codename47 написа:пратих обратно на CRC по EMS една вилка за инспекция и в същата кутия едни шорти с попълнена форма че за големи, ще споделя по-натам какво е станало ако някой го интересува..
jivkonik написа:codename47 написа:пратих обратно на CRC по EMS една вилка за инспекция и в същата кутия едни шорти с попълнена форма че за големи, ще споделя по-натам какво е станало ако някой го интересува..
Интересува ме - тегло на пратката, цена която плати на ЕМС България....![]()
![]()
jivkonik написа:...Писах им по въпроса - "ми Г-не мислим да въведем връщанията под формата на електронни ваучери (демек на сайта виждаш, че имаш в пари еди-колко си налични в паундове), че и други хора реват от тия курсове...."
А дано....
codename47 написа:jivkonik написа:...Писах им по въпроса - "ми Г-не мислим да въведем връщанията под формата на електронни ваучери (демек на сайта виждаш, че имаш в пари еди-колко си налични в паундове), че и други хора реват от тия курсове...."
А дано....
т.е. за да си върна парите трябва да купя нещо и те ще ми го приспаднат от цената...ще я видиме тая работа...
DanyDH написа:и аз мога да се включа с 27GBP
codename47 написа:тея хорица от CRC са много точни, първо ми върнаха (refund) парите за шортите, а преди малко ми преведоха и пълната сума на транспорта до тях, бреей
codename47 написа:тея хорица от CRC са много точни, първо ми върнаха (refund) парите за шортите, а преди малко ми преведоха и пълната сума на транспорта до тях, бреей
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 376 госта