Първата - набутват нещо в ключалката на веригата, кабела или там каквото средство ползвате за да "заключвате" велосипеда си. Когато се върнете и пробвате да отключите и не става, обикновено човек си помисля, че проблема е в ключа...или поне това е първото решение, което ти хрумва и отиваш до вкъщи да вземеш резервния ключ. Крадците наблюдават естествено и идентифицират собственика и си осигуряват някакъв времеви прозорец за действие. Докато се върнеш, колелото вече го няма.
Вторият начин - заключват някакво колело за твоето. Уж без да искат (ако не си много внимателен има вероятност да направиш подобна грешка, защото на една тръба тук се заключват по две три колела и ако прекараш по погрешка кабела брез нечия рамка...). Това се прави късно - примерно към 18 - 19 ч. Вайкаш се, чудиш се ама накрая си тръгваш, надявайки се на другия ден оня глупендер да си е махнал колелото. Е да, ама за по-интересно е махнал и твоето...
Тия практики може би не са много популярни у нас, но явно в големи кампуси на университети работят

Все пак имайте едно на ум.
П.П.: И преди да почнете да ме псувате, че давам идеи на крадците си помислете как бихте реагирали при една от горе посочените ситуации, ако не бяхте чели това. Не бъдете наивни и не мислете, че крадците не си разбират от занаята. Сигурно има още стотици подобни практики и тъй като нашата работа не е крадене на велосипеди и не сме спецове в тая област, аз съм на мнение, че трябва да си споделяме подобни практики. Ако очаквате крадците да ни светнат в занаята, е вервайте ми те няма да го направят. Колкото до това с регистъра, абе хора, слезте на земята и измислете друг начин да правите пари. Що за малоумие?