_potar » Вто Авг 10, 2010 5:46 pm

да попитам - беше ми споменато преди ден-два, че вече има още едно трасе за DH. верно ли е това и ако да, къде се намира? застъпва ли се със това, което най-много се караше на откриването? :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот X_NRG » Вто Авг 10, 2010 6:32 pm

hitar_potar написа:да попитам - беше ми споменато преди ден-два, че вече има още едно трасе за DH. верно ли е това и ако да, къде се намира? застъпва ли се със това, което най-много се караше на откриването? :beer:

Не съм сигурен дали точно за това става въпрос, но има едно ново трасенце, което е по-скоро FR-ориентирано и започва малко след като слезнеш от лифта, продължиш леко напред и надолу и след това пътеката в ляво. Доста е игриво, но за съжаление го карах точно уикенда преди да се построи нортшор. Сега е още по-яко, но ще видим кога ще мога да отида.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот valio33 » Вто Авг 10, 2010 6:39 pm

X_NRG написа:
hitar_potar написа:да попитам - беше ми споменато преди ден-два, че вече има още едно трасе за DH. верно ли е това и ако да, къде се намира? застъпва ли се със това, което най-много се караше на откриването? :beer:

Не съм сигурен дали точно за това става въпрос, но има едно ново трасенце, което е по-скоро FR-ориентирано и започва малко след като слезнеш от лифта, продължиш леко напред и надолу и след това пътеката в ляво. Доста е игриво, но за съжаление го карах точно уикенда преди да се построи нортшор. Сега е още по-яко, но ще видим кога ще мога да отида.

Да това трасенце е много забавно. Като слезеш от лифта продължи, подмини голямата карта и в лява успоредно на влека ще го видиш. Когато стигнеш до разклонение между 3 пътя продължи напред по червения, защото по синия отиваш на майната си! :rofl:
UFO!
Аватар
valio33

Рейтинг: 971

Мнениеот doodko » Сря Авг 11, 2010 12:23 pm

daangel написа:
Ozzie написа:

Като цяло - скучни. Просто горски пътища с наклон. На места даже трябва да се върти. :)

Ми, всъщност съвсем не са скучни - просто не си ходил навсякъде, за което и ние имаме вина. Работим по маркировката и нови табели.
Извиняваме се на всички, които са изпитали неудобства. Проекта е в развитие - не е никак лесно, но нека не звучи като оправдание.

Към така наречените начинаещи - ще се забавлявате искрено, а и ще се усъвършенствате доста. Аз самия не съм "професионалист" и ми е много яко. Това е и идеята на проекта - да има място за всички...

Ясно е, няма нужда да се извинявате. Ако имате желание, морална и финансова подкрепа :clap: , нещата ще се случат както трябва с течение на времето...
И все пак - към момента - как може човек да се ориентира (карам ски, но явно в случая това не върши работа), да си намери маршрут? Говорим главно за ХС, по-леки трасета за "по-начинаещи". На място предлагат ли се поне някакви карти като тази на сайта?
Аватар
doodko

Рейтинг: 1355

Мнениеот vesquto » Сря Авг 11, 2010 1:14 pm

"След всяко яко каране, следва подобаващо зачукване!" Това е стара и много мъдра скиорска сентенция и Витошки ЗАКОН, що се отнася до зимата!
:deal:
korekom
vesquto

Рейтинг: 1200

Мнениеот daangel » Чет Авг 12, 2010 8:17 am

doodko написа:
daangel написа:
Ozzie написа:

Ясно е, няма нужда да се извинявате. Ако имате желание, морална и финансова подкрепа :clap: , нещата ще се случат както трябва с течение на времето...
И все пак - към момента - как може човек да се ориентира (карам ски, но явно в случая това не върши работа), да си намери маршрут? Говорим главно за ХС, по-леки трасета за "по-начинаещи". На място предлагат ли се поне някакви карти като тази на сайта?

Да - на място има карти като тези в сайта - разбира се не можеш да кликнеш :)
:roll2:
Картите са без пари и ги има на касите.
daangel

Мнениеот kfx450r » Нед Авг 15, 2010 10:05 pm

Здравейте, искам да ви попитам дали airbag-a е там и работи ? Благодаря ! :beer:
http://evropeiski-programi.com
http://bikeacademybg.org Академия за планинско колоездене
kfx450r

Рейтинг: 1243

Мнениеот dEcLiNe » Нед Авг 15, 2010 10:10 pm

kfx450r написа:Здравейте, искам да ви попитам дали airbag-a е там и работи ? Благодаря ! :beer:

Не, беше там само за откриването!
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Авг 16, 2010 10:22 am

Здравейте, искам да питам защо след 2 дни на Боровец ме боли абсолютно всичко почти :dontknow: :eek3: .
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот Shady™ » Пон Авг 16, 2010 10:25 am

Off the hook :D :agree:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Alpina » Пон Авг 16, 2010 12:12 pm

TeDo_BaPHa написа:Здравейте, искам да питам защо след 2 дни на Боровец ме боли абсолютно всичко почти :dontknow: :eek3: .

Защото не си скучал и си изкарал страхотно?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Joker_Here » Пон Авг 16, 2010 1:54 pm

Байкпарк-а работи ли до края на септември ? :beer:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот spirit » Вто Авг 17, 2010 6:28 pm

Опа имам въпросче.Тази събота/неделя която мина, на Боровец имаше едно момче с бял байк и баща му снимаше .Е заподозрения, някой ако го познава да пусне малко инфо за него ,защото искам да го питам къде е качил снимките.
:beer:
Jedem das Seine .
Аватар
spirit

Рейтинг: 1701

Мнениеот i love bikes » Сря Авг 18, 2010 8:06 am

Ще сложи линк тук, като ги качи. ;)
i love bikes

Рейтинг: 1545

Мнениеот spirit » Чет Авг 19, 2010 10:11 am

Чакаме с нетърпение :beer:
Jedem das Seine .
Аватар
spirit

Рейтинг: 1701

Мнениеот dEcLiNe » Нед Авг 22, 2010 8:14 pm

Тази събота по трасето ме хванаха 2ма фотографи, които после така и не срещнах повторно.Ако може да си кажат кои са или поне къде ще качат материала. :agree: :beer: :beer: :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот hrissim » Пет Окт 01, 2010 9:41 am

Последни новини от Боровец:
За наша радост лифтът Ситняково експрес ще работи всеки уикенд до края на м. Октомври. :clap:
Тоз уикенд времето ще е идеално за каране. :eyebrow:
Инфо - ТУК
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Мнениеот daangel » Чет Окт 14, 2010 8:13 am

Дават чудесно време уикенда! Идвайте да покараме! :D
daangel

Мнениеот KristiqnK » Чет Юли 24, 2014 3:23 pm

Здравейте!
Някой може ли да ми даде карта на пистите. Намерих една в нета, но никъде не пише откъде започва например "Need for Speed", "Rocky"....
Благодаря предварително!
"Ти виждаш нещата и питаш "Защо?". Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "Защо не?""
Джордж Бърнард Шоу
KristiqnK

Рейтинг: 1258

Мнениеот vvvaaal » Чет Юли 24, 2014 5:44 pm

Трасетата започват веднага като слезеш от лифта. Има указателни табели навсякъде. :) :agree:
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот hitar_potar » Съб Юли 26, 2014 8:54 pm

А какво става с байк парка по принцип? Чух, че DH-трасето било затворено и попрецакано отчасти. Какви са плановете за него? И въобще, около средата на август ще има ли смисъл да отиде да кара някой там?
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот KristiqnK » Вто Юли 29, 2014 2:25 pm

В сайта им пише цитирам:
Горната му половина в момента е полу-разрушена поради реконструкция на ски-пистите в района, като работата по възстановяването й ще започне при първа възможност. Очаквайте още информация по темата.

Явно този сезон няма да се кара там, а на мен точно по това трасе ми се караше най- много. :(
"Ти виждаш нещата и питаш "Защо?". Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "Защо не?""
Джордж Бърнард Шоу
KristiqnK

Рейтинг: 1258

Мнениеот X_NRG » Чет Юли 31, 2014 2:36 pm

Другите трасета са жестоки. Rocky и Need for Speed са обновени и доста приятни и интересни. Напълно компенсират за временната липса на DH трасето.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот Любо » Чет Юни 18, 2015 11:11 am

Понеже ме мързи да чета цялата тема , ще задам конкретен въпрос и който знае , нека да отговори :D Ако си отида с моето колело в Боровец , дали ще ми позволят да го съхранявам в стаята в хотела или има нещо като " охраняем паркинг " , където да го оставя ?
Nicolai Ion 16
Аватар
Любо

Рейтинг: 1357

Мнениеот Telepatok » Чет Юни 18, 2015 4:19 pm

Зависи от хотела. Например на Пампорово в Перелик имат склад за ски оборудване, в който дават да си сложиш колелото. Не съм чул оттам да е изчезнало някое.

Да си го качиш в стаята би било проблем, дотолкова че ще цапа (ако е кално) и стаите обикновенно са тясни. Ще трябва и да го качиш по стълбите до там. Виж ако е разглобено и опаковано в сак за колела вече е друга бира.
Аватар
Telepatok

Рейтинг: 1504

Мнениеот zafirovp » Чет Юни 18, 2015 6:50 pm

Гледам че има пакетни цени за нощувка във хотел Рила+карта за лифт. Имате ли впечатления.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот Любо » Чет Юни 18, 2015 7:12 pm

Аз пък видях , че на сайта им пише , че са в ремонт до м.10.2015 :dontknow:
Nicolai Ion 16
Аватар
Любо

Рейтинг: 1357

Мнениеот heavymann » Чет Юни 18, 2015 7:39 pm

В неделята (21,06) някой ще ходи ли натам ? Не за друго а щото не ми се пие бира сам :D
Аватар
heavymann

Рейтинг: 1376

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум