gesh0898 написа:crossenduro2 - Много искам да те видя срещу 4 мангала с мижаво колче в ръка.
франтишек написа:А някой да има наблюдение колко бързо може да се среже заключалка от тия със стоманените въжета 8мм с резачки за арматурна тел? Ей така от любопитство се замислих като го заключа колко време ще им отнеме на недоносените мръшляци да прережат въжето.
vlakadjiqta написа:А сълзотворен газ продава ли се по аптеките или някои други фармацевтични магазини ?
vlakadjiqta написа:Дали ще се съгласят да ми дадат ако им кажа, че карам колело за 500лв и ми трябва за самозащита ?
На 14 съм
lusi5001 написа:Некой "мангал" ми е откраднал предния КР и се пребих като ... и сега съм много нервен защото съм изкривил шината :@ , така че по добре ходете където и да е със старото ви колело или с някое по евтино
vlakadjiqta написа:Да, стана ми ясно. И моето го има това. Според мен това не бива да го има - така всеки може да ти свали предната гума без особено да се напряга а и може да паднеш много лошо ако не си го затегнал както трябва.
Някъде в темата четох да се освобождават спирачките като оставяте колелото - аз вече го правя, но един път тръгнах без да съм ги окачил обратноХубаво, че направих 1,5м и усетих, че нещо не е в ред
Винаги ако ги разкачвате после да не забравите да ги окачите че ....
crossenduro2 написа:Пък и кой вече ти се занимава да ползва 15 ключ?
bulgar4e написа:IVO Jordanov, дали това http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=9630 го има някъде в България? Аз с онлайн плащанията още не съм се сблъсквал, пък и £38.98 не ми се дават....Иначе изглежда приложимо.
ХристоС. написа:Kryptonite специално са един от сигурните вериги и катинари въобще, ползват само качествена и закалена стомана и е бая времеемко да бъдат срязани дори с флекс - покупката на такъв според мен е напълно оправдана.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта