prokalnatiq написа:Някой знае ли дали със сигурност ще стане 180мм диск на рамка Scott Aspect 10 (мисля че всичи рамки аспект са едни и същи, само окомлектовката е друга). Имам съмнения дали ще стане,защото и сега дискът минава много близо, дори при слагането често се случва да "остържа" рамката . Рамката е от по-старите - 2009г. модел.
Не съм сигурен какво точно мога да ти кажа защото не съм запознат с този Аспект 10prokalnatiq написа: дискът минава много близо, дори при слагането често се случва да "остържа" рамката.
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
rsf написа:Preload - (минус)
the7one написа:Някой да знае с каква пружина идва rock shox domain 318 (без u-turn) ?
penmark написа:В един магазин за наливно масло ми казаха, че правят масло за вилки 5W, като смесват 10W с 2,5W. Питането ми е може ли така да се получи 5W? Или да купувам колкото и да не ми се иска шише 1л? При положение, че ми трябват 75мл!!!
the7one написа:Някой да знае с каква пружина идва rock shox domain 318 (без u-turn) ?
Има ли как от Железница да се стигне до Плана по черен път, а не по асфалтиран?
obelix написа:penmark написа:В един магазин за наливно масло ми казаха, че правят масло за вилки 5W, като смесват 10W с 2,5W. Питането ми е може ли така да се получи 5W? Или да купувам колкото и да не ми се иска шише 1л? При положение, че ми трябват 75мл!!!
По принцин може, ако този, който го смесва, знае какво прави. Има уравнение на Рефутас за вискозитета на сместа. Друг въпрос е, че така ще получиш смес с вискозитет еди колко си cSt. Ако в това има дори малко вярно, връзката между cSt вискозитета и това, което даден производител нарича 5W e много разтеглива. Демек, може да не получиш точно това 5W, което производителя на вилката/шока ти има предвид.
Fanatico написа:Нищо общо.![]()
В Индустриал просто са намалени, не знам дали е заради незавършените ротори, но при Нико, ако не се лъжа, роторите са нормални.
mbikerX написа:Fanatico написа:Нищо общо.![]()
В Индустриал просто са намалени, не знам дали е заради незавършените ротори, но при Нико, ако не се лъжа, роторите са нормални.
Нещо не мога да разбра какво означава "незавършени" . А дали тези по евтините са толкова хубави колкото по скъпите :?
rees написа:mbikerX написа:Fanatico написа:Нищо общо.![]()
Нещо не мога да разбра какво означава "незавършени" . А дали тези по евтините са толкова хубави колкото по скъпите :?
Това е една и съща спирачка. Тя няма как да е по хубава на различните места. Аз карам с бб5 и бб7 закупени от индустриал, и освен разлика в цените то друга не намирам когато се кача на байк с бб5/7 от друг магазин.Както ти каза @Fanatico разликата е в роторите, но според мен G2(каквито са в индустриал) са по-добри от Roundagon(при Нико). Имат значително повече отвори за охлаждане и съответно прегряват по-малко. А това за "незавършени" ротори незнам какво е.. (не го казвам заядливо, но и на мен ми е итнересно да разбера)
walkmaner написа:Здравейте. Имам един въпрос относно Marzocchi Super T RCV 07.Преди 2 седмици като изкарвах колелото забелязах, че ребаунда връща много бавно и пробвах да завъртя за да се върне пак на бърз, но не мръдна. Незнам дали от студа нещо е замръзнало, но не се върти врътката. Моля кажете ми проблема.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 25 госта